Opublikowano 26 lipca 20213 l Pamiętam że ta gra nie wyglądała ani nie działała zbyt fajnie na zwykłym ps4 więc nawet nie chce sprawdzać jak to wyglądało na ps3 xD
Opublikowano 26 lipca 20213 l Dokładnie, sam przechodziłem z pasami na PS4 amator, teraz gram bez pasów na Xboxie. Z pasami lepszy klimat i ratowało to dość średnią oprawę graficzną.
Opublikowano 26 lipca 20213 l 1 godzinę temu, Mejm napisał: A to w niej byly te pasy na gorze i dole co potem wywalili w paczu? Wywalili. Chuya. Rozciągnęli obraz w pionie żeby trzymało klatkarz bo tak to by było 15 fps. Ta gra imo ma sens tylko na PC.
Opublikowano 26 lipca 20213 l Na PS3 obraz to była kaszanka. Na PS2 wiele gier miało wyraźniejszy i ładniejszy obraz, tak jakby był w wyższej rozdzielczości. Coś tam serio nie pykło. Edytowane 26 lipca 20213 l przez Lukas_AT
Opublikowano 18 czerwca 20222 l Gra była w promocji prawie za darmo to skorzystałem i jestem pozytywnie zaskoczony, gra ma świetny gęsty klimat, który można kroić nożem, właśnie w taką grę od dawna chciałem zagrać. Poziom trudności też mnie zaskoczył, jest to pierwsza gra niesoulsowa, w której już tak wiele razy zginąłem . Wiecie może jak to jest z tymi dodatkami, one są już wgrane w grze czy po skończeniu będzie można w nie zagrać?
Opublikowano 18 czerwca 20222 l Dodatki dzieją się w trakcie/po głównej fabule i wybiera się je z menu głównego. Te z Kidman odpal po skończeniu podstawki, The Keeper dzieje się teoretycznie wcześniej ale też bym go zostawił na koniec.