Paweł Dziuba 2 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) No nie wiem, ja teraz grałem, prawie 11 tys. graczy w obiegu teraz jest i jakiś specjalnych lagów nie uświadczyłem. Generalnie to Overrun miodzio. Żeby tylko ludzie patrzyli co inni robią. Rozwalają mnie akcje jak gościu idzie Maulerem z tarczą i się wycofuje bo ktoś od frontu do niego strzela jak może osłaniać drogę tym co idą za nim itp. Ogarnięta ekipa i można ostro kosić. A co do tego, że "zawsze" Szarańcza wygrywa - o to chodzi, Szarańcza ma przewagę i chodzi o to by jak najdłużej wytrzymać ich napór, niektórym ekipom prawie się udaje odeprzeć w drugiej albo pierwszej fali atak, ale przeważnie i tak klepią glebę bo Szarańcza ma zwyczajnie większy potencjał - później wygrywają ci, którzy najkrócej atakowali i najdłużej się bronili. Tu, na forum, tego nie pisałem, ale znajomym na XBL mówiłem że jak będzie "Horda vs Bestia" to praktycznie niemożliwe będzie aby tak wyważyć/rozłożyć możliwości obu stron i rozgrywkę aby obie strony miały (choćby) zbliżone szanse na wygraną; i martwiłem się że w takim trybie nie będzie chętnych na granie "Bestią" z powodu dużo mniejszej atrakcyjności (z różnych przyczyn) kierowania szarańczą; a teraz, jak "widać", dochodzi aspekt znacznej słabości "Ludzkiej strony" - więc w Overrun gramy mniej atrakcyjną szarańczą i mamy "zagwarantowaną" wygraną lub "atrakcyjnymi" (też z różnych względów) ludzmi i mamy "pewność" przegranej. Zobaczymy za 2-3 miesiące - myślę że jak patchem nie zrównoważą tego trybu to jego powodzenie (a w każdym razie jego grywalność względem Hordy z GOW 2/3) znacznie spadnie. Dla mnie wystarczyłoby aby dodali/przywrócili Hordę (może i być trochę zmodyfikowana). Edytowane 18 Marca 2013 przez Paweł Dziuba Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 No to nie wiesz na czym to polega, bo zawsze grasz ludźmi i szarańczą. Jeden mecz to dwie rozgrywki po 3 rundy - pierwsze 3 grasz szarańczą/ludźmi i kolejne 3 zamieniasz się miejscami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Właśnie sprawdziłem i u mnie również u mnie to samo, fuck yeah. Yap, Mazz u niggas are down nadal na kampanie we 4 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Ja jakoś nie czaje Dominacji...znaczy znam zasady, ale nie czaje troche naliczania punktów...w KOTHu/Annexie wszystko było jasne masz jeden pkt. drużyna która go kontroluje dłużej wygrywa...a tutaj z trzema punktami jakieś to dziwne...ciężko stwierdzić kiedy wygrywasz, a kiedy przegrywasz....no chyba że jedna drużyna ewidentnie dominuje w meczu, ale chodzi mi raczej o te bardziej wyrównane. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 MAM! Kto gra dzis w nocy??? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Właśnie sprawdziłem i u mnie również u mnie to samo, fuck yeah. Yap, Mazz u niggas are down nadal na kampanie we 4 ? Owszem, ale wpierw solówka Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Też już gram... ekhem, tzn żona gra, a ja się przyglądam. Póki co: rozczarowanie (multi). Inna sprawa, że nie ogarniam całości i wiele się może zmienić. Ale tzw. pierwsze wrażenie serio wypada na minus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Ja czekam i zakładam, że przed weekendem dojdzie. Zastanawiam się czy nie wysłać żony i syna na wiochę... Bartek, walnę kampanię na HC i możemy Insane oklepać we czwórkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 ^ Bartek, walnę kampanię na HC i możemy Insane oklepać we czwórkę. Ja też tak uczynię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) No to nie wiesz na czym to polega, bo zawsze grasz ludźmi i szarańczą. Jeden mecz to dwie rozgrywki po 3 rundy - pierwsze 3 grasz szarańczą/ludźmi i kolejne 3 zamieniasz się miejscami. Czyli zawsze w Overrun będzie 1:1 (remis) - prze założeniu w miarę poprawnej taktyki i w miarę dobrej gry obu stron (a nawet przy przewadze jakościowej jednej drużyny); no, chyba że wygrywa ta drużyna która dłużej przetrzyma (i/lub nabije więcej pkt) najazd szarańczy - to miałoby sens. W takim wydaniu trybowi Overrun znacznie bliżej jest do rozgrywki w trybach vs niż do Hordy/Besti. Edytowane 19 Marca 2013 przez Paweł Dziuba Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Przecież to jest normalny multiplayer. Wygrywa ta drużyna, która albo przetrzyma którąś z rund albo będzie mieć lepszy czas. Nie ma to jak pisać o czymś czego się na oczy nie widziało Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Prośba do posiadaczy Judgment, którzy nie mają co zrobić z kodem na pierwszą część Gearsów. Chętnie ją przyjmę w prezencie lub odkupię. Jako młody stażem posiadacz X360 z przyjemnością nadrobię zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) W oczekiwaniu na pełniaka odpaliłem demko i widzę że ciężko było PCFowi zachować ustawienia czułości gałek z trójki... trzeba się od nowa przyzwyczajać. Gram na 30stce i nadal jest minimalnie wolno. Standardowa 10tka to chyba dla emerytów z parkinsonem i alzhaimerem Edytowane 19 Marca 2013 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
GoltaR 42 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Ultima się popisała i już dzisiaj kurier przyniósł gierkę, Gdyby nie steelbox to wydanie bardzo ubogie, pudełko, płyta i karta z kodem na pierwszą część i 2 dni golda, żadnej książeczki czy innych bajerów, tak samo ubogo było z Halo 4, trochę żal, przy trójce były naklejki, smycz z motywem GoW3, plakat. Cytuj Odnośnik do komentarza
yatza 2 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) dostales smycz ?!<br />oszukali mnie banda decytentow....<br />ale to fakt ultima sie postarala premiera jak w usa 3 dni przed europa szacun<br /> Edytowane 19 Marca 2013 przez yatza Cytuj Odnośnik do komentarza
GoltaR 42 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Doczytałem się na pudełku ze kod na GoW 1 jest ofertą limitowaną czasowo, ale już nie napisali do kiedy mamy czas na pobranie gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 no to jak te girsy? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) Mi sie multi podoba. IMO na pierwszy rzut oka najlepiej wywazony ze wszystkich gyrosow - kazda bron daje rade, a mapki przyjemne (wielopoziomowe! sa nawet jumpy ;O). Ale ja sie na shooterach nie znam. Edytowane 19 Marca 2013 przez Dave Czezky Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 ok to teraz zrzucmy sie dla mnie na konsole i gramy, damy Canabisowi zarobic Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Doczytałem się na pudełku ze kod na GoW 1 jest ofertą limitowaną czasowo, ale już nie napisali do kiedy mamy czas na pobranie gry. Chodzi o to, że pierwsze Gearsy są dokładane do premierowej partii Judgment, a nie o ważność kodu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość UnexpectedBoy Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Dzis pogralem w demko z kolega i przyznam,ze gralo sie duzo lepiej niz w pojedynke, w tej grze doslownie jest potrzebny wlasny sklad, wtedy fun zgrania duzo bardziej sie zwieksza Cytuj Odnośnik do komentarza
przypot 11 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Szybkie pytanie: wersja z ultimy miała mieć 4 skiny+ HB z jedynki,wie ktoś jak to odblokować?? Cytuj Odnośnik do komentarza
yatza 2 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 podobno dostaniemy na konto w ultimie.<br />podkreslam slowo podobno Cytuj Odnośnik do komentarza
Radovan 119 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Gram.pl też dzisiaj wysłało. 10 ziko drożej, ale dają koszulkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość UnexpectedBoy Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 159 zl za gre w media expert Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi