Forum Psx Extreme: Portal Psx Extreme - ppe.pl - Forum Psx Extreme

Skocz do zawartości

• (18 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ostatnia »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Portal Psx Extreme - ppe.pl Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Cris

• retroman
  • Grupa Senior Member
  • Postów 1512
  • Rejestracja 19-grudzień 06
  • SkądInowrocław
  • PSN idCrisPoland

Napisano 16 maj 2009 - 21:04

CYTAT(Fenix @ 16 05 2009, 20:31) Wyświetl post
To tyle. Znikam pracowac nad nowym projektem. Tym razem internetowym.. Portalem Psx Extreme.

Wreszcie.
0

• (18 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ostatnia »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Odpowiedzi do tego tematu

#41 Użytkownik nie jest zalogowany   Oran

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 204
  • Rejestracja 20-grudzień 05
  • Skądsinco de la manana

Napisano 21 maj 2009 - 16:26

Jak portal będzie uzupełnieniem PE, to... Udało się wam, wróce do kupowania gazetki. Dobry pomysł, serio, serio!

ps. Oddajcie szałtboksa!11

edit: ppe.pl - dobry adres, ale też wywalić z psxextreme.pl tą wiesniacką stronke i dać przekierowanie do ppe.pl musicie, bo inaczej to kino będzie.

Użytkownik Oran edytował ten post 21 maj 2009 - 16:31

0

#42 Użytkownik nie jest zalogowany   ogicool

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 106
  • Rejestracja 26-czerwiec 06
  • Skądpłn-wsch

Napisano 21 maj 2009 - 18:59

CYTAT(collins @ 21 05 2009, 11:29) Wyświetl post
Dla wszystkich zainteresowanych tym jak wcześniej ppe.pl miało wyglądać

http://img41.imagesh...1/5746/ppe2.jpg

http://img193.images...3/6351/ppek.jpg

jakby tak miało wyglądać to by było aż za dobrze smile.gif
0

#43 Użytkownik nie jest zalogowany   collins

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 26
  • Rejestracja 01-sierpień 08

Napisano 21 maj 2009 - 19:34

Jak mówiłem to są dosyć stare layouty i nie oczekujcie że któryś z nich zostanie wdrożony. W sumie jestem ciekawy jak wyglądały późniejsze prace pani Ścierskiej, żony red. naczelnego.

Użytkownik collins edytował ten post 21 maj 2009 - 19:34

0

#44 Użytkownik nie jest zalogowany   blazej10

• GIMBUS
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 321
  • Rejestracja 14-luty 08
  • PSN idBlazej10_PL

Napisano 21 maj 2009 - 20:25

A ja mam taką propozycje-od kilku lat gracze narzekają na zanik luzackiego trybu pisania w PE.Może ppe.pl byłaby na luzie -komiksy(sex,dragi to co było od 1 do 90 nr jakoś tak)wesoła kamerka a pismo bardziej profesjonalnie?Jeżeli serwis będzie nieodpłatny-mi się to podoba tongue.gif
0

#45 Użytkownik nie jest zalogowany   Heviro (Fanboy BDG)

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 17
  • Rejestracja 07-marzec 07
  • SkądWarszwa
  • GG8583748
  • PSN idHeviro

Napisano 21 maj 2009 - 22:05

Błażeju wątpię , zgredy mają już swój wiek,target(czytelnicy) też dorośli zmienili się , tak więc i zgredziuchy postanowili trochę się wstrzymać i przystopować głupawki. Pewnie ,że chciałbym by Serwis był przepełnionym oldscholowym klimatem starych extrimów. Trzeba czekać co przyniesie los. Mam nadzieje ,że pobijecie 20 tyś i 200 tyś unikalnych wejść dziennie( chyba nic nie pomyliłem) najlepszych serwisów. Hmm a ciekawe co zrobi Hiv z konsolowiskiem . Pójdzie do PPE czy dalej będzie obstawał przy swoim.

@Collins":Skąd ty to wszystko wiesz, człowieku! Nostradamus nam się jakiś na forum objawił, czy co? Trzeba jednak przyznać ,że liczby robią spore wrażenie ( szczególnie ta druga, ghe ghe) i chodź zbliżenie się do nich to już jest nie lada wyczyn.

Użytkownik Heviro (Fanboy BDG) edytował ten post 21 maj 2009 - 22:40

0

#46 Użytkownik nie jest zalogowany   collins

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 26
  • Rejestracja 01-sierpień 08

Napisano 21 maj 2009 - 22:20

Poly - ok. 30 tys. , gry online - ponad 200 . Nie pomyliłeś siębiggrin.gif
0

#47 Użytkownik nie jest zalogowany   szeni

• Onan Barbarzyńca
  • Grupa Senior Member
  • Postów 192
  • Rejestracja 28-maj 03
  • SkądKluczbork
  • GG1084752
  • PSN idszeni_

Napisano 21 maj 2009 - 22:38

Na tych layoutach mozna zauwazyc informacje o tym, czy dostep do danych materialow (filmow) jest platny czy nie... Czyzby wiec szykowal sie jakis abonament?
0

#48 Użytkownik nie jest zalogowany   blazej10

• GIMBUS
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 321
  • Rejestracja 14-luty 08
  • PSN idBlazej10_PL

Napisano 22 maj 2009 - 12:23

CYTAT(Heviro (Fanboy BDG) @ 21 05 2009, 23:05) Wyświetl post
Błażeju wątpię , zgredy mają już swój wiek,target(czytelnicy) też dorośli zmienili się , tak więc i zgredziuchy postanowili trochę się wstrzymać i przystopować głupawki. Pewnie ,że chciałbym by Serwis był przepełnionym oldscholowym klimatem starych extrimów. Trzeba czekać co przyniesie los. Mam nadzieje ,że pobijecie 20 tyś i 200 tyś unikalnych wejść dziennie( chyba nic nie pomyliłem) najlepszych serwisów. Hmm a ciekawe co zrobi Hiv z konsolowiskiem . Pójdzie do PPE czy dalej będzie obstawał przy swoim.

@Collins":Skąd ty to wszystko wiesz, człowieku! Nostradamus nam się jakiś na forum objawił, czy co? Trzeba jednak przyznać ,że liczby robią spore wrażenie ( szczególnie ta druga, ghe ghe) i chodź zbliżenie się do nich to już jest nie lada wyczyn.

Ja mam 14 lat mój kolega też czytelnik ma 15 i jest sporo takich graczy w naszym wieku,którzy tak jak Wy kiedy mieliście nasze lata oczekujecie oprócz rzetelności-funu.Może świeża krew redakcji się przyda?
3majcie się niech ten projekt wypali
0

#49 Użytkownik nie jest zalogowany   MichAelis

• Bubbles
  • Grupa GSR
  • Postów 222
  • Rejestracja 11-maj 03
  • SkądWrocław
  • GGxxx
  • GamerTagMichAelisXXX
  • PSN idMichAelis

Napisano 22 maj 2009 - 12:29

Ppe to dobra nazwa, kwestia oswojenia. Nie widze problemu, aby www.psxextreme.pl, jak i portalpe.pl prowadzil na ta sama strone. Nazwa nie ma az takiego znaczenia przeciez. Pamietam jak mial sie pojawic czwarty operator (play), projekt nazywal sie p4. Wszyscy byli przekonani ze taka wlasnie siec bedzie, jak wyszlo play, wszyscy zaczeli sie burzyc, teraz juz nikt o p4 nie pamieta.
0

#50 Użytkownik nie jest zalogowany   Mrs Scierka

• Grupa Zg(Red.)
  • Postów 0
  • Rejestracja 25-lipiec 05

Napisano 25 maj 2009 - 20:47

Ojej, a skąd takie stare projekty się gdzieś jeszcze walająsmile.gif, taki szmat czasu, nawet na kompie już tego chyba nie mam.
0

#51 Użytkownik nie jest zalogowany   2razyjot

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 420
  • Rejestracja 06-czerwiec 03
  • SkądWołomin
  • GG666

Napisano 25 maj 2009 - 20:58

CYTAT(szeni @ 21 05 2009, 23:38) Wyświetl post
Na tych layoutach mozna zauwazyc informacje o tym, czy dostep do danych materialow (filmow) jest platny czy nie... Czyzby wiec szykowal sie jakis abonament?

Wyslij smsa na numer 7972 a otrzymasz dostep do serwisu na okres 1 miesiac. Gratis tapeta z redaktorami z zebrania w krubielowie. Koszt 9,99 SMS (+VAT)? O_o
0

#52 Użytkownik nie jest zalogowany   Heviro (Fanboy BDG)

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 17
  • Rejestracja 07-marzec 07
  • SkądWarszwa
  • GG8583748
  • PSN idHeviro

Napisano 25 maj 2009 - 21:13

Błażeju, czy ja napisałem, że nie chce funu? Ja jego pragnę jak 70 latek wiagry pod choinkę. Chciałbym znowu poczuć tę szaloną myśl rodzącą się w szalonych głowach-aliena , Hiva, myszaqa i reszty ekipy! Boli mnie "spoważnienie" ekipy ale co robić? Takie życie. Transfuzja krwi? Ona cały czas przebiega powoli,systematycznie.Gdyby nie to ,że nie do końca wierze w siebie sam bym ich(PE) zaatakował a tak? Niechaj robią to inni hehe( a serwis to doskonałe miejsce dla "ociosania" młodych,zdolnych atrakcyjnych .
Serwis to na pewno wielkie możliwości ciekawe czy (PE) ją wykorzysta.Marzy mi się polski odpowiednik Gamespotu(czytaj duży serwis z masą tekstu, łideło , i lekko postrzelonej(tego GS nie ma) publicystyki, i mocnym rozwinięciem społecznościowym- wiem ,że na to potrzeba lat,ale czy ściera planuje powrót na ojczystą planetę, w najbliższym czasie? Tak więc ZGREDZIUCHY RYCERZE HARDCORU -FIGHT! I PRZEBIJCIE SWOIM WIERTŁEM NIEBIOSA! (uwielbiam Gurren laganna)

* Swoją drogą bardzo mnie skrzywdziłeś zaliczając mnie do "starych" - mam dopiero 19 lat, wcześnie zacząłem ot co
(a to ,że na "pan" się raczej nie nadaje może zaświadczyć parę osób łącznie z kikolcami"gheghe)
0

#53 Użytkownik nie jest zalogowany   Cris

• retroman
  • Grupa Senior Member
  • Postów 1512
  • SkądInowrocław
  • PSN idCrisPoland

Napisano 02 czerwiec 2009 - 12:24

CYTAT
zaczynamy dochodzenie kto puscił projekty ppe. Jak go znajde to mu z d* nogi powyrywam

Chyba nie powinniśmy tego oglądać smile.gif
0

#54 Użytkownik nie jest zalogowany   raven_raven

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 524
  • Rejestracja 21-wrzesień 06
  • SkądPoznań
  • GG8649319
  • GamerTagravenravenPL

Napisano 05 czerwiec 2009 - 14:18

CYTAT(Cris @ 2 06 2009, 13:24) Wyświetl post
CYTAT
zaczynamy dochodzenie kto puscił projekty ppe. Jak go znajde to mu z d* nogi powyrywam

Gdzie to jest napisane?

Wczoraj razem w forum padła strona ppe.pl, a więc coś tam ciekawego się działo biggrin.gif.
0

#55 Użytkownik nie jest zalogowany   Szczuru

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 8
  • Rejestracja 23-grudzień 02
  • SkądŁódź
  • GG906733
  • PSN idszczuru_pasja

Napisano 07 czerwiec 2009 - 18:15

Mam nadzieję, że wrócą komiksy...
0

#56 Użytkownik nie jest zalogowany   Cris

• retroman
  • Grupa Senior Member
  • Postów 1512
  • SkądInowrocław
  • PSN idCrisPoland

Napisano 11 czerwiec 2009 - 21:33

CYTAT(raven_raven @ 5 06 2009, 15:18) Wyświetl post
CYTAT(Cris @ 2 06 2009, 13:24) Wyświetl post
CYTAT

Gdzie to jest napisane?

Było w szałtboksie.
0

#57 Użytkownik nie jest zalogowany   garam

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 54
  • Rejestracja 25-listopad 05

Napisano 08 lipiec 2009 - 22:46

Wiecie, co jest bardzo potrzebne na nowej stronie ? Wyszukiwarka jaki tekst był w jakim numerze (przykład - wpisuję Metal Gear Solid 3 i wyszukiwarka podaje mi numer w którym była recenzja).
0

#58 Użytkownik nie jest zalogowany   Dziewiątek

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 84
  • Rejestracja 26-sierpień 07
  • GG1181184

Napisano 09 lipiec 2009 - 07:14

ktoś kiedyś zrobił taką stronkę, link był podany na forum ale niestety nie pamiętam gdzie...
a co do portalu to będę stałym czytelnikiem smile.gif dziś nie zaglądam na żadną stronę tego typu, głównie ze względu na poziom tekstów...ale portal ze znakiem jakości PE będzie na pewno warty mojej uwagi wink.gif
0

#59 Użytkownik nie jest zalogowany   SoQ_

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 4
  • Rejestracja 14-kwiecień 08
  • GG1058992
  • PSN idSoQ_PL

Napisano 09 lipiec 2009 - 09:25

Tutaj jest stronka ze zbiorem recek z PE. http://pe.gameplace.pl/
0

#60 Użytkownik nie jest zalogowany   Orson

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 323
  • Rejestracja 17-grudzień 05
  • SkądNowy Sacz
  • PSN idorson1234

Napisano 09 lipiec 2009 - 10:00

Odwiedziłem portal- jak dla mnie nic ciekawego. Nie ma tam nic, czego by nie było na setkach podobnych stron. Ba, nawet jest gorzej bo kolekcja plików do zassania jest bardzo uboga.

Btw- jak sie to ma do "moralno9ści". Piszecie o grach i zakładacie portal, z którego mozna je sciągać? I proszę mi nie mówić jak ten proces działa, bo zdaję sobie sprawę, że na stronie nie ma bezpośrednio plików.

Shame k.urwa shame.

Użytkownik Orson edytował ten post 09 lipiec 2009 - 10:00

0

• (18 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ostatnia »