Opublikowano 14 czerwca 20168 l Hmm. A może Kakariko? Pamiętam to jeszcze z Okaryny xDDD Chyba Kokiri? Anyway o której dzis jest ten facepalm konfa Nintendo? Ciekawi mnie ta Zelda strasznie
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Nemesis dobrze nazwał. Kakariko village. Kokiri to nazwa "ludu" zamieszkałego w Kokiri Forest skąd zaczynaliśmy grę w Okarynie.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Przecie wyglądają tak samo tylko inny strój xD nie widzę żadnych kobiecych rys na drugim Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Rayos
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Nie znacie reguł rysowania mangi. Wiadomo, że każdy ma podobną bujną skośną czuprynę, wielkie oczy itp. Ten z prawej jest kobietą bo ma mniejszy nosek i włosy o 10 cm dłuższe. To co do tej pory pokazano pachnie trochę nowymi trendami w Japonii... które mają już z 10 lat, więc nie byłoby to nic specjalnego. Mam na myśli ogólnikowo kształtownie gier, nawet singlowych, na podobieństwo MMORPG-ów. Mam nadzieję, że nie będzie to gra stricte online. Edytowane 14 czerwca 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Jezu, idźcie sobie stąd oboje, jeden szopenhauer gejmingu a drugi niedoszły aktorzyna, któremu wszystko w DkS przeszkadza Panie moderatorze, wyczyścisz Pan tu trochę? Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Rayos
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Rayos jaka odwaga przez internet. Powiedziałem konkretną opinię o grze.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Dzisiaj pokażą nową Zeldę, a jakoś tak nie wiem, nie czuję tego. Żadnej ekscytacji, żadnego czekania z zegarkiem w ręku. Może to dlatego, że Zeldy 3d to dla mnie równia pochyla od WW, przez TP do SS. Tutaj jeszcze pewnie wykombinują wielki, pusty świat. Ech.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Nie zauważyłem aktualizacji, wybacz okozo. Ciekawa opinia biorąc pod uwagę, że z nowej zeldy pokazali jakieś max minutę faktycznej rozgrywki. Jeszcze 2.5h, zobaczymy jak to będzie, zazdroszczę, że obejrzycie już niedługo, ja dopiero będe oglądał późnym wieczorem, do tego momentu unikam internetów Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Rayos
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Jezu, idźcie sobie stąd oboje, jeden szopenhauer gejmingu a drugi niedoszły aktorzyna, któremu wszystko w DkS przeszkadza Panie moderatorze, wyczyścisz Pan tu trochę? a co tobie chodzi wagino?
Opublikowano 14 czerwca 20168 l The Legend of Zelda: Breath of the Wild Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Rayos
Opublikowano 14 czerwca 20168 l O ja pyerdole. To naprawdę fajnie wygląda. Teraz będzie można zmieniać sobie elementy pancerzy, pojawiła się opcja gotowania żarcia ze Skyrima i możliwość skradania się przed wrogami. Ten świat jest piękny na tych ujęciach i oby tylko nie był pusty.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Ja wiem, że Figar umarł i w ogóle, ale on założył ten temat. Czy któryś z modów może zmienić nazwę tematu i podrzucic trailer w 1 poście?
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Prezentuje się przepięknie a ten świat jaki wielki się wydaje ale będzie eksplorowane
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Ja się tylko martwię o dungeony, jak będą chociaż w połowie tak dobre jak w ALBW to Edytowane 14 czerwca 20168 l przez _Shaman_
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Pamiętajcie, że jeszcze potem mają pokazywać gameplaye JEZU JAK JA SIE JARAM! Przepięknie ta gra wygląda <3
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Downgrade wzgledem pierwszym materiałów jednak jest. :> Nie zmienia to faktu, że zapowiada się naprawdę fajnie i na pewno wyląduje day one. Choc bez obsranych gaci.