Opublikowano 5 grudnia 20255 gru Pytanie do tych co pamiętają jeszcze o ten quest: https://zelda.fandom.com/wiki/A_Shady_CustomerCzy dostarczenie zdjęcia wpływa w jakiś sposób na samego Kiltona i jego sklep? Zakładam że tak nie będzie, ale głupio by wyszło gdyby po daniu zdjęcia kilton byłby wyeliminowany z dalszej gry
Opublikowano 5 grudnia 20255 gru Nie no, jasne że nie. Ten quest raczej po to istnieje, by gracze nie przegapili tego sklepu. Aczkolwiek on się chyba pojawia zawsze tak samo, tylko bez questa niektórzy by mogli to przegapić.
Opublikowano 28 maja28 maj Ponad 100 godzin nabite, jakieś 90% świątyń zrobionych, a gra dalej mnie zaskakuje. Wyskoczył mi na YT sposób na najsilniejszych strażników w świątyniach i... to faktycznie działa. Może to jest ogólnie znane, ale ja bym w życiu na to nie wpadł. Fizyka tej gry to czysta magia.
Opublikowano 28 maja28 maj Te robociki zjebane mi psuly nerwy przez jakies 60-70h w tej kochanej grze. Czas brutalnej zemsty w koncu nastal, ale co mi napsuly te zjebane robociki nerwow to ich. Gorsze sa tylko zjebane guardiany
Opublikowano 28 maja28 maj Byc moze to prawda, ale w mojej grze Lynele to przyjaciele. Nie ma potrzeby walczyc z lynelami
Opublikowano 28 maja28 maj 16 minut temu, Ken Adams napisał(a):Byc moze to prawda, ale w mojej grze Lynele to przyjaciele. Nie ma potrzeby walczyc z lynelamiTeż tak miałem, dopóki nie musiałem zdobyć ich rogów i wnętrzności do dopakowania zbroi.
Opublikowano 14 czerwca14 cze W dniu 4.04.2025 o 11:34, funditto napisał(a):Dla mnie BoTW i ToTK to dwie najlepsze gry w historii, ale po prawie 400 godzinach w obu łącznie nie chce mi się wracać. Tym bardziej teraz gdy mam tak mało czasu na granie. Może za kilka lat, ale póki co nie. Długo wytrzymałem 😅 w piątek wieczorem odpaliłem BoTW korzystając z tego, że w NSO jest bezpłatny upgrade do wersji Switch 2 i znowu wsiąknąłem.. w piątek pograłem raptem trzy godzinki, ale wczoraj 10 i dzisiaj też zamierzam orać. No jest to gra ponadczasowa
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. No ja ogrywam trzeci raz i dalej jestem pod wielkim wrażeniem. Bardzo jestem ciekaw co Anouma z zespołem rzeźbi nowego (i nie mam na myśli remake’u Ocariny)
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 9 minut temu, funditto napisał(a):No ja ogrywam trzeci raz i dalej jestem pod wielkim wrażeniem. Bardzo jestem ciekaw co Anouma z zespołem rzeźbi nowego (i nie mam na myśli remake’u Ocariny)Remake Ocaryny zapewne zrobił Grezzo, które już im przygotowali remasters i remaki w poprzednich generacjach. Zanim my zobaczymy Zelde od Aonumy to pewnie jeszcze mina 2 lata a za 3 premiera.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. A niech dłubie ile trzeba tylko niech mi znowu nie wyjedzie po 6 latach z grą na tej samej mapie
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. A na Switcha 3 będą mogli wtedy zrimejkować i połączyć wszystkie 3 w 1 jako The Legend of Zelda: Bioms...
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Oby nie trzeci raz to samo. Zbojkotował bym jak forumowicze GTA VI
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Tyle dobrze że Big N nas szanuje i wydaje gry w całości na nośniku
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ja nadrabiam w końcu tę legendarną grę na Switchu 2 i chociaż absolutnie rozumiem zachwyty, to jednak nie będę oszukiwał, że sam jestem lekko zawiedziony i zdecydowanie preferowałem poprzednie odsłony. Ten wielki otwarty świat mnie lekko przytłacza. Plącze się po tych wielkich pustych polanach i wkurwiam się co chwila na psujące się przedmioty. Wolałem trochę mniejsze, ale bardziej skondensowane doświadczenie, jak w przypadku Okaryny, Majory i Twilight Princess. Mam dopiero kilkanaście godzin na liczniku, więc nie wykluczam, że jeszcze się coś u mnie zmieni, ale chyba po prostu olbrzymia piaskownica to nie jest coś, czego oczekuję od Zeldy.