Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

Opublikowano

Ku.rwa nie mam komu juz kibicowac xD Chyba wezme Chorwatow ze wzgledu na 98r. Oni jeszcze maja szanse?

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 190,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

Gerrard ślimakiem roku.

Opublikowano

No Urugwaj dziś walczył i od razu zupełnie inna gra niż w meczu z Kostaryką. A Anglia...cóż znowu to samo.

Opublikowano

Ku.rwa nie mam komu juz kibicowac xD Chyba wezme Chorwatow ze wzgledu na 98r. Oni jeszcze maja szanse?

Oczywiście, że mają! Wygrana z Meksykiem i jadą dalej.

Opublikowano

co się liczy w przypadku takiej samej ilości punktów? bezpośredni mecz czy bilans bramkowy?

Opublikowano

Z wikipedii

Jeśli dwie lub więcej drużyn zakończą fazę grupową z taką samą ilością punktów, decydują kolejno kryteria określone przez FIFA: różnica bramek, liczba bramek uzyskanych we wszystkich meczach grupowych, wynik bezpośredni pomiędzy remisującymi drużynami, ostatecznie decyduje losowanie
Opublikowano

suarez kiedy wróci do liverpool'u

1981869_526607460801799_8055982988288076

Opublikowano

W Mistrzostwach Europy z kolei najpierw liczy się bezpośredni wynik między zainteresowanymi drużynami.

Opublikowano

BqhdyJAIgAElJD5.jpg

Opublikowano

To w końcu Steven przedłużył czy Cavani? Ja widziałem, że Edison, a wtedy Suarez był na spalonym.

Opublikowano

Szkoda mi Rooneya. Dla niego chyba ostatnie MS, do tego tylko 1 gol strzelony xD. Za 4 lata bedzie mial 32 i albo pojedzie jako ktos w rodzaju podnosiciela morale albo bedzie grzal lawe jak Lampard. Chu.jnia panie.

Opublikowano

Czyli jednak obyło się bez niespodzianki. Tyle zaskakujących wyników w tych mistrzostwach, że przez chwilę myślałem, że Anglia może wyjść z grupy.

Opublikowano

Urugwaj dwa celne strzały na bramkę.

Hart mocarz, jeszcze w ostatniej akcji ładnie przeszkadzał Jagielce przy rzucie rożnym.

Opublikowano

Te zakichane, greckie słupki grają już w dziesięciu, oby Japońce to wykorzystały, bo nie trawię tych betonów, nie da się ich oglądać po dzisiejszych meczach...

Edytowane przez winner

Opublikowano

Grecy od Euro 2004 niszczą ten sport. Są takie momenty, jakby im bogowie greccy pomagali wygrywać. Grają guwno i nagle przeciwnikowi wszystko się wali, oni strzelają bramki, a jak nie dają rady to sędzia im pomaga.

Opublikowano

Grekom sie znów udało, punkt zdobyty i szanse na awans nadal są. Mam nadzieje że Yaya i spółka ich w ostatnim meczu grupowym pojadą.