Opublikowano 19 czerwca 201410 l Ku.rwa nie mam komu juz kibicowac xD Chyba wezme Chorwatow ze wzgledu na 98r. Oni jeszcze maja szanse?
Opublikowano 19 czerwca 201410 l No Urugwaj dziś walczył i od razu zupełnie inna gra niż w meczu z Kostaryką. A Anglia...cóż znowu to samo.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Ku.rwa nie mam komu juz kibicowac xD Chyba wezme Chorwatow ze wzgledu na 98r. Oni jeszcze maja szanse? Oczywiście, że mają! Wygrana z Meksykiem i jadą dalej.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l co się liczy w przypadku takiej samej ilości punktów? bezpośredni mecz czy bilans bramkowy?
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Z wikipedii Jeśli dwie lub więcej drużyn zakończą fazę grupową z taką samą ilością punktów, decydują kolejno kryteria określone przez FIFA: różnica bramek, liczba bramek uzyskanych we wszystkich meczach grupowych, wynik bezpośredni pomiędzy remisującymi drużynami, ostatecznie decyduje losowanie
Opublikowano 19 czerwca 201410 l W Mistrzostwach Europy z kolei najpierw liczy się bezpośredni wynik między zainteresowanymi drużynami.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l To w końcu Steven przedłużył czy Cavani? Ja widziałem, że Edison, a wtedy Suarez był na spalonym.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Szkoda mi Rooneya. Dla niego chyba ostatnie MS, do tego tylko 1 gol strzelony xD. Za 4 lata bedzie mial 32 i albo pojedzie jako ktos w rodzaju podnosiciela morale albo bedzie grzal lawe jak Lampard. Chu.jnia panie.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Czyli jednak obyło się bez niespodzianki. Tyle zaskakujących wyników w tych mistrzostwach, że przez chwilę myślałem, że Anglia może wyjść z grupy.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Urugwaj dwa celne strzały na bramkę. Hart mocarz, jeszcze w ostatniej akcji ładnie przeszkadzał Jagielce przy rzucie rożnym.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Szkoda Gerarda lubię tylko tego Anglika. Nie ma szczęścia chłopak,zawalił Liverpoolowi mistrzostwo i teraz Anglikom szansę na awans. Edytowane 19 czerwca 201410 l przez KarolFanbojSony
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Te zakichane, greckie słupki grają już w dziesięciu, oby Japońce to wykorzystały, bo nie trawię tych betonów, nie da się ich oglądać po dzisiejszych meczach... Edytowane 19 czerwca 201410 l przez winner
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Ja także trzymam kciuki za japońskich braci. Grecy każą ten piękny sport jakim jest piłka nożna.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Grecy od Euro 2004 niszczą ten sport. Są takie momenty, jakby im bogowie greccy pomagali wygrywać. Grają guwno i nagle przeciwnikowi wszystko się wali, oni strzelają bramki, a jak nie dają rady to sędzia im pomaga.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Grekom sie znów udało, punkt zdobyty i szanse na awans nadal są. Mam nadzieje że Yaya i spółka ich w ostatnim meczu grupowym pojadą.
Opublikowano 20 czerwca 201410 l Szkoda Japończyków, że nie wykorzystali gry w przewadze, ale mieli chyba ze dwie setki.