typfon 145 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 (edytowane) Swat ograny gra się przyjemnie (nowa magnumka ładnie ściąga + DMR = miodzik) z BR nawet nie prubuję bo nie mam skilla Regicde jest całkiem fajny, pare razy udało mi się wygrać tylko dlatego że polowałem na króla Edytowane 13 Listopada 2012 przez typfon Cytuj Odnośnik do komentarza
kornixxxx 45 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 akurat to nie Battlefield i KD ratio jest w halo średnio adekwatne do skilla, nie wiem po co na to patrzycie. Mi sie osobiscie multi powoli zaczyna nudzić, choc nie dobilem nawet do 21 poziomu. jakie dobre tryby sa na przywrócenie chęci do tej serii na multi ? ( rzygam juz CTF i Slayerami wszelkimi ) aaa to, że w BFie niby ratio JEST adekwatne do skilla ? haha dobre, dobre nie powiem. Na to co grałem w BFa jakiegokolwiek to jakiegokolwiek skilla nie uświadczyłem ale spoko, są też tacy co twierdzą, że CoD jest skillowy. no to widocznie niezly noob z ciebie. sprzeda, plytke od multi ( H4 ) za 45 zł, jak cos to priv Cytuj Odnośnik do komentarza
Adorian 9 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Witam! Rozegrałem juz trochę meczy w MP wiec postanowiłem sie podzielić moja opinia na temat. Ogólnie widać spory progres w stosunku do Reacha, wyeliminowano sporo błędów (DMRka w końcu trafia tam gdzie powinnaJ) ale jest tez sporo rzeczy które mnie wku… denerwują. Fajnie ,ze 343 industries postanowiło wyrzucić z(pipi)anego armor locka ale dlaczego nie mogli zrobić tego samego z niewidzialnoscia? kamperstwo rośnie na potęgę, ok jak jeden typek z przeciwnej drużyny ma tego perka ale jak ma 2 czy 3 osoby to można pomarzyć o normalnej grze. Druga sprawa, przydzielanie broni za kille jest do bani, dlaczego mam wrażenie, ze im lepiej mi idzie tym dostaje coraz gorsze zestawy? Tymczasem w tle słychać SAWy, snajperke itd. Właśnie - SAW jest ostro przegięty, wygrać z nim 1 vs 1 DMRka na krótkim i średnim dystansie graniczy z cudem. Kolejna rzecz od której w zasadzie powinienem zacząć to lagi, czasami po prostu nie da się grac, obyście panowie mieli racje, ze to przejściowe bo inaczej będzie lipa. Jeszcze jedna sprawa - zdążyło się kiedyś Wam, że po ponownym wybraniu hosta w trakcie meczu nagle zostaliście pozbawieni możliwości sprintu i używania perka? Tzn. po prostu przestał działać? Miałem już tak parę razy i to w najmniej odpowiednich momentach. Ok to tyle narzekania, ogólnie gra się naprawdę fajnie ale musiałem się wyżalić, już mi lepiej:P p. Cytuj Odnośnik do komentarza
gozda 0 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Witam! Rozegrałem juz trochę meczy w MP wiec postanowiłem sie podzielić moja opinia na temat. Ogólnie widać spory progres w stosunku do Reacha, wyeliminowano sporo błędów (DMRka w końcu trafia tam gdzie powinnaJ) ale jest tez sporo rzeczy które mnie wku… denerwują. Fajnie ,ze 343 industries postanowiło wyrzucić z(pipi)anego armor locka ale dlaczego nie mogli zrobić tego samego z niewidzialnoscia? kamperstwo rośnie na potęgę, ok jak jeden typek z przeciwnej drużyny ma tego perka ale jak ma 2 czy 3 osoby to można pomarzyć o normalnej grze. Druga sprawa, przydzielanie broni za kille jest do bani, dlaczego mam wrażenie, ze im lepiej mi idzie tym dostaje coraz gorsze zestawy? Tymczasem w tle słychać SAWy, snajperke itd. Właśnie - SAW jest ostro przegięty, wygrać z nim 1 vs 1 DMRka na krótkim i średnim dystansie graniczy z cudem. Kolejna rzecz od której w zasadzie powinienem zacząć to lagi, czasami po prostu nie da się grac, obyście panowie mieli racje, ze to przejściowe bo inaczej będzie lipa. Jeszcze jedna sprawa - zdążyło się kiedyś Wam, że po ponownym wybraniu hosta w trakcie meczu nagle zostaliście pozbawieni możliwości sprintu i używania perka? Tzn. po prostu przestał działać? Miałem już tak parę razy i to w najmniej odpowiednich momentach. Ok to tyle narzekania, ogólnie gra się naprawdę fajnie ale musiałem się wyżalić, już mi lepiej:P p. Miałem tak kilka razy że że wcięło sprint i to nawet na splicie na 2 jeden player miał a 2 nie miał sprintu:)) z perkami też cuda czasami:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Siarex 4 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) Jako osoba, ktora ominela calkowcie okres h3/odst/reach i swego czasu grala sporo w h1/h2, pytam czy warto? Dodam ze musialbym tez kupic xboxa. Edytowane 14 Listopada 2012 przez Siarex Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Na to pytanie chyba sam sobie musisz odpowiedzieć. Dla jednej gry nigdy nie jest warto kupować drugiej konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 ale w grę nie wchodzi jedna gra , kolega ma do zaliczenia całą prawie serie H3, ODST, Reach, H4 a może się jeszcze okazać że spodobają się jeszcze Gearsy Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 akurat to nie Battlefield i KD ratio jest w halo średnio adekwatne do skilla, nie wiem po co na to patrzycie. Mi sie osobiscie multi powoli zaczyna nudzić, choc nie dobilem nawet do 21 poziomu. jakie dobre tryby sa na przywrócenie chęci do tej serii na multi ? ( rzygam juz CTF i Slayerami wszelkimi ) aaa to, że w BFie niby ratio JEST adekwatne do skilla ? haha dobre, dobre nie powiem. Na to co grałem w BFa jakiegokolwiek to jakiegokolwiek skilla nie uświadczyłem ale spoko, są też tacy co twierdzą, że CoD jest skillowy. no to widocznie niezly noob z ciebie. sprzeda, plytke od multi ( H4 ) za 45 zł, jak cos to priv ale ogólnie to ty tu prowo robisz, tak ? Bo naprawdę nie wierzę, że ty to na serio piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Adorian 9 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Znalazlem kolejny błąd, odpalam dzis MP, zaczynam mecz i okazuje sie, ze wyzerowalo mi pakiety broni, konkretnie to perki w kazdym z nich?! p. Cytuj Odnośnik do komentarza
typfon 145 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 wróciło samo? czy musiałes manualnie przywrócić ustaswienia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Adorian 9 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Musialem sam od nowa ustawiać, w miedzyczasie doszedl kolejny bug - polaczylo mnie samego do meczu, po tym jak wszyscy uciekli z lobby, aby nastepnie odrazu zakonczyc mecz i przejsc do ponownego wyszukiwania graczy . Ciekawe co jeszcze mi sie dzisiaj przytrafi :blum2: p. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Może kogoś zaciekawi http://blogs.halowaypoint.com/Headlines/post/2012/11/14/The-Halo-Bulletin-111412-.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 (edytowane) Wczoraj na twitch.tv oglądałem jakiegoś prosa grającego customy na mapach stworzonych w Forge. Lockout i kilka innych rodzynków. Mam nadzieje, że niebawem trafi to do playlisty. PS. Właśnie Walshy gra customy. http://pl.twitch.tv/walshy Edytowane 15 Listopada 2012 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) szukam ekipy do zaliczenia najbardziej upierdliwych wyzwan w kampani i spartan ops. Np ukonczenie jungli tak, by wszyscy marines przezyli na heroticu samemu jest nie do zrobienia ! Edytowane 16 Listopada 2012 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
kornixxxx 45 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 no ja wieczorem albo jutro moge pograc, wyslij PW to Ci gamertaga podrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Jak cos to moge dzis porobic te upierdliwice, ewentualnie poniedzialek lub wtorek. Niestety weekend w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 no to juz jest nas 3ch na wieczor, kogos znajdziemy jeszcze pewnie - wysylam zaproszenie, do zobaczenia na Live. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rysa11 4 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Ja jeszcze mogę GT: Rysa11 PL. Jak jestem online to śmiało mogę zawsze grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Gra ktoś z was w swat? Szlag by te lagi, pokaz slajdów jakiś nie gra. ja(pipi)e! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość UnexpectedBoy Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) po ograniu i w sumie sprawdzaniu tego z dnia na dzien i ogrywania tez innych gier w multi w tym czasie, uznaje,ze ta gra jest serio zlagowana, nie widac tego za bardzo, ale to co sie tu dzieje, to serio jajca na maxa, nikt nie strzela, nawalasz do kolesi i dostajesz asyste, robisz assasination , dostajesz asyste, to jakas komedia sie robi. lagi sa ogromne, samo to slychac nieraz po granacie, ktory odbija sie niemal jak pileczka, powtarzajac swoj dzwiek po kilka razy przy rzucie. Zaczyna to byc meczace i niech 343i robi jakiegos patcha, bo takiej lipy przy premierze w grach to jeszcze nie bylo, nie ma dramatu duzego, ale jest zle, po prostu zle z polaczeniami. Samo tez to jak ktos wyjdzie z gry i nagle pokazuje lobby , czekasz, czekasz i po czasie sie okazuje,ze nagle wszystkich wywala. Odkad 343i wzielo sie za multi tutaj i zmienilo silnik polaczen( wiem o tym bo ogladalem z nimi konferencje i o tym wspomnieli) to sadze,ze poprzednie czesci Halo mialy polaczenia idealnie, a H4 daleko do wlasnie tamtej jakosci w polaczeniach na multi. Edytowane 16 Listopada 2012 przez UnexpectedBoy Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 No dzisiaj jakieś komedie są, ale wczoraj śmigało jak ta lala. Może to ogólnie są jakieś lagi na XBL, ludzie nakur.wiają na potęgę w Halo i Black Ops i nie wytrzymują łącza. Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Nie no dziś jest tragedia. "Czary" się dzieją. Teleportacje, strzały znikąd, zastoje podczas meczów, co jeszcze..? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość UnexpectedBoy Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 ja problemy to widze tylko w H4, kazda inna gra chodzi super Cytuj Odnośnik do komentarza
Adorian 9 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 (edytowane) Może kogoś zaciekawi http://blogs.haloway...in-111412-.aspx To trochę wyjaśnia, mimo wszystko ja mam chyba jakiegoś pecha bo np. shotguna miałem kilkanaście razy na średnich mapach mimo rozegranych blisko 200 meczy. Wczoraj nie grałem, ale tydzień temu w pt wieczorem gralo około 400 -500k. osób i tylko nie które mecze były zlagowane, ciekawe ile osób pykało wczoraj jak taka tragedia była. Anyway, jak dzisiaj nie będzie takich problemów to zamierzam trochę pograć w MP po południu - wieczorem, ktoś chętny na wspólne koszenie hamburgerów w Infinity Sl? wysyłać zaproszenia - GT: Ad1nX Edytowane 17 Listopada 2012 przez Adorian Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Tak czytam te narzekania na lagi i się dziwię, bo ja ich nie uświadczyłem. Rozegrałem kilka meczy i tylko w jednym mi delikatnie lagowało (zabójca z infinity na 16 osób). W meczach 4 na 4 gra się bardzo fajnie. W ogóle to jestem nowicjuszem w strzelankach multiplayer, ale w Halo 4 gra się za(pipi)iście. Singla lekko liznąłem i naginam w multi. O dziwo nie leszczę i wynikowo zawsze jestem w dolnym środku stawki co uważam za niezły wynik. Gra jest mega. I mówi to osoba, która nie była fanem "laserków-blasterków". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi