Jump to content

LAG- nowy magazyn o grach

Hubert249

Recommended Posts

Uwielbiam nasze polskie nastawienie do świata. Magazyn jeszcze do nikogo nie dotarł (bo zwykłym idzie) a tu już hejting i krytyka :) Spokojnie ziomeczki, przeczytajmy i dajmy szansę Lagowi. Cieszy mnie każde nowe pismo o grach, nawet hipsterskie cokolwiek to oznacza.

Co ciekawe to to, że w magazynie nie ma screenów gier, tylko są bazgroły jakiejś typiary. Recenzji też nie ma tylko felietony.

Nie lubię tego cwaniaczka wymądrzającego się - Niekrytego Krytyka i przez to oceniam magazyn 1/10.

Joke, chętnie bym obczaił w jakimś Empiku co to za magazyn. Ale nakład 1000 sztuk nie może im na to pozwolić. Właśnie 1000 sztuk? To jest drukowane u kogoś w domu, tak amatorsko? :)

Edit:

E no, całkiem fajnie to wygląda, ręcznie babka namalowała artwork:

11.jpg

Edited by grzybiarz

Lucek, jak tam trafiłeś? :)

A ja właśnie zakupiłem. Wkurza mnie postać Niekrytego, ale ze względu na Lucka zakupiłem (tiaa:).

Po prostu trzeba wspierać takie projekty. Przez chwilę nawet pomyślałem, że zamiast Extrima bym takie pisemko sobie zbierał/zaprenumerował? W Extrimie niby czytam wszystko, ale najbardziej ciekawią mnie felietony. Tu są same felietony i ładny dizajn. Ludzie porównują ten minimalizm do EDGE. Ciekawe czy tlyko Edge mieli w łapach czy na pdf.

Edited by grzybiarz
Guest mate5

Kupiłbym ale wstydziłbym się wyciągnąć publicznie (w domu, w obecności psa w sumie też) magazyn z tekstem lub nie daj boże zdjęciem człowieka tytułującego się "niekryty krytyk".

Wypier,dol go Lucek.

Lucek, jak tam trafiłeś? :)

Jestę takim celebrytę, że sami do mnie przychodzą :D A poważniej troszkę...

Kilka osób z dawnego Engarde jest w ekipie to i mnie poprosili o skrobnięcie czegoś ;) Magazynowi kibicuję, bo jestem pełen podziwu, że po wszystkich perypetiach w ogóle się w końcu ukazał. Jest to, póki co przynajmniej, mocno prywatna inicjatywa, więc tym bardziej ciekaw jestem co z tego wyjdzie. Nie mogę się doczekać kiedy dostanę wersję fizyczną, bo to co widziałem w wersji do druku i na zdjęciach prezentowało się prześlicznie.

A jak komuś nie odpowiada Niekryty Krytyk to można flamastrem zamazać zdjęcie i wyrwać strony z jego tekstem :D

Powiedziałbym, że recenzje będą pisane z opóźnieniem w stosunku do konkurencji, ale recenzji nie ma. Dow(pipi) mi zepsuli. ;-/

Wygląda rzeczywiście dość... hipstersko. Zgaduję, że nawiązuje do tych pierwszych polskich czasopism, gdzie okładki robili sami zamiast korzystać z artów. Podoba mi się koncepcja magazynu growego z samą publicystyką. Pierwszy numer na pewno kupię, choćby z ciekawości i dla Lucka (bo przecież nie dla Niekrytego, c'nie?). ;)

Za Śledzia też propsy: tylko teraz ten plakat to jednorazowo, czy przewidziana jest jakaś szersza współpraca?

Niech wypier.dala ten bezbek dla gimbów.

Oj przepraszam, w redakcji jest niejaka Anna Bek, więc jaki bezbek?

@ Nemesis: 15zl :((z wysyłką)

Ja na szczęście nie wiem jak rzeczywiście nazywa się Niekryty, więc pewnie jego tekst wciągnę nosem, spodoba mi się, a na końcu dowiem się że to Niekryty Krytyk :)

Też czekam z niecierpliwością, nie mam jeszcze pierwszego numeru, ale ciekaw jestem co będzie w drugim, trzecim itp:)

Edited by grzybiarz