Opublikowano 9 maja9 maj Odpaliłem niedawno sobie niedawno, choć nie mam tam już co robić. Co prawda mam jakiś bieda mod graficzny, ale nadal spoko to wygląda. Jak się w pochmurną pogodę wybrałem na bagna i nadszedł wieczór, to klimat był. A podczas deszczu to wygląda lepiej niż Crimson.
Opublikowano wczoraj o 19:16 1 dzień W dniu 8.04.2026 o 09:51, Figaro napisał(a):pamiętacie MUSIOŁA?Musiol za dwa dni:
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. To stream poświęcony dodatkowi Krew i Wino.Dodatek ma 10 lat.Niemniej jednak to może być tylko przykrywka, że nic nie mają i na koniec streama wrzucą DLC.Są pierwsze przecieki:
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 9 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Niemniej jednak to może być tylko przykrywka, że nic nie mają i na koniec streama wrzucą DLC.to oczywiste
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Nowe dlc i port na nintendo 2 będzie nie pytajcie skąd wiem (graczdari91)
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 16 minut temu, Bzduras napisał(a):2027 Bardzo dobrze, w tym roku i tak od chuja gier, a przy okazji nie będą kanibalizować Dawnwalkera.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 1 minutę temu, Pix napisał(a):Coś czuję, że Witcher czwórka to się przesunie na 2028.Ktoś trzeźwo myślący obstawiał w ogóle inny scenariusz?
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. No myślę, że sporo jest takich optymistów. Opóźnią ile trzeba, bo raczej nie chcą powtórki z premiery Cyberpunka.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 47 minut temu, suteq napisał(a):Bardzo dobrze, w tym roku i tak od chuja gier, a przy okazji nie będą kanibalizować Dawnwalkera.Oni nie mają nic wspólnego z Dawnwalkerem, raczej średnio ich interesuje kanibalizacja nie swojej gierki.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 54 minuty temu, Pix napisał(a):Coś czuję, że Witcher czwórka to się przesunie na 2028.Przecież to nawet nie wyjdzie w 2028 roku. Kaman.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 4 minuty temu, Figaro napisał(a):Przecież to nawet nie wyjdzie w 2028 roku. Kaman.Już nie przesadzajmy. 2028 to najbardziej prawdopodobny termin na premierę. Pytanie tylko czy wyjdzie to jeszcze na stare złomy czy już tylko na nowe konsole.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 1 minutę temu, suteq napisał(a): Pytanie tylko czy wyjdzie to jeszcze na stare złomyPowtórka z cyberpunka?
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. W 2028 jeszcze mało kto będzie miał nextgeny. Ciężko uwierzyć, że jeśli celują z premierą na przełom generacji to pominą starą.Z drugiej strony pamiętamy jak to wyszło z cyberpunkiem
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ludzie już nie pamiętają przesunięć W3 i Cyberpunka. Obecnie wewnątrz celują pewnie w 2028, ale z pewnością wyślizgną się na 2029.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Dodatek ma tylko przyhajpować przed W4, więc ten 2026 to byłoby za wcześnie jednak. I w sumie dobrze, jest co robić w tym roku.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 24 minuty temu, Figaro napisał(a):Ludzie już nie pamiętają przesunięć W3 i Cyberpunka. Obecnie wewnątrz celują pewnie w 2028, ale z pewnością wyślizgną się na 2029.Kilka miesięcy temu pan prezes cd projekt powiedział, że do 2032 roku wyjdzie Witcher 4, Witcher 5 i Witcher 6. Jestem ciekawy, czy sam chociaż odrobinę w to wierzy ;d