blantman 5 780 Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 ja sam się zastanawiam mam w portfelu 195 zł może czas je wydać ... z drugiej strony lepsza cena może być na steam w święta Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Naprawdę warto, ja zabuliłem na premierę za kolekcjonerkę i nie żałuję ani jednej złotówki, gra jest jednym z najlepszych Talesów jakie wyszły w ostatnich latach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 8 godzin temu, blantman napisał: ja sam się zastanawiam mam w portfelu 195 zł może czas je wydać ... z drugiej strony lepsza cena może być na steam w święta W humble store jest za 78zl jak masz monthly aktywne i 88zl bez. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 poczekam do winter sales Jest w końcu w top 10. Postanowiłem na ps4 nie kupować. Kasa w portfelu zostanie na yakuze 6. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Na stemie jest za 63zl na autumn sale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Wchodzisz do tematu a tu taka cebula na jednego z najlepszych Talesow...Ale na nowego Ubigoowno zawsze sie kasa znajdzie. Ja juz zaniedlugo zaczynam przechodzic to dam znac co i jak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) 9 godzin temu, Zetta napisał: Wchodzisz do tematu a tu taka cebula na jednego z najlepszych Talesow... Ale na nowego Ubigoowno zawsze sie kasa znajdzie. Ja juz zaniedlugo zaczynam przechodzic to dam znac co i jak. kupiłem ostatnie 3 tales of w okolicy premiery w foli i się 3 razy zawiodłem. Ubi szroty ostatnie 3 które kupiłem to były sztosy (mario rabbits, ac origins i south park) także wiesz wspieram to czego jestem pewny. A i moje 63 zł na steam to nadal więcej dla dewelopera niż koleś co kupi na ps4 używkę Najlepsze tales od lat też nic nie znaczy. Bo ostatnie talesy od czasów vesperii to były gówna kopiuj wklej. To tales of berseria podobno też wybitne nie jest ale ma coś co lubię w końcu dobrą fabułę. Dlatego kupie ale na przecenie (lub ktoś z forumka mi kupi takie community mamy fajne) Edytowane 23 Listopada 2017 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Zależy co dla kogo jest szrotem, mnie przeklinają że nie trawię serii gta, za to wszystkie Talesy łykam jak młody pelikan i żaden mnie nie znudził. YS'a VIII obadajcie sobie, bardzo dobry action jRPG. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Ja tez sie powstrzymuje. Denerwuje mnie, ze tak jak blant mowi - ostatnio to kopiuj wklej. Poza tym, za tydzien bede mial Xeno2 i mysle, ze to mi wystarczy. Kupilem tez AC:Origins a propos ubi szrotow i bardzo jestem zadowolony, bo o ile same AC:O jest slabe, tak wzbudzilo we mnie chec powrotu do dobrego sandboxa i koncze sobie Zelde: BotW Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Gram w nowe tales dzięki mikołajowi z forumka. Powiem jedno to pierwszy tales z zerowymi loadingami (to zasługa pc'ta czemu wcześniej nie grałem na pc? ) oraz ciekawym początkiem fabuły. Naprawdę trzyma zainteresowanie a w tales of zeistra musiałem pilnować się czy nie zasnę Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Znowu cena Berserii szaleje. Dlugo nie mogłem swojej pogonic to poszlo za 120 do cexa, a tu znowu nowki po 229zl w ultimie czy muve, a na allegro uzywki od 170. Wtf. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 A niedawno na wyprzedaży na PSN nabyłem toto za 115 PLN. Na pewno kiedyś w koncu odpalę Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Zmeczylo mnie po ~60h, zaraz przed ostatnim bossem. Tak jest ze wszystkimi Talesami. Mysle, ze nastepnej czesci nie kupie za wiecej niz 50 zl. Musza cos zmienic. Seria stoi w miejscu gameplayowo. Natomiast fabularnie Berseria chyba najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Berseria skończona. Dobra gra. Przyjemny system walki. Fajny system z akcesoriami . Świetnie zarysowane charaktery postaci, przygniotła mnie ilość małych pogadanek pomiędzy postaciami, naprawdę trudno ich nie polubić. Szkoda ,że fabuła ciut się rozlatuje i jest zszywana mocno na siłę. Jeden z Ciekawszych J RPG w jakie gralem ostatnio. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 No spedzilem swietne 150h z gierka robiac wszystkie suby i inne na 100% rzeczy. Fabula i kazda postac z uzasadnionym dobrym watkiem dlaczego robi to co robi daje mocno rade. Nie ma tam jakiegos wala ze jestem yebniety i nusze swiat zniszczyc. Naprawde polecam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Remaster Vesperii dopiero zimą (po cichu liczę na jakieś fajne limitowane wydanie): Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Bedzie brane i grane na premiere, tez licze na jakas fajna limitke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 (edytowane) Ale z czapy ten steelbook... A oryginalna wersja ma taki fajny art na okładce. https://twitter.com/TalesofU/status/1039151561358888961/photo/1 Edytowane 11 Września 2018 przez Pacquiao Cytuj Odnośnik do komentarza
voi tekku 119 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Wiem ze glupie pytanie, ale jest promocja na PS store i Berseria jest za 80 zl. Nigdy nie gralem w Talesy, ale lubie jrpg, anime i ogolnie japonszczyzne. Warto sie skusic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Manifesto 24 Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 (edytowane) Kolekcjonerka zapowiada się prześwietnie i z tego co widzę będzie w całkiem niezłej cenie. Ale idę o zakład, że będzie ciężko z zakupem w PL, dlatego jak tylko gra pojawi się w UK to zaklepuję. Edytowane 28 Września 2018 przez Manifesto Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Chyba przytulę Tales of Berseria, ostatnią część jaką ograłem to tales of vesperia na x360 i była niezła. A dawno nie ograłem jakiegoś fajnego jrpga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 (edytowane) W dniu 27.09.2018 o 11:29, voi tekku napisał: Wiem ze glupie pytanie, ale jest promocja na PS store i Berseria jest za 80 zl. Nigdy nie gralem w Talesy, ale lubie jrpg, anime i ogolnie japonszczyzne. Warto sie skusic? 80 zł to wreszcie świetna cena, a gra to na pewno wystarczająco dobry punkt początkowy, jeśli tylko masz ochotę i czas na wymagającą sporo czasu przygodę z RPG-iem. Berseria ma jeden z ciekawszych scenariuszy w serii, zdecydowanie bardziej agresywny niż zazwyczaj. System walki jest nieco inny od typowego, ale dla nuworysza serii znaczy to tyle, że gra może będzie lepsza, a może gorsza od innych, nie wiem. Ale ta gra jest często uważana przez fanów za jedną z najlepszych w całej historii Talesów (jest gdzieś w peletonie walczącym o drugie miejsca za zdecydowanie ulubioną Vesperią). Gra jest bardzo "japońska" i, hm, dla fanów tradycji gatunku (jest powolna). Edytowane 16 Października 2018 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Wyhaczyłem za 100zł w pudełku więc cena przyzwoita. Na pewno będzie grane. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Panowie jest ktoś kto grał niedawno w berserie? Bo mam problem z walką w sensie niby tutorial zaliczony ale mogę wejść w opcje i w kilku miejscach ustawić ciosy po konkretnymi przyciskami jednak jak przyciskam jeden przycisk to ona i tak wykonuje jakieś kombosy i nie wiem od czego to zależy podobnie z tymi ciosami zmutowaną ręką. Jakoś nie mogę tego rozgryźć co się dzieje z tymi kombosami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 W dniu 29.10.2018 o 09:47, mario10 napisał: Panowie jest ktoś kto grał niedawno w berserie? Bo mam problem z walką w sensie niby tutorial zaliczony ale mogę wejść w opcje i w kilku miejscach ustawić ciosy po konkretnymi przyciskami jednak jak przyciskam jeden przycisk to ona i tak wykonuje jakieś kombosy i nie wiem od czego to zależy podobnie z tymi ciosami zmutowaną ręką. Jakoś nie mogę tego rozgryźć co się dzieje z tymi kombosami. Może to będzie trochę pomocne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi