Opublikowano 25 lutego 20178 l Witam, słyszałem że gra jest co najmniej średnia, jednak czy warto na nią wydać te około 80zł za nówkę? Mało gram ostatnio w strzelanki typowe, online wcale.
Opublikowano 25 lutego 20178 l Więc olej nówkę i kupuj używkę za 50zł. Ja sam parę miesięcy temu kupiłem za 60zł, ale ciągle leży na półce :)
Opublikowano 11 marca 20178 l Więc olej nówkę i kupuj używkę za 50zł. Ja sam parę miesięcy temu kupiłem za 60zł, ale ciągle leży na półce :) Nie dajemy zarobić producentowi :P Co do grania po sieci w Killzone spędziłem bardzo dużo czasu i był to bardzo miły czas do momentu, gdy gra po roku zaczęła tak strasznie lagować, iż dałem sobie z tym spokój, jeszcze niedawno sprawdzałem czy coś się zmieniło, ale chyba jest jeszcze gorzej. Jednakże jeśli mamy chęć pograć w singlu to jak najbardziej polecam, może nie ma jakiegoś wielkiego szału, fabuła nie jest nadzwyczajna, ale gra sama w sobie ma urok ;)
Opublikowano 8 października 20186 l Do GG dołączyły dwie osoby odpowiedzialne za multiplayer Rainbow Six: Siege oraz niejaki Simon Larouche, game director tej gry. Nowe Killzone, ze świetnym trybem multi, jako tytuł startowy na PS5? https://www.gameinformer.com/rumor/2018/10/07/guerrilla-games-recruiting-rainbow-six-siege-devs-for-secret-project Edytowane 8 października 20186 l przez YETI
Opublikowano 8 października 20186 l Bardzo chętnie, seria miała wyjątkowo długi odpoczynek. Co do samego multi to jest zdecydowanie najlepszy FPS na konsolach Sony, szczególnie podobał mi się ciężki ruch samych postaci.
Opublikowano 8 października 20186 l Nie ograłem jeszcze SF i z racji tego że multi jest trupem, raczej nie będę miał okazji zweryfikować tego o czym pieszesz.
Opublikowano 8 października 20186 l Po genialnej dwójce kolejne części mnie zawiodły. Shadow Fall nie zdołałem ukończyć. Jestem umiarkowanie nastawiony do newsa.
Opublikowano 8 października 20186 l w singlu udal sie tylko spinoff na psp (ktory i tak nie jest fps), w multi udaly sie k2 i mercenary po 3 i SF widac wyraznie, ze oni sami nie maja pojecia w jaka strone ma isc ta seria, probowali roznych zmian wg mnie na slepo bardzo by musieli sie postarac by mnie na nowo przekonac i zaciekawic
Opublikowano 8 października 20186 l SF był robiony na szybko, tak aby zdążyć na premierę PS4. Teraz jak widać biorą ludzi z najwyższej półki, studio przyjęło 150 nowych pracowników, więc może starczy czasu. Oczywiście jeżeli mowa o KZ, bo równie dobrze mogą się zabrać za nowe IP, lub robią multi do Horizon 2 Edytowane 8 października 20186 l przez YETI
Opublikowano 8 października 20186 l 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Nie ograłem jeszcze SF i z racji tego że multi jest trupem, raczej nie będę miał okazji zweryfikować tego o czym pieszesz. No jeżeli multi jest trupem to nawet nie próbuj w to grać, obok ordera chyba najgorsza gra w jaką grałem na tej generacji
Opublikowano 8 października 20186 l jak ma byc nowa Strefa Smierci to tylko i wylacznie w klimatach z drugiej czesci...nie zadne kolorowe lokacje tylko ma byc brud, syf i ogolnie chooyowo. w 2019 wypada 10lecie kz2...moze remasterek wszystkich czesci?? swego czasu byly takowe plotki Edytowane 8 października 20186 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 8 października 20186 l W dwójce to sterowanie było aż zbyt ciężkie, wręcz zlagowane. W trójce dla mnie było idealnie, jeno mapy mogły być większe, coś jak w dwójce. Multi w Shadow Fall teoretycznie powinien być idealny, bo mamy duże mapy, feeling jak z trójki, ale jednak coś nie zgrało. Może nie tego chcieli fani. Może chcieli zlagowanego sterowania i małych map? Multi jeszcze żyje bo widzę, że kumpel regularnie gra. Też mam zamiar popykać tylko czekam jeszcze z aktywacją plusa. Dla nowej części mógłbym sprzedać ps4 i łoić na ps5.
Opublikowano 8 października 20186 l Killzone Niech oni juz tego crapa nie wskrzeszaja.Na mysl o shadow fall jeszcze mam drgawki.Chyba ze jedziemy z calkowitym restartem serii.
Opublikowano 8 października 20186 l Wszystkim marzy się brudny Killzone i Helghast jako główny bohater bez naiwnej historii o uciemiężonej rasie.
Opublikowano 8 października 20186 l Zatrudnienie gosci od Siege do KZ to najlepszy news jaki moze byc Oby poszli w tym kierunku, jesli chca kontynuuowac serie.
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Warto kupić tą gierkę? Grałem tylko w część na PSP i Killzone 2. Dwójeczka mi się mega podobała, jak ta tamte czasy cudne animacje, grafika i była frajda ze strzelania. Widzę ,że można wyrwać za 30 zł ;d a robię właśnie u jednego sprzedawcy większe zakupy i nie wiem czy nie dorzucić. Interesuje mnie tylko kampania, mutli mam gdzieś. A w sumie dorzuciłem do koszyka to tylko cena flaszki. Edytowane 21 grudnia 20186 l przez Ukukuki
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Takie 7/10 max w singlu, czesc bez własnej tozsamosci, zlepek pomyslow, technicznie do dzis robi wrazenie mimo, ze tytuł startowy
Opublikowano 22 grudnia 20186 l A ja powiem, że warto spróbować. Zaskakująco przyjemny tytuł, idealny do piwka.
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Może multi odpaliłeś? nawet ta kampania sklejona na taśme w vitowym killzonie zjada shadow faila
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Godzinę temu, Ficuś napisał: Takie 7/10 max w singlu, czesc bez własnej tozsamosci, zlepek pomyslow, technicznie do dzis robi wrazenie mimo, ze tytuł startowy Czyli nie tak źle. I tak wśród FPSów do singla jest posucha więc takie 7/10 też się ogra.