Opublikowano 21 sierpnia 201311 l 15 min gameplayu: http://uk.ign.com/videos/2013/08/21/15-minutes-of-knack-gameplay
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l design lokacji skomplikowaniem przypomina mi dooma i wolfensteina, rzadzila sekretna komnata, tunel w dół, i kwadratowe pomieszczenie z jedna tekstura pali naokoło, wyglada to niesmacznie. Kamera i lokacje podobne tez do god of wara.
Opublikowano 26 października 201311 l pogralem dzis troche.....mieszane uczucia, gra sie calkiem fajnie ale to spokojnie mogloby wyjsc na ps3....ba zgroza podbieglem do sciany a tam pac w szczene zwykla pikseloza....no coz chyba trzeba jednak dac sobie na wstrzymanie i uswiadomic sobie ze pierwsze tytuly na nowe konsole raczej nex genowosci zadnej nam nie zaoferuja...
Opublikowano 26 października 201311 l To raczej oczywistosc. Pamietam przy x360. Dopiero Gears of War mna szarpnal.
Opublikowano 26 października 201311 l pogralem dzis troche.....mieszane uczucia, gra sie calkiem fajnie ale to spokojnie mogloby wyjsc na ps3....ba zgroza podbieglem do sciany a tam pac w szczene zwykla pikseloza....no coz chyba trzeba jednak dac sobie na wstrzymanie i uswiadomic sobie ze pierwsze tytuly na nowe konsole raczej nex genowosci zadnej nam nie zaoferuja... A gdzie grales?
Opublikowano 26 października 201311 l u mnie w miescie w sklepie z zabawkami(smythstoys) jest stand z ps4 i demem Knack i Fifa14 plus inne bzdety(screeny filmiki itp..)
Opublikowano 4 listopada 201311 l Witam, wczoraj chwile zagralem na expo w Knacka i niestety tej gry napewno nie kupie, slabo i jeszcze raz slabo, szkoda bo lubie takie platformowe/bijatyki, dla bardzo mlodszych graczy pewnie sie nada, ale jak juz ktos troche pogral w zyciu to da gra nie da mu zadnej frajdy.No ale to tylko moja subiektywna ocena.
Opublikowano 5 listopada 201311 l To powinna być gra na PSS za jakieś 50zł. Oceny w granicach 5,6/10 więcej niż pewne.
Opublikowano 5 listopada 201311 l A najbardziej boli fakt ze ta gre robi tworca PS4 ktory konsole zna lepiej niz kazdy inny.
Opublikowano 5 listopada 201311 l Autor A najbardziej boli fakt ze ta gre robi tworca PS4 ktory konsole zna lepiej niz kazdy inny. Może naprawdę poczekajmy, aż gra wyjdzie...?
Opublikowano 5 listopada 201311 l To, że robi ją Cerny to takie pierdolenie nie wierzę, że koleś przed premierą konsoli ma czas robić grę dla dzieci.
Opublikowano 5 listopada 201311 l no przeciez nie siedzi i nie klepie kodu... Nadzoruje pewnie prace koncepcyjne i tyle.
Opublikowano 5 listopada 201311 l Słabo sie to prezentuje, póki co mam takie samo zdanie jak Yeti ze max 50pln i wrzucić do pss, Fajnie jakby komuś udało sie stworzyć platformówke na miarę Crasha
Opublikowano 6 listopada 201311 l Słabo sie to prezentuje, póki co mam takie samo zdanie jak Yeti ze max 50pln i wrzucić do pss, Fajnie jakby komuś udało sie stworzyć platformówke na miarę Crasha tez sie przylacze do tego zdania... co wiecej uwazam ze ta gra moze pomykac z palcem w zadku na ps3....ofkors to wrazenie po demie...zobaczymy po pelnej wersji..
Opublikowano 7 listopada 201311 l W kooperacji może być fajne do pogrania z dziećmi Jak zobaczyłem końcówke to przypomniały mi się pojedynki w Bugs Bunny & Taz: Time Busters
Opublikowano 8 listopada 201311 l Zagrałbym jakby było za Free w Playstation Plus. Tak pewnie żeby wykorzystać drugi pad pewnie skuszę się na Diablo 3.
Opublikowano 10 listopada 201311 l No bo to bardziej "slasher" niż platformówk na obecnych materiałach...
Opublikowano 10 listopada 201311 l Nie macie wrażenia że to kopia God of War w innych realiach? Edytowane 10 listopada 201311 l przez mate5
Opublikowano 10 listopada 201311 l Autor Sami twórcy mówią, że to mieszanka Crasha Bandicoota, Katamari Damacy i God of Wara.
Opublikowano 10 listopada 201311 l Szkoda, że jak narazie najmniej widać tego pierwszego, no i chyba stąd te niezadowolenie ludzi...
Opublikowano 12 listopada 201311 l Wczoraj otrzymałem maila z możliwością złożenia preordera na Knack. Cena? Jedyne 279 zł. Pełny polski dubbing. Po raz pierwszy z nadejściem nowej generacji, zwyczajnie wymiękłem. Prawie 300 zł za grę, która nie jest ed.kol.? No cóż. Podoba mi się Knack, ale odpuszczam.