Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS4 - Komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Gra nie ma tematu i raczej nie ma sensu żeby miała, ale czysto informacyjnie wrzucę tutaj

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 759,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://gamezilla.komputerswiat.pl/publicystyka/2013/11/komentarz-pierwsze-chwile-z-playstation-4   Moje wrażenia     

• Chcialbym zeby Playstation 4 mialo ten sam bootscreen co pierwsza konsola Sony - byl dobry, mial fajny dzwiek, a zreszta mam do niego jakis sentyment. http://www.youtube.com/watch?v=31ivdML1Xes

• wszystko zalezy od tego jaka masz re.wizje

Opublikowano

Mi tam Piątek 13 grając z @suteq bardzo się podobał, zbugowany ale miodny jak cholera, zwłaszcza jak jeden z nas grał Jasonem :yao:

Opublikowano

Ciekawe czy powiadomienie przyjdzie czy znowu się człowiek będzie musiał upominać jak o avki za platyny.

Opublikowano

Za BB wciaz nie dostalem. Ehhh.. teraz im nie podaruje.

P.S. 

Juz polowa 2 chaptera zaliczona. O kurka :banana:

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Powiadomienie przyszło, teraz tylko czekać na to z trzeciego etapu.

Opublikowano

U mnie tez, ale ten cały konkurs to jest szmira :diablo: Aktualizacje robią kiedy chcą, jak im pasuje. Przez cały weekend nie było żadnej. Dopiera w pon. pod wieczór poinformowali nas, ze jesteśmy juz na ukończeniu trzeciego etapu - nie wiem jakim cudem, ale spoko :shok:   Osobiście lubię wiedzieć na jakim etapie jestem i ile jeszcze mi brakuje do uzyskania zadania. A tu tymczasem gramy w ciemno. Żadnego zorganizowania, czy profesjonalizmu. 

88060539_523102751678654_504395315655213

Opublikowano

Witam.Jestem Nowy i to mój pierwszy post mam nadzieje że nie będzie obelg.Jestem troszku starszy i nie jestem obeznany z swiecie konsol.

Dorzeczy Kupiłem córce na PS4 grę minercraft bo chciała grać online z innymi graczami itd...Gra zakupiona wszystko ok wykupiłem nawet PS store + na rok czasu gdyż

chciała grać online trzeba było utworzyc konto na Microsoft zrobione ale jak wchodzi w serwery do pisze dostepne wkrótce i nie ma jak grać online.Ktos pomoże

opisze jak to zrobic na PS4  żeby było mozna grać online  z innymi.Bo zapłaciłem 240 zł za PS+ i 70 zł za grę...i dalej to nie działa...

Opublikowano
53 minuty temu, Kotaishi napisał:

Ktos pomoże

opisze jak to zrobic na PS4 

Trzeba kupić SONY Playstation PLUS do gry online na ps4. Po kupnie pojawi się złoty plusik przy nazwie profilu i gotowe. Warto sprawdzić czy gra jest zaktualizowana.

Edytowane przez aph

Opublikowano
17 minut temu, aph napisał:

Trzeba kupić SONY Playstation PLUS do gry online na ps4. Po kupnie pojawi się złoty plusik przy nazwie profilu i gotowe. Warto sprawdzić czy gra jest zaktualizowana.

Napisał, że kupił abonament.

Opublikowano

No to nie wiem ocb. Może kto odpali i sprawdzi.

Opublikowano

A żeby grać na PS4 w Minecrafta online to trzeba zakładać konto Microsoftu? 

Edytowane przez LukeSpidey

Opublikowano

Mam ps Plus swieci żołty krzyzyk Gra chodzi normalnie ale jak wchodze na serwery to jak pisałem dostepne wkrótce:/

Konsola zaktualizowana gra też.Wydałem 320 zł i dupa:/

Opublikowano

Ostatnio siostrzenicy robiłem to samo. Problem lezy z tym że trzeba powiązac konta Microsoftu z grą i tu sie zaczynała zabawa. Spróbuj utworzyć nowe konto na stronie microsoftu z nowym mailem i przy rejestracji na nowo podaj dane z nowego maila.

Opublikowano
W dniu 27.02.2020 o 14:32, Figuś napisał:

Teraz u mnie wlecial temat za 3 etap.

IMG-20200309-194648.jpg

I kodzik. Niech ktos sprawdzi u siebie czy mu zadziala.

IMG-20200309-194657.jpg

Opublikowano

Kod nie działa, każdy dostaje inny.

Mi do tej pory nie przyszło powiadomienie za drugi i trzeci etap

Opublikowano

Spodziewałem się trochę lepszego tematu, ale cóż jak za free to nie będę za bardzo narzekał.

Teraz czekamy do 17-tego i liczymy na wygraną?

Opublikowano

Ja już dostałem 3 nagrody z wszystkich etapów, a to jeszcze ma być 4? Co to za nagroda tym razem będzie?

Edytowane przez Faka

Opublikowano
17 godzin temu, Kotaishi napisał:

I teraz chodzi co???

:platinum: realne trofeum z twoim nickiem. Musisz tylko odpowiedziec na pytania 17 marca, po poludniu.

Ciekawe czy pytania beda indywidualne :notbad:

P.S

To bylo do @Faka

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

E to w sumie meh. Wystarczą mi te pierdoły, ten ostatni dynamiczny motyw jest spoko.

Opublikowano

Ja nawalilem trofek, jak glupi. Nawet 2 platyny wpadly. Oczekiwalem czegos lepszego. 

Opublikowano

Siema wszystkim kupiłem kierownice hori do ps4 i trochę jestem ciemny w tym temacie może ktoś wie w jakie gry wyścigowe mogę na niej grać ??