Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W co teraz grasz..?

Featured Replies

Opublikowano

Ogrywam Assassyna , Rivals  i  Dont Starve, od czasu do czasu nba 2k i fife. No i dzisiaj skinczylem Knacka na hardzie i nie byl to najlepszy tytul, ale zdecydowanie najbardziej dla mnie gameplayowo miodny na ten czas na ps4 ( przelot na jednym zyciu przez kilka leveli bez zatrzymania i kilku godzinne posiedzenia, no jak w crashu kurka :) )

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 944
  • Wyświetleń 332,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kyokushinman
    Kyokushinman

Skończyłem właśnie i oceniam.     Uncharted 4   Grafika: 7- (technicznie 9, ale obraz zabił grafike  )   + wykonanie twarzy, powiedzmy nr.2 tej generacji za Until Dawn  + ogromna ilość deta

• creatinfreak
    creatinfreak

• Ukraincy chyba zrobili te gre co mi sie zle kojarzy, bo ten kraj wydal dupiastego Stalkera juz sam tytul  na lata kojarzy mi sie z czyms żenującym i wiesniackim. Zresztą podobnie jak Wiedzmin, jest to

Opublikowano

LEGO movie, po słabszym Marvel heroes gierka wraca na swój poziom - dla tych co bawili się fajnie przy lego WP - polecam.

Opublikowano

Ogrywam Tomb Radier. Jestem już pod koniec gry. Mam wrażenie, jak gdybym grał w damską wersję Uncharted. Graficznie Uncharted było lepiej zrobione, gameplayowo lepiej wypada TR (elementy RPG i "pudełka piasku").

Następne do ogrania będzie AC: Black Flag.

Opublikowano

Aktualnie gram w Outlast  z oferty PS+ Mam jeszcze do ogrania Kill Zone lecz jakoś mnie ta gra nie jara ;/

Opublikowano

Ogrywam Tomb Radier. Jestem już pod koniec gry. Mam wrażenie, jak gdybym grał w damską wersję Uncharted. Graficznie Uncharted było lepiej zrobione, gameplayowo lepiej wypada TR (elementy RPG i "pudełka piasku").

Następne do ogrania będzie AC: Black Flag.

Obecnie Black Flag

Tomb Raidera ograłem, moja pierwsza platyna na PS4. A myślałem że to będzie Black Flag albo Resogun. A teraz zabieram się za Black Flag, muszę usunąć z drogi wszystkie trofea on line w pierwszej kolejności. Potem single player, wysłałem invite

Edytowane przez ussr

Opublikowano

1086983_484252218310576_1233876511_q.jpg

w stronę słońca, ku Platynie  :)

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Małymi kroczkami, zmierzam ku końcowi przygód Lary Croft. W międzyczasie pogrywam w Outlast. Jazda bez trzymanki, wieczorową porą  :devil: 

Opublikowano

NFS Rivals scalakowane, gonie pozostałe mi dwa pucharki w Fife i walcze z karierą w NBA 2k14, do tego Rayman. Od nastepnego piatku MGS! :)

Opublikowano

Jako że trochę ponad tydzień temu nabyłem konsolę to nadrabiam zaległości od premiery, AC IV, KZ i BF4. 

Opublikowano

ja męczę dead nation kilzona zrobilem i outlast  no i cisnę w dc universum

Opublikowano

small_714512242.jpg

inFAMOUS musi poczekac(45% dopiero) :)

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

castlevania 2 i injustice gods

Grasz w to na PS4? (Bo to o niej dział)

Ja max wkręciłem się Thief, ale tylko późno na słuchawach, max wczuwa ;) A jak gram wcześniej w ciągu dnia to AC IV..

Edytowane przez KIELiCH

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Blacklight Retribution

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

W końcu Infamous SS oraz AC Freedom Cry. Z doskoku po 1 max 2 czekpojnty Dead Nation, a w multi regularnie Killzone. A czeka jeszcze Outlast na odpalenie.. Nie mogę narzekać :)

Opublikowano

cały dzień ogrywałem OUTLAST, by w końcu dostać trofek za ukończenie gry na poziomie Szaleńca, który własnie wpadł :)

od razu zabieram sie teraz za dokumenty i nagrania.

p.s 

nie mogę sie juz  doczekać DLC :P

pozdro..

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Killzone w multi (spore zaskoczenie - lepiej mi się gra niż BF4), a w singlu Tomb Raider - jestem na samym początku i zapowiada się kozacka gierka :) Outlast i Dead Nation w kolejce czekają. 

Edytowane przez kant1983pl

• 1 miesiąc temu...