Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silnik forum 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi, ale nie mogę wklejać tekstu ze schowka. Podobnie rzecz się ma z wklejaniem jpg, za pomocą ikonki "grafika". Czasami odmawia posłuszeństwa okno pisania tekstu. Win 7 64, IE 11.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 171,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No moj szef sie wk.urwia juz powoli, jak widzi ze trace 10x tyle czasu na forum.   - Red, zrobilbys juz 3 raporty w excelu w tym czasie - No ale odswiezam posta pietnasty raz - No co za gunwo, a c

• dalej chyba minusują   No właśnie ja troche tak samo jak Mazzeo.. z 404 pewnie chodziło o tapatalk

• Gość Sycho141
    Gość Sycho141

W linku, który podał square widać. Problem w tym, że nie rozumiem o co człowiekowi chodzi, pisałem do niego, próbowałem się dogadać, a on olał moje wiadomości i dalej minusuje...  @Shankor Bardziej

Opublikowano

Nadal nie działa. Używam chrome. Wyczyszczenie ciasteczek też nic nie pomogło :( A chce wkleić tylko odnośnik z ikonką do statsów z BF4.

Mam to samo za kazdym razem wywala blad 504 gateway timeout. Wyglada na to,ze forum ma jakis problem z linkami z bf4stats.com bo np. link z psnprofiles.com dziala bez problemu.

Edytowane przez Zaqair

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

A podobno z trzynastym to plotki...

Nad ranem zakończyliśmy prace związane z optymalizacją bazy danych, ale w wyniku problemów na jednej z partycji serwera baza się wysypała. W efekcie konieczne było przywrócenie backupu z 3 rano, stąd posty napisane dzisiaj w godzinach porannych zniknęły. 

Przepraszamy za kłopoty. Obecnie nie powinno być już problemów ze stabilnością działania forum. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Ogarniamy. Dam znać, jak będzie poprawione. 

Opublikowano
  • Autor

Powinno działać. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podziałało kilka dni i znów szlag trafił. Takie rzeczy na koncie premium... :confused:

Opublikowano
  • Autor

Już fix. Wybaczcie zamieszanie. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy jest szansa by pojawiła się możliwość umieszczenia nintendo ID w profilu tak jak obecnie np. PSN ID ?

Opublikowano

Jasne. Powinno działać.

Opublikowano

Wcześniej tego chyba nie było, ale teraz wszelkie Steam ID, PSN ID, gamertagi itd. kierują na profil gracza w danej usłudze. Fajny bajerek :).

Opublikowano

Praise the Sun!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Da radę zwiększyć dzienny limit plusików? Wartościowych postów pojawia się mnóstwo i śmiesznych i poważnych.

Opublikowano
  • Autor

Da radę zwiększyć dzienny limit plusików? Wartościowych postów pojawia się mnóstwo i śmiesznych i poważnych.

Zmiana z +/- 5/1 na 8/2. 

Opublikowano
  • Autor

Przy okazji info o plusach i minusach - drodzy userzy, serdeczne dzięki za tak aktywne współtworzenie forum

W czerwcu napisaliście 30 343 posty, co jest absolutnym rekordem forum, jeśli chodzi o ilość wpisów w jednym miesiącu (dla porównania rok temu przy okazji E3 było "ledwie" 22 169 postów). Statystyki, które obejmują okres od stycznia 2008 do czerwca 2014, wskazują na 1 milion 440 tysięcy postów (precyzując 1 440 007). 

Średnio powstaje 252 tematów miesięcznie (pierwsze półrocze tego roku) w stosunku do 243 tematów za rok 2013.

Ponadto jako ciekawostka statystyka wyświetleń tematów (cytując: "Te statystyki pokazują liczby wyświetleń dla tematów utworzonych w wybranym okresie czasu, a nie liczby wyświetleń w wybranym okresie czasu.") za okres od stycznia 2008:

Hyde Park - 11 529 060
PS3 - 10 239 619
Xbox 360 - 7 024 202
Graczpospolita - 4 082 227
Kącik Sportowy - 3 498 628
Władza, Kobiety, Pieniądze  - 3 455 567
Region Filmowy - 2 967 375
Kącik RPG - 2 540 584
PC - 2 040 778
Opinie, komentarze - forum, magazyn - 1 761 772

Jeszcze raz dziękujemy!
Opublikowano

Bardzo fajne statsy, można takie co miesiąc prosić :P ?

Opublikowano
  • Autor

5 zł +VAT i przypomnienie w temacie i jakoś ogarniemy.

Opublikowano

Dzięki Perez, dałbym plusa jakby się dało :) Statystyki bardzo ciekawe, szkoda że Nintendo niżej niż PC.

Opublikowano

5 zł +VAT od usera i przypomnienie w temacie i jakoś ogarniemy.

fixd

Opublikowano

postaram się aby w następnym miesiącu region filmowy prześcignął wkp

Opublikowano

5 zł +VAT i przypomnienie w temacie i jakoś ogarniemy.

Użytkownicy Premium też muszą płacić?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Od mniej-więcej 2-3 tygodni nie działa mi poprawnie funkcja "wyświetl nową zawartość" (button w prawym górnym rogu strony głównej forum). Po naciśnięciu tego przycisku otwiera mi się strona z wynikami wyszukiwania, ale napisane jest tam "Brak nowej zawartości", mimo, że mam sporo nieprzeczytanych postów. Kilka razy oznaczałem już całe forum jako przeczytane i gdy pojawiają się nowe posty sytuacja się powtarza. Sprawdzałem na Operze, Chrome i IE, w każdej przeglądarce to samo. Co można z tym zrobić?

Opublikowano
  • Autor

Jak bierzesz Wyświetl... to po lewej masz filtry - może tam masz coś ustawione? Właśnie sprawdzałem u siebie i śmiga OK. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.