Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 164,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ty też wyszedłeś praktycznie z okolic dupy i masz prawo bytu, więc może to nie takie złe źródło?

• Fanek ikona wspolczesnego gracza.

• Czym tak ludzie sie jaraja ? Gra wyglada bardzo przecietnie, na poczatku myslalem ze to jest jakas indyk. No jak was jara bieganie jakims dzieciakiem i stworem czy huk wie czym, jak dadza w przyszlos

Opublikowano

Panowie, no weźcie pozwólcie nadziei swej w sercu wykiełkować. Uwierzcie, że gra będzie dobra, to... taka właśnie będzie. Piękno nie leży wyłącznie w tej produkcji, ale też w was samych. Dajcie się odnaleźć temu pięknu, niech niesie was po oktanach artystycznej uczty. Niech spazmy rozkoszy opanują wasze ciała, smagane pistacjową fantazją Uedy.

Opublikowano

Ale my w to wierzymt. Ja jestem nastawiony na day1. Tylko katastrofa mogłaby to zmienić.

Opublikowano

Panowie, no weźcie pozwólcie nadziei swej w sercu wykiełkować. Uwierzcie, że gra będzie dobra, to... taka właśnie będzie. Piękno nie leży wyłącznie w tej produkcji, ale też w was samych. Dajcie się odnaleźć temu pięknu, niech niesie was po oktanach artystycznej uczty. Niech spazmy rozkoszy opanują wasze ciała, smagane pistacjową fantazją Uedy.

matka-wie-ze-cpiesz.jpg

Edytowane przez Wredny

Opublikowano

Wszyscy będziemy płakać, kiedy pod koniec gry Trico umrze ratując chłopakowi życie. Chociaż mimo wszystko liczę na coś bardziej oryginalnego.

Opublikowano

Czytałem jakas relacje i troche lipa ze zrezygnowali z tego systemu z Kolosow, gdzie samemu trzeba było kontrolować stamine przy wspinaczce, a teraz wszystko odbywa się automatycznie.

Opublikowano

Nie wytrzymałem i jednak poszło do euro zamówienie na kolekcjonerkę.

Czekałem na ultimę, ale nadal nie ma...

Mam nadzieję, że nie będzie problemu z zamówieniem.

Opublikowano

Wygląda na to, ze gierka będzie jednak w polskiej wersji kinowej. O ile wierzyć sklepom, które podają język gry.

Opublikowano

Ale mam jaranko na strażnika. W końcu się to stanie. Mam nadzieję że pierwsze przejście będzie bliższe długością do Sotc niż Ico i będzie to min te 10h (choć jakoś w to wątpię:( )

ps jak dowiedziałem się o paczu na pro to już wiem po co była ta obsuwa.

Opublikowano

ciesz się jak będzie +8 z wliczonym 1,5h na puzzle i błądzenie

Opublikowano

Bozę błądzenie i puzzle, jak ja bym tego chciał. Milan kupił PS3 pod TLG ja PSPro xD

Opublikowano

Bozę błądzenie i puzzle, jak ja bym tego chciał. Milan kupił PS3 pod TLG ja PSPro xD

i właśnie dlatego powstało Souls Bloodborne, marki kompletnie pozbawione podpowiedzi, minimapy, radaru, gpsa i co tam jeszcze jest dziś w modzie, za to dające fantastyczną satysfakcję z odkrywania sekretów. "właśnie jak za dawnych lat"

a i wstyd z kupienia ps4 dla nich mniejszy

Opublikowano

W ogole wstydzic się że kupiło się dlaczegoś konsole do gierek. Live is hard...

Opublikowano

W ogole wstydzic się że kupiło się dlaczegoś konsole do gierek. Live is hard...

live?

dobrze ze Ostatni Straźnik będzie tłumaczony.

Edytowane przez milan

Opublikowano

Oczywiście chodziło mi i życie czyli life.

Będę grał prawilnie z napisami DE :)

Das Leben ist hart!

Edytowane przez balon

Opublikowano

Ico mi nie podszedł ale SOTC był świetny. Patrząc już po trailerach wiem że gra zakończy się śmiercią/poświęceniem życia tego zwierzaka dla chłopca. Jako rasowy samiec alfa nie chce płakać przed konsolą jak jakiś lamus czy coś więc liczę że kolejna gra studia będzie jak SOTC.

Opublikowano

To jest kwestia wrażliwości każdego człowieka.

Ale ja mimo wszystko uwielbiam gry które wzbudzają emocję, dlatego mam tą grę na swojej liście bardzo wysoko.