Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call Of Duty: Ghosts

Featured Replies

Opublikowano

Dziwicie sie ze ludzie sie nie wypowaidaja w tym temacie inaczej niz hate ( przynajmniej wieszosc ) . A po co maja sie wypowiadac skoro ta gre hejtuja ludzie ktorzy nawet nie sa fanami serii tylko ogrywaja gre od czasu do czasu . Jak widze przyrownanie multi do BO2 to mnie to boli , bo dla mnie multi w BO2 bylo najgorsze ze wszystkich czesci ( nawet WaW byl lepszy )

Natomiast nie bede wdawal sie w szczegoly singla , bo go mam w (pipi)e .

• Odpowiedzi 436
  • Wyświetleń 86,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ---

• Ponoć wypłynął scenariusz. Fabuła prezentuje się mniej więcej tak  

• Zaskakująco dobrze to wygląda. Faktycznie dopiero teraz, po zobaczeniu prawdziwego gameplay'u da się zauważyć ogromy postęp w grafice. Do tego bardziej otwarta struktura poziomów oraz przeciwnicy prób

Opublikowano

Dziwicie sie ze ludzie sie nie wypowaidaja w tym temacie inaczej niz hate ( przynajmniej wieszosc ) . A po co maja sie wypowiadac skoro ta gre hejtuja ludzie ktorzy nawet nie sa fanami serii tylko ogrywaja gre od czasu do czasu . Jak widze przyrownanie multi do BO2 to mnie to boli , bo dla mnie multi w BO2 bylo najgorsze ze wszystkich czesci ( nawet WaW byl lepszy )

Mi tam singiel w każdej części się podobał. Takie typowe kino akcji które lubię :)

Opublikowano

WaW mi się podobał,na dwóch mapach  był nawet czołg :P

No i mozna bylo z flamethrowerem wejsc do bunkra

Mi tam singiel w każdej części się podobał. Takie typowe kino akcji które lubię :)

Nie mowie ze nie , natomiast CoD nigdy mnie historia na przyciagnal ( w przeciwienstwie do np Halo )

Opublikowano

Szkoda ze w kolejnych częściach olali urywanie części ciała,to dodaje ciężaru rozgrywce.

Opublikowano

pytanie do osób które grają w multi- multi lepsze niż w mw3 i bo2 ?

Opublikowano

PRQc - nie wime czy to dobre mijsce na takie pytania :P zaraz Cie zjada zebys nie kupowal , poszukal na YT filmikow wszystkich prosow itd . Ja odpowiem - na bank lepsze niz BO2 co do MW3 to szczebelek lepiej

Opublikowano

W nocy skończyłem singla. Powiem, że bawiłem się całkiem dobrze, nawet bardzo. Szczególnie od połowy singiel się rozkręca i idą takie akcje, że chyba nigdzie tego nie było. Poza tym widać, że parę rzeczy jest podobnych w poprzednich częściach(chociażby tutaj też sterujemy helką jak w BO1 bodajże), ale jest to fajne urozmaicenie gameplayu.

Mimo hejtów, mimo chu.jowej grafiki (chociaż dwa momenty zrobiły na mnie wrażenie: dno oceanu, które było hejtowane przez rybki, ale kurde w niektórych miejscach wygląda naprawdę super, powiedziałbym, że lepiej jak w GTA V, a druga to moment gdy idziemy w nocy, widzimy światło przed nami i roślinność i całość fajnie faluje pod wpływem wiatru) to jest jednak dobry rollercoaster, tego oczekiwałem i to dostałem. Sam singiel jeśli chodzi o fun, akcję, dynamizm, niestworzone rzeczy i to co wyrabia się na ekranie dostaje ode mnie 8. Ocena nie uwzględnia grafiki i innych elementów technicznych tylko to co wypisałem.

Opublikowano

Na PC jak widać też na razie jest 

borat_great_success.jpg

Current Players Peak Today Game
432,598 513,296 Dota 2
40,511 54,621 Team Fortress 2
29,656 59,905 Football Manager 2014
23,460 46,592 Counter-Strike: Global Offensive
19,768 35,314 Counter-Strike
18,675 33,315 Sid Meier's Civilization V
15,096 35,365 Call of Duty: Ghosts - Multiplayer
14,994 25,844 Counter-Strike: Source

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

pewnie masz racje, bardziej porownywalem do BO2, w multi zas chodzilo mi o mapy, które sa mega podobne.

!.

Stary,bardzo mi przykro, ale znów przywaliłeś jak kulą w płot i brniesz dalej w zaparte licząc chyba na to, że wszyscy przejdą nad tym do porządku dziennego i nie skomentują tych oczywistych bredni. Jedźmy zatem po konkretach. Która wg Ciebie mapa w MW2 jest podobna do swojego odpowiednika w Ghosts i w czym?

Nope, dziwi mnie ze fan, który spedzil znacznie więcej pewnie h w multi niż ja nie widzi podobienst niektórych map.

Wypisalem je na poprzedniej stronie, tutaj masz film jednego z fanow.

Nawet te, które graficznie mało przypominają swoje odpowiedniki z poprzednich części sa tak naprawdę ta sama wariacja.

http://www.youtube.com/watch?v=Kq-z10w2FRw#t=25

Edytowane przez easye

Opublikowano

tak jak pislaem, nie poswiecam wiele godzin na CODa nigdy, grając w singlu, pykając w multi zas miałem wrazenie ze już gdzies widziałem ten układ, ta czesc mapy, ta misje itp., to ze nie podam dokładnie nazw mapy i części to inna sprawa. W ilu częściach już chowaliśmy się w trawie na cm od naszych przeciwnikow, gdy Ci szli ze swoim oddzialem ? Tutaj co 10 minut ma się takie wrazenie.

Podziwiam ludzi, którzy lyna ta gre na Next Genach...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zaraz ci zarzuci, że to kopiuj-wklej nie z MW2 tylko z MW3 ergo nadal bzdurzysz!

XDDD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ale przecież w poprzednich częściach też była afera że budynki są kopiowane z poprzednich części i wklejane do następnej. Chwila szumu i znów mamy rekordy sprzedaży.

Opublikowano

no pograłem trochę w singla u kumpla, i faktycznie, dvpy nie urywa.

co prawda kilka ciekawych momentów jest (jak w każdym codzie), ale nie ma mowy o takiej zajawce jak

atomówka z MW1, czy poziom w Czarnobylu 

albo chociaż misje w których sterowaliśmy tym Ramirezem, razem z Dunnem i Foleyem - mega mi się one podobały, dla mnie lepsze niż te podstawowe misje popychające fabułę w przód, bo to były wiadomo takie zapychacze byle więcej misji. IMO były genialne, głównie ze względu na klimat - to zniszczone USA, wszędzie ciemnopomarańczowe barwy, strzały, albo spadające meteoryty (?). świetne

Opublikowano

podchodzisz do krawedzi sciany i l1

Opublikowano

kurde,pograł bym w to :) chce ktoś gta 5 za to ?

Opublikowano

Zaraz ci zarzuci, że to kopiuj-wklej nie z MW2 tylko z MW3 ergo nadal bzdurzysz!

XDDD

Te zarzuty sa dosc zabawne i zglaszaja je ludzie ktorzy nie graja w multi albo nie sledza community. To calkiem normalna praktyka ze w nastepnej czesci wykorzystuje sie layouty najpopularniejszych map po to zeby fani gry byli zadowoleni, zeby nie szukac daleko Counter Strike od lat jedzie na tych samych layoutach :) a dodatkowe mapy do Black Ops 2 wykorzystywaly layouty tych z Black Ops bo tak chcieli fani.

Edytowane przez Xymek

Opublikowano

Kto planuje w to grać na ps4 po premierze ? Pytam się bo jak dorwę ps4 to myślę nad codem w multi ale nie wiem czy będzie z kim grać.

Opublikowano

Ja mam zamiar zakupić, jak wreszcie sprzedam tego nowego Batmana xD Jeszcze terror z forumka ma grać, także ktoś tam się znajdzie ;)