orion50 632 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Dobra. VoG na Hardzie pyknął. Nie było w sumie jakoś mega trudno. Jestem trochę rozgoryczony bo łupaliśmy prawie 3 godziny i dostałem Fatebringera jedynie. Każdy dziś zgarnął dobry loot tylko nie ja no i wbiłem 31, więc to też na plus. Dzięki wszystkim za grę, było bardzo fajnie. Trzeba unikać tego pokemona co ma końcówkę 1975 bo gość do (pipi)icy doprowadza. Zgarnął egzotyki i poszedł bo jutro sprawdzian z przyry... w sumie dobrze, że poszedł bo jeszcze mutacji nie było i po godzinie myślałem, że mnie (pipi) strzeli. Trofik jest, Hard zaliczony, jest dobrze. Trzeba Panowie pyknąć Crotę, najpierw normal potem hardzik Menkens farciarz stulecia, wszedł na Atheona bo kocik poszedł i Vexa dostał haha gratki. Jeszcze raz wielkie dzięki i do następnego PS. Wpadł mi legendarny sparrow, więc nie muszę go kupować mimo, że spóźniłem się z DLC Jutro (dziś) Crota normal dobranoc Edytowane 3 Lutego 2015 przez orion50 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 NECHROCASM!http://xboxclips.com/ZERATUL+PL/c3605bbc-fd92-4e08-8934-e3f3cca493f7http://xboxclips.com/ZERATUL+PL/6b0c401e-581f-4c66-9a92-ef79036e5d7d 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Druga ekipa grająca VoG Hard, utknęła wczoraj na ostatniej walce, dojście do niej nie było strasznie skomplikowane i poradziliśmy sobie w sumie szybko, bo chyba w niecałe 1,5 godziny, ale ostatnia walka przez te teleportacje sprawiła nam problemy i nie mogliśmy skutecznie tego etapu przejść, bo zawsze ktoś padł... Odnośnie otrzymanych broni, to wczoraj był jakiś dobry dzień. Najpierw rano wypadł mi Plan C, potem na VoG dostałem Pulse Rifle z Arc'iem, a w skrzynce z egzotykiem wypadł tylko mi Suros , potem dostałem jeszcze 2 legendarne bronie Ciekawe czy wypadnie mi jeszcze coś na samym końcu, ale dzień się skończył, więc nadmiar dobra od Bungie pewnie też... Zeratul, a tego Crux'a dostaliście tak po prostu, czy musieliście mieć tę broń ze sobą lub wybraną do strzelania? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 NECHROCASM! http://xboxclips.com/ZERATUL+PL/c3605bbc-fd92-4e08-8934-e3f3cca493f7 http://xboxclips.com/ZERATUL+PL/6b0c401e-581f-4c66-9a92-ef79036e5d7d Ale że czym się podniecasz ? że masz to (pipi) ? czy że przeszedłeś Harda bo jeśli to drugie to gratuluję. Ale jeśli jarasz się tym syfem to...cóż chyba brak ci innych zabawek. Inna sprawa, człowiek czeka na reset cały tydzień robi Crotę na Normal i co mu wypada ? (pipi)ane shardy. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Necrochasma bije tylko No Land Beyond Wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem Gjallarhorna Cytuj Odnośnik do komentarza
Szuldi 1 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Dobra. VoG na Hardzie pyknął. Nie było w sumie jakoś mega trudno. Jestem trochę rozgoryczony bo łupaliśmy prawie 3 godziny i dostałem Fatebringera jedynie. Każdy dziś zgarnął dobry loot tylko nie ja no i wbiłem 31, więc to też na plus. Dzięki wszystkim za grę, było bardzo fajnie. Trzeba unikać tego pokemona co ma końcówkę 1975 bo gość do (pipi)icy doprowadza. Zgarnął egzotyki i poszedł bo jutro sprawdzian z przyry... w sumie dobrze, że poszedł bo jeszcze mutacji nie było i po godzinie myślałem, że mnie (pipi) strzeli. Trofik jest, Hard zaliczony, jest dobrze. Trzeba Panowie pyknąć Crotę, najpierw normal potem hardzik Menkens farciarz stulecia, wszedł na Atheona bo kocik poszedł i Vexa dostał haha gratki. Jeszcze raz wielkie dzięki i do następnego PS. Wpadł mi legendarny sparrow, więc nie muszę go kupować mimo, że spóźniłem się z DLC Jutro (dziś) Crota normal dobranoc Jak Ty chłopie narzekasz na to, że dostałeś Fatebringera to gratuluję. Dostałeś najlepszą broń w grze, jak to mówią wygrałeś grę, przegrałeś życie. Nie ma lepszej broni na primary od tego pistoleta. Wymaksuj go a zobaczysz co to cudo robi. U mnie w ekipie powiedzą Ci to samo. Zestaw Fate, dobra snajpa czy fusion z croty i gjalahorn i jesteś ustawiony. W zasadzie ja na vogu i crocie tylko z tym zestawem chodzę i wystarczą te 3 pukawki ( no może zmieniam tylko na atheona na vision by pukać do oracli w portalu) A tak na marginesie, wczoraj z croty już kolejnej osobie z mojej ekipy wypadł crux of crota ale jaki ten necrohasm to syf, nie rozumiem jak takie (pipi) mogli dać na egzotyka, chyba, że specjalnie to jest tak zrobione bo w przyszłości dostanie bufa. NECHROCASM! http://xboxclips.com/ZERATUL+PL/c3605bbc-fd92-4e08-8934-e3f3cca493f7 http://xboxclips.com/ZERATUL+PL/6b0c401e-581f-4c66-9a92-ef79036e5d7d Ale że czym się podniecasz ? że masz to (pipi) ? czy że przeszedłeś Harda bo jeśli to drugie to gratuluję. Ale jeśli jarasz się tym syfem to...cóż chyba brak ci innych zabawek. Inna sprawa, człowiek czeka na reset cały tydzień robi Crotę na Normal i co mu wypada ? (pipi)ane shardy. Hard jest tak samo banalny jak normal tylko lagi i błędy powodują to, że trzeba się czasem dłużej pobawić. U nas ogólnie zazwyczaj crota pada jeszcze przed wyjściem ogrów. Nie martw się, człowiek czeka tydzień na reset i co za harda dostaję 8 shardów i statek który do niczego nie jest mi potrzebny. W zasadzie pozostał mi do zdobycia tylko word of crota z tego rajdu i jak na złość nie chce wypaść, ciągle tylko hełmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Narzekać na Fatebringera :facepalmz: Ta gra coś mnie nie lubi, od 3 tygodni żadnego fajnego dropu, wczoraj miałem dość wypadają same shardy, albo jakies gówienka warte tylko przemielenia. Poniżej filmik z bronią i zbrojami z nadchodzącego dodatku House of Wolves - mówią, że premiera może być przesunięta na maj. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) U mnie też wczoraj Crux wypadał. Ogólnie po kolei każdy z ekipy dostawał kamień w kolejnych podejściach, oprócz jednej osoby. Trzy Scouty zgarnąłem, mimo że wszystkie bronie dawno zmaksowane OLO Niech wreszcie hełm dla Warlocka da i będę miał wszystko, co się da z tego Raidu. Edytowane 4 Lutego 2015 przez wrog 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Ja za to z randomami VoGa na hardzie wczoraj zagrałem i dostałem tylko Vision of Confluence. Ale ekipa była iście komediowa. Latynos i jego "you follow me, i done this 50 times" i odpowiedź na pytanie czy zbieramy przy gorgonach prawą skrzynkę "i have 700 shards, so no" rozbawiły mnie mocno xD Półtorej godziny i z głowy. Jeden cyborg solował lewy portal a do prawego potrzebował tylko jednej osoby. Inny biegał z max Vexem i na koniec w nagrodę dostał drugiego xD Edytowane 4 Lutego 2015 przez Kymel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szuldi 1 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Ja za to z randomami VoGa na hardzie wczoraj zagrałem i dostałem tylko Vision of Confluence. Ale ekipa była iście komediowa. Latynos i jego "you follow me, i done this 50 times" i odpowiedź na pytanie czy zbieramy przy gorgonach prawą skrzynkę "i have 700 shards, so no" rozbawiły mnie mocno xD Półtorej godziny i z głowy. Jeden cyborg solował lewy portal a do prawego potrzebował tylko jednej osoby. Inny biegał z max Vexem i na koniec w nagrodę dostał drugiego xD Vision też jest spoko, fajna giwera i daje radę również na rajdzie croty. Ja to miałem taką serię, że zagrałem pięć Vogów pod rząd i pięć vexów:) Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Kurde, nie wiem jaka broń jest dobra a jaka nie. Nie gram magnumami, więc byłem średnio content, ale jak mówicie, że jest spoko to najs Cytuj Odnośnik do komentarza
Szuldi 1 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Kurde, nie wiem jaka broń jest dobra a jaka nie. Nie gram magnumami, więc byłem średnio content, ale jak mówicie, że jest spoko to najs Musisz poczytać najlepiej na forum, poczytaj fora zagraniczne, są bronie dobre na jedne aktywności na na inne już nie za bardzo. Ale z takich najlepszych, to oczywiście Fatebringer (kozak moc a do tego jest tylko legendarny przez co nie zajmuje Ci miejsca na egzotyk). Ja używam praktycznie tylko Fatebringera, Gjalahorna, snajpy LDR bo lepszej nie mam (choć ta również jest dobra) i bardzo dobry jest fusion z rajdu croty (dropi na normalu). Jest kilka pukawek wartych uwagi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 używa ktoś tego podobno oracle na jeden strzał Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 933 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Nope, slot na secondary zajęty icebreakerem do walenia w Ateona. Na hevi rakietnice do walenia w pretorian w portalach. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 No i dzisiaj na Normalu wpadły wreszcie raidowe papcie dla mojego tytana. Także teraz tylko farmić shary i 32 lvl jest mój Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Szkoda ze ghost w Destiny nie mial takiego dubbingu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Soory panowie. Miałem disconnect a potem konsola nie mogła się połączyć z Wi-Fi. Błąd jakiś tam i UJ. Nic nie pomagało. #4theplayers Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Spoko, domyśliliśmy się . A nam i tak udało nam się w piątkę przejść most i dojść do przed ostatniej walki... Dzisiaj możemy przejść most jeszcze raz z Twojego save'a, żebyś dostał rzeczy po zakończeniu etapu oraz ze skrzynki, do której trzeba bardzo szybko dobiec... Mi wczoraj z Croty wpadła klata na 36 poziom... Tylko się przeraziłem, że potrzeba tam aż 7x3 shardów do wymaksowania... toć to będzie dużo grania w Crotę, żeby uzbierać 21 shardów i jeszcze potem tyle samo na pozostałe 2 części uzbrojenia, czyli sumarycznie 63 sztuki... To teraz pytanie, czy z Croty wypadają rzeczy za każdym razem, czy trzeba czekać tydzień do resetu? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 No to przejdziemy raz dwa zwłaszcza ze znacie sposób. Będę chwile po 21 oj to sporo tych shardow trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 IT ONLY DOES OFFLINE Przeszliśmy wczoraj etap z mostem używając cheese'a w jakieś 5 minut więc jak będziemy grać dzisiaj to ty założysz i zrobimy jeszcze raz, może dostaniesz fajny loot albo shardy Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Spoko shardy na propsie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 My się z Crotą męczyliśmy wczoraj a jakieś cyborgi przeszły cały raid 6x tytanem i melee only Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Ktoś chętny do wspólnej gry na PS4? Samemu to wieje sandałem. Mój PSN ID NikoBePL Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Cyborgj są Op jak ten latynos z VoG haha Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 933 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 My się z Crotą męczyliśmy wczoraj a jakieś cyborgi przeszły cały raid 6x tytanem i melee only Nie tyle melee co bez użycia broni. bo granatami i superami to oni walili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi