Raptor 226 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Dysk zewnętrzny SEAGATE Expansion 1 TB - sensowne to jako hdd do xo? Jak najbardziej tak, ale ja na Twoim miejscu rozważyłbym półtoraka. Dlaczego? GwG, oto powód. Sam używam od kilku miesięcy WD Elements Portable 1,5GB i jestem nim zachwycony... Widzialem tylko w MM ten HDD, nie wiem czy maja wersje 1.5TB. 50-80zl nie zrobi mi jakiejs roznicy. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 A pad Lunar White jest już gdzieś w marketach dostępny? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 chyba tylko w microsoft store Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 251 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Panowie, bratu padł jakimś cudem wentylator w zasilaczu i czeka na nowy. Da radę grać bez wentylatora? Tzn, pewnie da ale czy może dojść do jakiegoś kabOOm? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 W opcjach mam ustawione aby konsola wyłączała się całkowicie. Da się jednak jakoś uśpić konsolę, bez konieczności zmiany w ustawieniach jak na ps4? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Usypiasz ustawiając w ustawieniach zasilania opcje instant-on. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomtu 122 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 W czwartek zakupiłem sobie nowego pada do X1 z edycji Halo 5. I po godzinie grania zaczął trzeszczeć przycisk RT! W kontrolerze, który kupiłem razem z konsolą niecały rok temu takie "efekty" pojawiły się jakiś miesiąc temu. Na infolini Microsoftu kazali mi się udać do sklepu, w którym go kupiłem. Tak że jutro czeka mnie pewnie przemiła rozmowa z kimś z Rtv Euro Agd. Na infolini powiedzieli, że mi pada wymienią na nową sztukę. Zdam relację jak mi poszło Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) Osobiscie to psiknalbym jakims olejem silikonowym, czy innym mazidlem w sprayu i byloby po problemie. Przetestowane na smarowidle do potencjometrow, bo akurat tylko taki mialem pod reka. Mysle takze nad zakupem nowego pada, gdyz bodajze w Karen/Komputroniku czarna wersja z wejsciem 3,5 mm jest za 188zl. Edytowane 8 Listopada 2015 przez bebbop Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Wd40 i wszystko chodzi jak nówka Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Ja WD40 nie polecam. Mocno wysusza i wymaga regularnego stosowania. Najlepiej cos na bazie silikonu, badz wazeliny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomtu 122 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Chyba faktycznie psiknę jakimś specyfikiem, może nie będę się wygłupiał przed gościem z obsługi w sklepie. Tylko podpowiedzcie mi czy kontroler mam jakoś rozkręcać (jak?) czy psiknąć w okolice RT? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Wymień i nie kombinuj. Z pudełka ma być sprawny. Jakby po miesiącu zaczęło skrzypieć, to można próbować takich sposobów. Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Nic nie trzeba rozkrecac. Specyfiki w sprayu czesto maja dodawana cienka rurke, takze smialo przez szczeliny srodek dostanie sie pod przycisk. To co wycieknie na zewnatrz przetrzesz ladnie sucha szmatka i nic nie bedzie widac. Koszt nie wielki, czas wykonania zabiegu to pare sekund. Mysle, ze warto sprobowac. Jak nie pomoze zawsze mozesz oddac do sklepu, ale mysle ze na 101% nie bedzie juz skrzypic/trzeszczec. Edytowane 9 Listopada 2015 przez bebbop Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomtu 122 Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Jeszcze podpowiedzcie mi proszę czym to psiknąć? Nie chcę sobie nowego pada zasyfić. Cytuj Odnośnik do komentarza
kosci85 19 Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Takie piękne te kontrolery do XOne, że nie wiadomo który brać ;p Najbardziej zależy mi na wyjściu słuchawkowym, no i też przyda się 2 pad. Coś polecacie, z używanych przez siebie i jakiś konkretny sklep? Czy może lepiej poczekać na pada elite? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Obecnie tylko Microsoft Store ma większość nowych padów. Euro ma wersję Locka z Halo 5. Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Jeszcze podpowiedzcie mi proszę czym to psiknąć? Nie chcę sobie nowego pada zasyfić. http://www.cyfronika.com.pl/smary_oleje_specjalistyczne.htm Czwarty produkt od gory. Olej wazelinowy bedzie idealny. Moze byc obojetnie jaki. Nie musi byc akurat ten konkretny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomtu 122 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Bebbop dziękuję za wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 nowe pady sa wykastrowane z podczerwieni. Już nie połączysz z kinectem w trybie niskiego poboru mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 nowe pady sa wykastrowane z podczerwieni. Już nie połączysz z kinectem w trybie niskiego poboru mocy. Gdzies czytalem na necie, ze rzekomo podczerwien zostala usunieta na rzecz bezprzewodowego updejtowania pada. Niestety nie wiem na ile te informacje sa prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 moge potwierdzic ze pad updatuje sie bezprzewodowo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Mam takie pytanie, bo wyczytałem, że zmiana na Xone na RGB imited i jednocześnie ustawienie w TV RGB Full poprawia kwestię złamanej czerni. I tu pytanie, czy RGB Limited na Xone to "Standard"? Bo jest opcja pomiędzy Standard a RGB PC. I gdzie w Bravii znajdę ustawienia RGB Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 251 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) W konsoli PC RGB, w tv czerń na normal(w samsung tak mam ustawione). Jak ustawisz w konsoli PC RGB i w tv czerń na niski, to jest za dużo czerni i obraz be... Edytowane 14 Listopada 2015 przez czeskimaster Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Nie no PC RGB to jest koszmar, obraz jest tak nasycony, że oczy bolą Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 251 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Dla mnie standard,ma strasznie kolory wyprane. Zależy jeszcze jak tv ustawiony. Marka tv, też zapewne ma znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi