Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hardware & Software

Featured Replies

• Odpowiedzi 738
  • Wyświetleń 64,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• I dobrze ukróci to brudne łapska handlarzy używek i piratów ,którzy kradną pieniądze developerom i wydawcom. A to że kilku ludzi nie kupi przez to nowego Xboxa  ,to mała strata (paru idiotów mniej).

• No i to w związku z tym. Zdania nie zaczyna się od "i", do tego z małej litery, wróć do szkoły.

• Dla xenona, polecam odwiedzić Kotaki i przeczytać artykuł Your Xbox One Games Can Be Suspended (Or Terminated)     X1 jest słabszy, gry będą miały dostęp do jedynie 6 rdzeni CPU, 5GB RAM, i 90% GPU

Opublikowano

No ale profil zostawię bo konsola idzie do kolegi, tyle że używać będzie swojego profilu, a ja na swoim będę grał na nowej konsoli (chodzi mi o to żeby on mógł na swojej konsoli grać w gry które pobrałem z Golda na Xone).

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Dzięki, o to mi chodziło. Wilk syty i owca cała ;)

Opublikowano

Kupilem sobie zdrapke na 3 miesiecznego Golda i cos jest nie tak.Probowalem go wbic na PC i na konsoli i nic z tego.Widzi go jako 3 miesiecznego Golda,ale kiedy wybieram opcje zatwierdz wyskakuje mi komunikat cos poszlo nie tak i kod bledu.

Opublikowano

a jaki jest kod tego błędu - zdrapka na wybrany region czy ogólna?

Edytowane przez maciekww28

Opublikowano

Kupilem sobie zdrapke na 3 miesiecznego Golda i cos jest nie tak.Probowalem go wbic na PC i na konsoli i nic z tego.Widzi go jako 3 miesiecznego Golda,ale kiedy wybieram opcje zatwierdz wyskakuje mi komunikat cos poszlo nie tak i kod bledu.

Na Twitterze support MS informował, że o problemie wiedzą i pracują nad jego rozwiązaniem.

Opublikowano

a jaki jest kod tego błędu - zdrapka na wybrany region czy ogólna?

Ogólna.I takie coś wyskakuje Xbos-0x80154017

25af8ccf-1e82-4fcc-b9b0-c7680634ee33
2016/10/17 - 13:27:23 UTC

Edytowane przez spo21

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeden klik albo przytrzymanie jak jest na ps4 bo doubleclick to nieporozumienie.

Opublikowano

Panowie, czy istnieje możliwość grania w gry bez płyty w napędzie? Mam zainstalowaną FH3 i dzisiaj dziwnym trafem działa bez płyty. Czy jest jakiś myk na to, który być może nieświadomie zastosowałem? Czy może to jakiś bug w danej grze? Gearsy niestety nie chcą bez płyty działać.

Opublikowano

Panowie od kilku dni co się zaloguje na Łoniaka to wyskakuje mi tylko jeden znajomy ( kruku, który niby cały czas siedzi w menusach od NBA 2K17), a reszta jest niedostępna ( Colin np. od kilku dni był "12 minut temu" itd. ) . Wylogowywanie się, ponowne włączenie nic nie daje. Jakieś pomysły? Miał ktoś tak?

Opublikowano

Aaa, właśnie próbowałem usunąć konto i znowu je przywrócić, ale nic to nie dało jak napisałeś. Teraz w ogóle znajomych nie mam na konsoli, a w apce na kompie wszyscy na liście offline. :potter:

Opublikowano

Na telefonie mam offline os 11-12 listopada, ma kompie jeszcze czasem mi aktualizuje, ale po jednym znajomym na parę sekund i nigdy do końca się nie zaktualizuje. Jedyne miejsce, w którym można sprawdzić co robią znajomi to strona www xboxa i zakładka znajomi (przynajmniej u mnie to działa).

Opublikowano

Ktos wie może czy Charge and play Kit z Xboxa One będzie działać z padem od 360? Potrzeba mi do grania na PC bo za rzadko gram, żeby się bawić w baterie (tzn zawsze jak chce to akurat akumulatorki są rozładowane).

Opublikowano

U mnie problem z listą znajomych się rozwiązał wczoraj. Przed tym konsola stała jakiś czas odłączona zupełnie od prądu. Polecam spróbować np na noc ją zupełnie wyłączyć i odłączyć od zasilana...

Edytowane przez Masamune