Opublikowano 16 października 20168 l Gry tak Gold nie - aby działał musiałbyś zostawić swój profil na konsoli
Opublikowano 16 października 20168 l No ale profil zostawię bo konsola idzie do kolegi, tyle że używać będzie swojego profilu, a ja na swoim będę grał na nowej konsoli (chodzi mi o to żeby on mógł na swojej konsoli grać w gry które pobrałem z Golda na Xone). Edytowane 16 października 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 16 października 20168 l Jak zostawisz to działa wszystko + kolega może grać online na Twoim goldzie
Opublikowano 16 października 20168 l Kupilem sobie zdrapke na 3 miesiecznego Golda i cos jest nie tak.Probowalem go wbic na PC i na konsoli i nic z tego.Widzi go jako 3 miesiecznego Golda,ale kiedy wybieram opcje zatwierdz wyskakuje mi komunikat cos poszlo nie tak i kod bledu.
Opublikowano 16 października 20168 l a jaki jest kod tego błędu - zdrapka na wybrany region czy ogólna? Edytowane 16 października 20168 l przez maciekww28
Opublikowano 16 października 20168 l Kupilem sobie zdrapke na 3 miesiecznego Golda i cos jest nie tak.Probowalem go wbic na PC i na konsoli i nic z tego.Widzi go jako 3 miesiecznego Golda,ale kiedy wybieram opcje zatwierdz wyskakuje mi komunikat cos poszlo nie tak i kod bledu. Na Twitterze support MS informował, że o problemie wiedzą i pracują nad jego rozwiązaniem.
Opublikowano 17 października 20168 l a jaki jest kod tego błędu - zdrapka na wybrany region czy ogólna? Ogólna.I takie coś wyskakuje Xbos-0x80154017 25af8ccf-1e82-4fcc-b9b0-c7680634ee33 2016/10/17 - 13:27:23 UTC Edytowane 17 października 20168 l przez spo21
Opublikowano 17 października 20168 l Błąd regionu Na jaki region zdrapka? . Kupowalem stad http://allegro.pl/show_item.php?item=6562923672&snapshot=MjAxNi0xMC0xNVQwOTo0MDowOVo7YnV5ZXI7Y2VkZDQzZGZlMDQyZWFkNTkwNDhiNGEzMGMzYzU2YmI3MWIwZjZjMzg5ZDgyMjdmMmMwOGFiMTMxYmJkOGRmZg==
Opublikowano 17 października 20168 l no niby na cały świat ten kod zaktualizuj swoje opcje płatności - jak nie ruszy to kontakt z supportem
Opublikowano 22 listopada 20168 l http://www.windowscentral.com/future-xbox-dashboard-new-guide-menu Oby to byla prawda i szybko to wprowadzili - Guide po jednym wcisnieciu home, zastapienie Snapa picture in picture i kilka innych
Opublikowano 22 listopada 20168 l Jeden klik albo przytrzymanie jak jest na ps4 bo doubleclick to nieporozumienie.
Opublikowano 23 listopada 20168 l Panowie, czy istnieje możliwość grania w gry bez płyty w napędzie? Mam zainstalowaną FH3 i dzisiaj dziwnym trafem działa bez płyty. Czy jest jakiś myk na to, który być może nieświadomie zastosowałem? Czy może to jakiś bug w danej grze? Gearsy niestety nie chcą bez płyty działać.
Opublikowano 26 listopada 20168 l Panowie od kilku dni co się zaloguje na Łoniaka to wyskakuje mi tylko jeden znajomy ( kruku, który niby cały czas siedzi w menusach od NBA 2K17), a reszta jest niedostępna ( Colin np. od kilku dni był "12 minut temu" itd. ) . Wylogowywanie się, ponowne włączenie nic nie daje. Jakieś pomysły? Miał ktoś tak?
Opublikowano 26 listopada 20168 l Większość tak ma. Żadne restarty, usuwanie progilu czy ust fabryczne w konsoli nic nie dają. Trzeba czekać aż ms to załata.
Opublikowano 26 listopada 20168 l Aaa, właśnie próbowałem usunąć konto i znowu je przywrócić, ale nic to nie dało jak napisałeś. Teraz w ogóle znajomych nie mam na konsoli, a w apce na kompie wszyscy na liście offline. :potter:
Opublikowano 26 listopada 20168 l Na telefonie mam offline os 11-12 listopada, ma kompie jeszcze czasem mi aktualizuje, ale po jednym znajomym na parę sekund i nigdy do końca się nie zaktualizuje. Jedyne miejsce, w którym można sprawdzić co robią znajomi to strona www xboxa i zakładka znajomi (przynajmniej u mnie to działa).
Opublikowano 30 listopada 20168 l Ktos wie może czy Charge and play Kit z Xboxa One będzie działać z padem od 360? Potrzeba mi do grania na PC bo za rzadko gram, żeby się bawić w baterie (tzn zawsze jak chce to akurat akumulatorki są rozładowane).
Opublikowano 2 grudnia 20168 l U mnie problem z listą znajomych się rozwiązał wczoraj. Przed tym konsola stała jakiś czas odłączona zupełnie od prądu. Polecam spróbować np na noc ją zupełnie wyłączyć i odłączyć od zasilana... Edytowane 2 grudnia 20168 l przez Masamune