Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Nic już nie będzie. Może to i dobrze patrząc na jakość tegorocznych pokazów.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 55 minut temu, Ma_niek napisał(a):microsoft ma jakas konferencje?Za cholerę nie wiem, tłumy na maxa, ale Xbox róg ally wymacałem bez kolejek na stoisku asusa
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. W dniu 19.08.2025 o 22:48, Czoperrr napisał(a):Same chińskie gówna i kolorowe strzelanki Gaasy, The Outer Worlds 2 też wygląda jak kolorowe gówno dla młodzieży. Masakra jaki upadek gamingu, branża zdycha na naszych oczach.Black Myth: Zhong Kui jest na pewno chińskie, ale czy zaliczasz to do gówien? Oprócz tego Silksong o którego ludzie się dopominali od lat, a teraz w końcu pokazali. Europa 5, Dawn Of War, Lords of te Fallen 2, do tego nowe spojrzenie na Silent Hill i RE, Chronosa, Dawnwalkera, przynajmniej dwie mniejsze ciekawostki jakie sprawdzę czyli Road Kings i Death By Scrolling... z czego pewnie w tym ostatnim spędzę najwięcej czasu bo zapowiada się kokainka na miarę Brotato czy Vampire Survivors.Również uważam że najlepsze czasy gamingu są dawno za nami, ale ten gamescom nie był zły, a na pewno lepszy niż wiele konferencji z ostatnich lat. Pokazali kupę gier które z chęcią ogram, może żadna to nie będzie 10/10, ale i tak jest ciekawie. A co do zdychania branży to przypominam że nie wszyscy się tu pokazywali, GTAVI, Wiedźmin IV, nowy Battliefield, nowa gra Kojimy - kilka wysokobudżetowych produkcji nadchodzi których tu nie było.Ja tam widzę że może branży daleko do poziomu z czasów naszej młodości, ale na pewno się leczy po ostatnich latach i może wstanie z kolan. Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez Observer
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. No ja też nie wiem co by musieli pokazać żeby forumek uznał, że było ok. Było kilka solidnych pokazów, kilka niespodzianek (Dawn of War 4 wow). Było po prostu ok
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Targi tego typu się zmieniły, bo najwięksi już się na nich nie pojawią z Sony i Rockstar Games na czele.To co było, było klasowe, a wrześniowy kalendarz premier jest tak przepchany dobrem, że nie wiadomo, gdzie znaleźć na nie czas, nawet jak ktoś dalej gra kilka godzin dziennie.Dla mnie gry targów i ogólnie czarne konie 2026 to Blood of Dawnwalker oraz The Expanse Osiris Reborn. Obie marketingowo na razie trochę w cieniu, robione przez mocnych fachowców w swoich dziedzinach.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 3 godziny temu, easye napisał(a):I jak? Fajny?Nie mam porównania do innych handheldów, bawiłem się GOW3, Expedition 33, Forza 5, Doom Dark Ages, FF VII, jak na mój gust dość mały ekran, ale chyba stary już jestem. Ogólnie wszystko zajebiście responsywne, ale taki Hoghwart wyraźnie przycinał.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Przecież na Gamescomie nigdy nie było jakiś wielkich zapowiedzi, zawsze to były targi do ogrywania dem zapowiedzianych na E3