Opublikowano wczoraj o 07:36 1 dzień Ktoś to oglądał o 3 w nocy? Nieźle, czyli na oglądanie meczu polaków o 4 rano na MŚ też znajdą się świry.
Opublikowano wczoraj o 07:52 1 dzień 15 minut temu, Czoperrr napisał(a):Ktoś to oglądał o 3 w nocy? Nieźle, czyli na oglądanie meczu polaków o 4 rano na MŚ też znajdą się świry.Raczej nie trzeba będzie xd
Opublikowano wczoraj o 08:40 1 dzień Ja tam nic nie zarwałem, zasnąłem o 21, wstałem o 2, obejrzałem i od 5 jeszcze 4 godziny spania. Jak młody Bóg
Opublikowano wczoraj o 15:52 1 dzień Totalna dominacja Ekspedycji + parę potężnych bomb (FOTOR, SW Galactic Spacer, Divinity) + kilka wzruszeń (rozdygotany Lorien Testard odbierający statuetkę za muzykę czy Dan Houser wręczający za Best Narrative).Fajnie się oglądało, ale zabrakło jakiegoś finishera.
Opublikowano wczoraj o 16:59 1 dzień Oglądałem dzisiaj na przewijaniu i całe szczęście, bo poza kilkoma przypadkami to byłoby mi szkoda czasu, żeby to śledzić na żywo. Szkoda, że obecnie nie ma praktycznie nawet jednego wydarzenia, które powodowałoby, że człowiek usiądzie z językiem na brodzie i będzie to wszystko chłonął przez kilka godzin.
Opublikowano wczoraj o 17:58 1 dzień Mi się nawet tego przewijać odechciało, fatalnie to jest prowadzone z tym paplaniem. Nic się w branży nie zmieniło przez tyle lat hehe Obejrzałem wszystkie trailery interesujących mnie gierek. Będzie w co grać
Opublikowano wczoraj o 18:44 1 dzień Rok temu ogólne wrażenie było lepsze. Same nagrody, nawet nie wręczane ale tylko wymieniane, zeszły na czwarty plan. Za dużo reklam i zbędnego pierdolenia, jakość trailerów też bardzo mieszana. Mi osobiście taki pakiet - Lara, Divinity i Total War: Warhammer 40k sprawił, że noc była udana.
Opublikowano wczoraj o 19:07 1 dzień 22 minuty temu, Gregorius napisał(a):Rok temu ogólne wrażenie było lepsze. Same nagrody, nawet nie wręczane ale tylko wymieniane, zeszły na czwarty plan. Za dużo reklam i zbędnego pierdolenia, jakość trailerów też bardzo mieszana. Mi osobiście taki pakiet - Lara, Divinity i Total War: Warhammer 40k sprawił, że noc była udana.3 godziny temu, jimmy napisał(a):Totalna dominacja Ekspedycji + parę potężnych bomb (FOTOR, SW Galactic Spacer, Divinity) + kilka wzruszeń (rozdygotany Lorien Testard odbierający statuetkę za muzykę czy Dan Houser wręczający za Best Narrative).Fajnie się oglądało, ale zabrakło jakiegoś finishera.Całość zepsuł materiał sponsorowany na koniec z looter shootera z doopy, zamiast wrzucić na koniec trailer Divinity, czy Tomb Raidera, albo tych Star Warsów, cokolwiek byłoby lepsze od tego gówna.10 godzin temu, Szermac napisał(a):Ja tam nic nie zarwałem, zasnąłem o 21, wstałem o 2, obejrzałem i od 5 jeszcze 4 godziny spania. Jak młody Bóg tak samo zrobiłem :D