Opublikowano wczoraj o 07:36 1 dzień Ktoś to oglądał o 3 w nocy? Nieźle, czyli na oglądanie meczu polaków o 4 rano na MŚ też znajdą się świry.
Opublikowano wczoraj o 07:52 1 dzień 15 minut temu, Czoperrr napisał(a):Ktoś to oglądał o 3 w nocy? Nieźle, czyli na oglądanie meczu polaków o 4 rano na MŚ też znajdą się świry.Raczej nie trzeba będzie xd
Opublikowano wczoraj o 08:40 1 dzień Ja tam nic nie zarwałem, zasnąłem o 21, wstałem o 2, obejrzałem i od 5 jeszcze 4 godziny spania. Jak młody Bóg
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Totalna dominacja Ekspedycji + parę potężnych bomb (FOTOR, SW Galactic Spacer, Divinity) + kilka wzruszeń (rozdygotany Lorien Testard odbierający statuetkę za muzykę czy Dan Houser wręczający za Best Narrative).Fajnie się oglądało, ale zabrakło jakiegoś finishera.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Oglądałem dzisiaj na przewijaniu i całe szczęście, bo poza kilkoma przypadkami to byłoby mi szkoda czasu, żeby to śledzić na żywo. Szkoda, że obecnie nie ma praktycznie nawet jednego wydarzenia, które powodowałoby, że człowiek usiądzie z językiem na brodzie i będzie to wszystko chłonął przez kilka godzin.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Mi się nawet tego przewijać odechciało, fatalnie to jest prowadzone z tym paplaniem. Nic się w branży nie zmieniło przez tyle lat hehe Obejrzałem wszystkie trailery interesujących mnie gierek. Będzie w co grać
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Rok temu ogólne wrażenie było lepsze. Same nagrody, nawet nie wręczane ale tylko wymieniane, zeszły na czwarty plan. Za dużo reklam i zbędnego pierdolenia, jakość trailerów też bardzo mieszana. Mi osobiście taki pakiet - Lara, Divinity i Total War: Warhammer 40k sprawił, że noc była udana.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 22 minuty temu, Gregorius napisał(a):Rok temu ogólne wrażenie było lepsze. Same nagrody, nawet nie wręczane ale tylko wymieniane, zeszły na czwarty plan. Za dużo reklam i zbędnego pierdolenia, jakość trailerów też bardzo mieszana. Mi osobiście taki pakiet - Lara, Divinity i Total War: Warhammer 40k sprawił, że noc była udana.3 godziny temu, jimmy napisał(a):Totalna dominacja Ekspedycji + parę potężnych bomb (FOTOR, SW Galactic Spacer, Divinity) + kilka wzruszeń (rozdygotany Lorien Testard odbierający statuetkę za muzykę czy Dan Houser wręczający za Best Narrative).Fajnie się oglądało, ale zabrakło jakiegoś finishera.Całość zepsuł materiał sponsorowany na koniec z looter shootera z doopy, zamiast wrzucić na koniec trailer Divinity, czy Tomb Raidera, albo tych Star Warsów, cokolwiek byłoby lepsze od tego gówna.10 godzin temu, Szermac napisał(a):Ja tam nic nie zarwałem, zasnąłem o 21, wstałem o 2, obejrzałem i od 5 jeszcze 4 godziny spania. Jak młody Bóg tak samo zrobiłem :D