Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Godzinę temu, pawelgr5 napisał(a):Bankowo cala para pojdzie w Wolverine jutro. Nic innego nie moze odwrocic uwagi bo to ich najwazniejsza gra do konca roku.Jakby tak było to zrobiliby dedykowany State of Play Wolverinowi tak jak wielu innym grom.Apropo rok temu SoP trwał 55 minut i pokazano 25 gier.SoP z lutego pokazał 33 gry. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Patapon
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. jaranko się włącza. szkoda że bez towarzystwa ofiego i paolo wezira.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja obstawiam, ze bedzie gta 6 u sony, byly plotki, ze ubili deal na marketing, wiec start preorderow na ich pokazie ma sens, dlatego tez ms wystrzelil z mw 4 przed swoim pokazem, zeby zdazyc przed.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dziękujemy Wojtas że starasz sie dać nam namiastke wymienionego przez figaro duetu
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dopiero było mówione że nie będzie innych exów Sony żeby nie przykryć Wolverina, a dojebia trailerem GTA i nikt z pokazu nie zapamięta nic więcej :)
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Na nic ciekawego nie liczę bo teraz i tak wszytskie oczy są zwrócone w stronę GTA więc moga przeczekać aż do TGW.Z życzeń mam jedno - DMC remake
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Oczywiscie ze bedzie coś poza Wolverinem tylko bedzie to mniej eksponowane. Intergalactic jak juz sie pojawi to bedzie mial mniejszy trailer. Dodatkowo stawiam ze blizej premiery Wolverina bedzie tez dedykowany state of play. Chcialbym się mylić i zeby spadły bomby ale niestety malo kto juz bombarduje tak jak kiedys.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 53 minuty temu, drozdu7 napisał(a):Dopiero było mówione że nie będzie innych exów Sony żeby nie przykryć Wolverina, a dojebia trailerem GTA i nikt z pokazu nie zapamięta nic więcej :)Ale to jest w KINIE
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 4 godziny temu, pawelgr5 napisał(a):Bankowo cala para pojdzie w Wolverine jutro. Nic innego nie moze odwrocic uwagi bo to ich najwazniejsza gra do konca roku.Pewnie masz racje, ale no to powodzenie Sony, chce zobaczyć jak nakręcą hype z gry której gameplay już pokazali i nikomu dupy nie urwał. Ja liczę na jakąś bombę że wszyscy zaczna mordy drzeć, tak ja Kratos wychodzący nagle z cienia w 2016 i mówiący "I am hungry" Edytowane 59 minut temu59 min przez Observer
Opublikowano 41 minut temu41 min Nie no błagam was, Sony pierwszy raz w historii zapowiada State of Play z dwutygodniowym wyprzedzeniem, dodatkowo wydarzenie ma trwać ponad godzinę i być puszczane w kinach. Dla mnie to oczywiste, że będą jakieś bomby, nie robiliby takiej szopki dla gameplayu Wolverina, który zresztą już pokazywali na poprzednim SoPie.
Opublikowano 38 minut temu38 min 45 minut Wolverine, 14 minut Concord 2 oraz 1 minutowy teaser Bloodborne 2.
Opublikowano 13 minut temu13 min Teraz to na pewno będzie remake MGS od Bluepoint.Chyba już można, czy jeszcze za wcześnie?Edit: ok, za wcześnie, płatki śniegu poczuły się urażone.
Opublikowano 2 minuty temu2 min 34 minuty temu, Figaro napisał(a):45 minut Wolverine, 14 minut Concord 2 oraz 1 minutowy teaser Bloodborne 2.Jaki teaser. Bloodborne 2 to będzie jutrzejszy shadow drop.