Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Pupcio obudzi się jutro w nowym świecie, my doświadczymy jego narodzin Nie no, też mi się średnio chce siedzieć, ale dam im 15 minut. Jak będzie ciekawie to zostanę do końca
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 6 minut temu, Figaro napisał(a):dupcio nie pierdziel tylko oglądaj z nami, dziaduOczywiście będzie oglądane chce to widzieć w CZASIE RZECZYWISTYM. Jedynie na Wolverine się zdrzemnę chwilke
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jeśli Wolverine będzie pokazywany jako pierwszy to mają jakiegoś killera na koniec, jeśli nie to będzie średnio
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 minutę temu, funditto napisał(a):Jeśli Wolverine będzie pokazywany jako pierwszy to mają jakiegoś killera na koniec, jeśli nie to będzie średnioostatnią grą pokazu będzie na sto sto sto procent ta gra z Faye.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. No ta Faye of War na zakończenie wydaje się najbardziej prawdopodobna.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. rzeczy na dziś (?), od Sony wyciekło właściwie nic SH TownfallTomb Raider LoAVirtua Fighter 6Rayman Legends RetoldSly Cooper?Infamous Remake?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jak coś leci w kinie, to nie może być słabe. Jeszcze nie bylo takiego przypadku w historii kinematografii.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. byle tylko joshe i observery poszły spać żeby nie obrzydzali nam wytykaniem takich rewelacji jak czarna postać na ekranie czy baba, która wykazuje jakiekolwiek akcenty samodzielności
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Miałem iść spać, ale teraz specjalnie zostanę żeby spierdolić ci wieczór.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Drodzy panowie, zapnijcie pasy. Czas na ekskluzywne KINOWE doświadczenie PlayStation
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jestem w Cinema City, cała sala. Hype. Jest nawet Jimmy z kumplem i mają popcorn z dziurką od spodu