Opublikowano 42 minuty temu42 min A rzeczywiście, Keny nie było. Mocno zastanawiające, może faktycznie wylecieć
Opublikowano 41 minut temu41 min Zawsze jest jedna gra Sony u Geoffa, niestety prawdopodobnie nie będzie to Intergalactic, który będzie powstawał tak długo jak GTA VI i Star Citizen, jak tak dalej pojdzie.
Opublikowano 40 minut temu40 min Dla mnie nr 1 to Rosomak, wiem że po obu Pająkach kupię i będę się tak samo dobrze bawił.Rayman też mnie ciekawi, bo Origins i Legends to przekozaki.Ace Combat wyglada pięknie.Ten GoW Story jakoś tak do mnie nie przemawia, no ale pewnie dostanie 80 lib 90 na MC i się sprzeda, a Sony wróci do single player first party na pełnej ;)
Opublikowano 40 minut temu40 min 3 minuty temu, Pix napisał(a):ILL całkiem fajnie wygląda, ale od rusków, więc chvj im w dupęPoważnie? A to ja też podziękuję. Olałem Atomic Heart i jakoś żyję.
Opublikowano 34 minuty temu34 min 10 minut temu, Pix napisał(a):ILL całkiem fajnie wygląda, ale od rusków, więc chvj im w dupęa to rozi chociaż kupi.
Opublikowano 24 minuty temu24 min Odpuściłem gry Sony lata temu na PS4, ale dziwię się, że ludziom się jeszcze ten cinematic experience na jedno kopyto nie znudził.Samej konferencji nie oglądałem, ale z trailerów to najbardziej podobał mi się Ill :)
Opublikowano 19 minut temu19 min We wrześniu wychodzą Dawnwalker, Phantom Blade, Wolverine, Control, Silent i Onimusha. Ciekawe ile gier na nadchodzących pokazach w tym tygodniu jeszcze wpierdolą na ten miesiąc.
Opublikowano 14 minut temu14 min 43 minuty temu, Shen napisał(a):ILL największa niespodzianka dla mnie, ale wszyscy piszą, że to scam.Kiedyś sam tak uważałem, ale od czasu, jak Mundfish zadeklarowało swoją pomoc kanadyjskiemu studiu w developingu to wygląda na to, że w końcu się doczekamy.
Opublikowano 14 minut temu14 min Phantom Blade kilka minut po pokazie.... dostał obsuwę na październik. lol
Opublikowano 5 minut temu5 min 2 minuty temu, Shen napisał(a):Co jest jasne?weź mu nie poświęcaj uwagi nawet