Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 minuty temu, Figaro napisał(a):gierka ma fajny japoński vibe, szkoda że gameplay to jakieś gotowaniePrzecież to prequel Dave'a
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Teraz, Pupcio napisał(a):Ale gówno chyba z Japonii BI ten Kojima baba
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. fajny, dziwny, niecodzienny exclusive na konsoli playstation? poproszę więcej tego.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. To jest ten moment, kiedy ludzie w kinie wychodzą do kibla i nic nie tracą
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Lara zajebista - całe szczęście, że przyszły rok, bo w tym tłoczno w chooy.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W końcu jakieś konkrety z tym Lost Wild, bo już myślałem, że skasowali.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wolverine poza brutalnością mnie niczym nie zachwycił, reszta gier na razie też taka sobie. Na plus Tomb Raider, może ciekawie wyglądać ta gra o dinozaurach, której tytułu nie zapamiętałem.