Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Tak, oba pokazy naprawdę udane. Teraz w niedzielę porządne Girsy i może jakiś Wolfik 3, a we wtorek Okaryna Remake. Udane E3.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 14 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Obie konfy dotychczas to wielki tryumf gier single playerTeż mi się wydaje że w końcu zauważyli, że klientela która kupuje gry preferuje single player.Podkreślali mocno prrzy wielu grach jak VF, Crossfire czy nawet wyścigi clutch będą miały pełny tryb story z prawdziwego zdarzenia.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Mimo że środek pokazu było mocno średnie to tylu atomówek to dawno nie widziałem. Bardzo udany pokaz Dżefa. Oby MS też dowiózł, a ma trochę tych gier w piekarniku.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Gdzie tego Geoffa się da obejrzeć z działającym dźwiękiem i w dobrej jakości? Na YT dźwięk co chwile się rozjeżdża a na Twitchu 720p i jakość jak z 2015.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 minuty temu, Pupcio napisał(a):Nie znajdziesz nigdzie bo to wszędzie było popsutePrzecież wklejałem linka z dwa razy gdzie było git.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Smutne. Ciekawe że zarówno Twitch jak i YT zjebały na różne sposoby. Dałoby się teoretycznie odpalić dźwięk na twitchu i obraz z YT, ale niestety obraz na YT też cały czas przeskakuje w tył i przód o kilka sekund.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Teraz po fakcie to odpal sobie dowolnego newsa z listą trailerów i leć po kolei, pomiędzy nie działo się absolutnie nic oprócz konferansjerstwa głównych prowadzących i czasami twórcy tych gier rzucali wypowiedzi z gatunku "ciężko nad tym pracowaliśmy i jesteśmy dumni".
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 3 minuty temu, Figaro napisał(a):Przecież wklejałem linka z dwa razy gdzie było git.Na steamie już nie jest dostępny, a ta wersja ASL ma chujowe audio.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ja wczoraj jak oglądałem na YT to dwa razy miałem reklamę w transmisji na żywo.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Teraz, Bzduras napisał(a):Teraz po fakcie to odpal sobie dowolnego newsa z listą trailerów i leć po kolei, pomiędzy nie działo się absolutnie nic oprócz konferansjerstwa głównych prowadzących i czasami twórcy tych gier rzucali wypowiedzi z gatunku "ciężko nad tym pracowaliśmy i jesteśmy dumni".Tak chyba zrobie, ale oglądanie tego cringu na scenie to też element rytuału imprez geoffa. Dobra to powiedzcie bo jestem w 1/3, potem coś się poprawi z tym rozjeżdżaniem czy już do końca będzie się jebać?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 15 minut temu, Observer napisał(a):Tak chyba zrobie, ale oglądanie tego cringu na scenie to też element rytuału imprez geoffa.Zostaje Billy z Piły i te baby od Among Us, więcej krindżu nie było raczej.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jeśli chodzi o Geoffa, to trudno się trochę czepiać gościa o to, czy ma dużo bomb na danym evencie czy nie. To nie on o tym decyduje. Wiadomo, że są lata, gdzie wydawcy akurat mają dużo dobrego do pokazania i przychodzą z tym na imprezy Geoffa, a są lata, gdzie jest cienko. To, że na wczorajszym SGF skumulowało się akurat sporo fajnych giereczek nie oznacza, że za rok nie będzie znowu chujni, bo akurat taki Capcom czy Square nie będą mieli nic do ogłoszenia.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Na Capcom to raczej może liczyć. Za rok remake kolejnego RE, pewnie Zero, może kolejny DMC albo remake jedynki, jeszcze dawno zapowiedziane Okami 2.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 12 godzin temu, BRY@N napisał(a):1666L Amsterdam to trochę mi się skojarzyło z opowiadaniem Sapkowskiego MuzykanciJa się zastanawiam, czy to nie jest czasem ten cały Assassin's Creed Hexe, którego wieszczyli leakerzy