Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Było fajnie, sporo gier, bez pierdolenia pomiędzy no ale coda dać na koniec to przegięcie, myślałem, że czyms konkretnym przywalą w końcówce.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. GearsySenua 3Personka 4FableValor MortisCastlevania Belmont's CursePERSONA 6Co za E3 No to już się wszyscy odbili po COVIDzie można powiedzieć xD Oby to już szło jak kiedyś, a nie że 2028/29 znowu pusty w chuj będzie.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 1 minutę temu, drozdu7 napisał(a):Blade pewnie poszedł do piachuMoże po prostu ma wyjść razem z filmem ;)
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Kurde, ale liczyłem jednak na coś o wstece na tym pokazie, a tu cisza.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Perfect Dark poszedł do piachu żeby nowa Senua mogła wyjść :pNie no dla mnie duże rozczarowanie, żadnych elektryzujących niespodzianek.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 2 minuty temu, funditto napisał(a):Może po prostu ma wyjść razem z filmem ;)Czyli gra poszła do piachu
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ja jestem zawiedziony dalszym publicznym gwałtem na marce fallout
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Spoko pokaz, ale poza ogłoszeniem Gearsów exem, bez niespodzianek.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Nawet Capcom który robi gry na wszystko wstydził się cokolwiek pokazać w obozie trupa
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Niby spoko pokaz, zajebiste Gearsy. Ale jakoś tak bez większego wow.No i ten Clockwork mówię że przypomina mi Redfalla okrutnie. Obstawiam jakiś dziwny singiel, bez konkretnego wątku głównego
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. I jak tam wrażenia, było coś ciekawego? To chyba pierwszy raz od nie pamiętam kiedy jak nie oglądałem konfy na żywo, w tym roku wygrały obowiązki związane z usypianiem dziecka
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 1 minutę temu, ASX napisał(a):I jak tam wrażenia, było coś ciekawego? To chyba pierwszy raz od nie pamiętam kiedy jak nie oglądałem konfy na żywo, w tym roku wygrały obowiązki związane z usypianiem dzieckaViviarium, Crazy Taxi i data premiery Castlevanii
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. No dobra sle Persona 6 w gamepass to chyba się nikt nie spodziewał?
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Imponujące jak w Fable oszpecili Hayley Atwell i zmniejszyli jej cycory
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. No niespodzianek to chyba równe zero? No może ten Spyro ale chujowo wygląda to co z tego za niespodzianka
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 15 minut temu, Basior napisał(a):No dobra sle Persona 6 w gamepass to chyba się nikt nie spodziewał?Atlus ma z MS umowę na marketing i gamepass dla Person.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 15 minut temu, drozdu7 napisał(a):Blade pewnie poszedł do piachuBlade był zapowiedziany na tga 2023, a z produkcją ruszyli pod koniec 2024. Jakiś czas temu czytałem artykuł, w którym wypowiadał się gość z ich studia na ten temat. Także premiera to pewnie coś koło 2028/2029.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Teraz, KrYcHu_89 napisał(a):Atlus ma z MS umowę na marketing i gamepass dla Person.To jestem w szoku, myślałem, ze rok po premierze to tak. I nie ze nówka