Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Teraz, bountyhunter napisał(a):Ten placeholder kostkę to jeszcze zmienią, prawda?Tak. Na Kubusia Puchatka.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Narzekaliscie na atreusa? To teraz będzie Atakujący Sześcian z nami łaził
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Spoko, ale to jednak po prostu kolejny god of war tylko z szybszą postacią
Opublikowano 59 minut temu59 min 4 minuty temu, Mari4n napisał(a):Ten GoW przypomina mi ForspokenA mi przez te fiolety Veilguard.
Opublikowano 59 minut temu59 min Kompletnie ten God of War jest mi obojętny. Zobaczymy w praktyce, jak to wyjdzie. Tymczasem nie ukrywam, że jestem mocno zawiedziony - gdzieś po cichu liczyłem na trailer GTA VI. Bardziej podobało mi się State of Play z lutego.
Opublikowano 59 minut temu59 min pokaz mocne 6/10, a staram się być w miarę pozytywny.widać że Sony zmienia strategie na first party, ale to nie ten rok by to pokazać.
Opublikowano 59 minut temu59 min 4 minuty temu, bountyhunter napisał(a):Ten placeholder kostkę to jeszcze zmienią, prawda?No ta kostka to musi być jakiś trolling w stylu Kojimy - tak sobie tłumaczę
Opublikowano 59 minut temu59 min ILL największa niespodzianka dla mnie, ale wszyscy piszą, że to scam.
Opublikowano 59 minut temu59 min Kiedy wewnętrzne studia Sony znów zaczną wydawać nowe ip, a nie tylko kontynuację, rimejki i odcinanie kuponów :/