Opublikowano 57 minut temu57 min Kostka mi akurat nie przeszkadza, wyjmijcie kije z dupy, nie wszystko musi być poważne ;d
Opublikowano 57 minut temu57 min Były jakieś plotki o tym galaretowatym sześcianie, że będzie w nowym GOW. Poza tym Faye fajna laska, nic dziwnego, że Kratos z nią cimcirimcim.
Opublikowano 57 minut temu57 min Nie wiem po co Druckmann coś tam hajpowal przed pokazem i to jeszcze z The last of us na tapecie, wszyscy myśleli, że coś będzie a tu nic znowu. Lipa trochę, nowy GoW mi się akurat podoba, fajny motyw z tym, że te wydarzenia jakby w innym świecie ale w tym samym czasie co w fabule GoW 2018, rzeczywiście za dużo tych jaskrawych kolorów ale bardziej na to czekam niż na kolejną taka sama grę o Marvelowskim superbohaterze... Trochę lipa ogólnie, pokaz PS a większość pokazanych gier i tak ogram na PC.
Opublikowano 57 minut temu57 min Phatnom Blade 0OnimushaILLControl ResonantTomb Raider AtlantisGod of War Laufeypokurwiony wrzesień się szykuje Spoko pokaz, mega zawód Silentem za to.
Opublikowano 57 minut temu57 min Schizofrenia na pełnej w Santa Monica - żelek, wszędobylski róż i do tego bardzo brutalna walka. No nie jest to szczyt spójności.
Opublikowano 56 minut temu56 min Pokaz ok, ale o wielu grach wiadomo było od dawna. Nie licząc GOW to nic tu nowego.
Opublikowano 56 minut temu56 min Teraz, Qbon napisał(a):Nie wiem po co Druckmann coś tam hajpowal przed pokazem i to jeszcze z The last of us na tapecie, wszyscy myśleli, że coś będzie a tu nic znowu. Lipa trochę, nowy GoW mi się akurat podoba, fajny motyw z tym, że te wydarzenia jakby w innym świecie ale w tym samym czasie co w fabule GoW 2018, rzeczywiście za dużo tych jaskrawych kolorów ale bardziej na to czekam niż na kolejną taka sama grę o Marvelowskim superbohaterze... Trochę lipa ogólnie, pokaz PS a większość pokazanych gier i tak ogram na PC.Intergalactic myślę może się pojawić na Summer Game Fest
Opublikowano 55 minut temu55 min ILL i capcom uratowali pokaz na 4/10 a gry Sony first party w rozsypce.
Opublikowano 54 minuty temu54 min Pokaz wygralo zes.ranko przed GTA6 i wje.banie 80% zapowiedzi na wrzesien.
Opublikowano 54 minuty temu54 min 2 minuty temu, Pix napisał(a):Intergalactic myślę może się pojawić na Summer Game FestNie ma szans. Jakby coś mieli konkretnego to by pokazali u siebie.
Opublikowano 52 minuty temu52 min Swoją drogą już wiemy czemu na ostatnim State of Play pokazali sam tytuł God Of War Trilogy. Chodziło o uniknięcie hejtu, że produkują tylko spin-off z babą
Opublikowano 52 minuty temu52 min Cuckmann pociągnie ND na samo dno. Pozostało czekać na SGF i FFVII Final Part
Opublikowano 51 minut temu51 min Teraz, Zwyrodnialec napisał(a):Nie ma szans. Jakby coś mieli konkretnego to by pokazali u siebie.Czy ja wiem? Kilka lat temu mieli też State of Play tuż przed Summer Game Fest, a Druckmanna z The Last of Us Fractions wysłali właśnie na imprezę Geoffa. Intergalactic też było zapowiedziane na Game Awards, a nie State of Play. Jest szansa moim zdaniem.
Opublikowano 51 minut temu51 min Z Intergalactic jest jeszcze szansa jutro u Geoffa. Chociaż sam w to nie wierzę heh
Opublikowano 50 minut temu50 min Jakbym chciał oglądać starszą babkę skaczącą po ogrodzie i walczącą z kwiatami, to bym odwiedził matkę.
Opublikowano 50 minut temu50 min Mi się nowy GOW podoba, na pewno bardziej niż Wolverine, który jest strasznie nijaki.Najlepsze 2 sekundy pokazu?ILL i boksowanie dzidziusia.
Opublikowano 49 minut temu49 min Media Molecule wydało swoją ostatnią grę 7 lat temu. Nie wiem po co to żyje.
Opublikowano 49 minut temu49 min Dawno tak dobrego pokazu od Sony nie było. Wolverine całkiem dobrze się zapowiada, duży pokaz God of Woke. Włosy, twarz i mimika to jakiś nowy poziom jest w tej grze. Nawet w trailerach GTA 6 czegoś takiego nie było.
Opublikowano 47 minut temu47 min 8 minut temu, Szermac napisał(a):Tomb Raider AtlantisTo jest luty 2027.
Opublikowano 47 minut temu47 min ILL i Wolvie rozjebały resztę jak gówno po polunatomiast graficznie Laufey jest taki jak oczekiwałem że będą wyglądać gry na start PS5.. trochę trzeba było poczekać ale jest ta mityczna nextgenowość@Szermac tylko 6 gier? Stuntman wnusiu!ogólnie pokaz taki że trzeba wyjąć kartkę i spisywać w co i kiedy grać l, przeładowanie totalne a jeszcze kilka konf przed nami...dobry czas
Opublikowano 46 minut temu46 min 1 minutę temu, Pix napisał(a):Czy ja wiem? Kilka lat temu mieli też State of Play tuż przed Summer Game Fest, a Druckmanna z The Last of Us Fractions wysłali właśnie na imprezę Geoffa. Intergalactic też było zapowiedziane na Game Awards, a nie State of Play. Jest szansa moim zdaniem.Jakaś tam jest ale też raczej nikła, chociaż możliwe, że jakiś zwiastun po prostu rzucą, zobaczymy. W sumie ciekawe co tam będzie bo SGF potrwa pewnie ok 2h a dzisiaj mieliśmy już pokazana masę gier multiplatformowych. Słabo ogólnie Sony, kurde, gdzie te czasy gdy człowiek czekał na ich konfe na E3 z wywieszonym jęzorem, bo miał pewność, że tam będzie dużo dobra i to świeżych rzeczy. To co widzimy już od paru ładnych lat to są generalnieciągle jakieś wariacje tych samych gier, same kontynuacje bazujące na tych samych markach.
Opublikowano 44 minuty temu44 min Obawiam się, że Kena wyleci na 2027 chyba, że u Dzefa coś pokażą Edytowane 43 minuty temu43 min przez Patapon