Opublikowano 49 minut temu49 min 8 minut temu, Michu_M napisał(a):Męczą bułę z tym God of War. Wolałbym Intergalactic.Dobra, nieważne. Wygląda zajebiście.
Opublikowano 46 minut temu46 min kurde, podoba mi się ten świat, jest na tyle dziwny, że ciągle cie będzie zaskakiwał.ale nie tego oczekiwałem od Barloga, nie kolejnego GoWa 2018 ale z babą.
Opublikowano 45 minut temu45 min Zajebiecie wygląda. Szkoda tylko, że znowu na jednym ujęciu kamery chyba
Opublikowano 44 minuty temu44 min no ten sześcian to będzie ten kompan który będzie ci pierdolił całą grę ;////
Opublikowano 43 minuty temu43 min 1 minutę temu, Mejm napisał(a):No klimat fajny, switasna jaszczurka i dziarski kompan szescian.Brzmi jak streszczenie ostatniego filmu z Predatorem.
Opublikowano 42 minuty temu42 min Ten God of War to jeden z najbardziej żenujących pokazów gry jakie widziałem ostatnio. Wciśnij R3 żeby kontynuować film.
Opublikowano 42 minuty temu42 min Teraz, drozdu7 napisał(a):@Pupcio jak widzisz ten GAMEPLAY reveal?Jako fan klasycznych odsłon czuję się obrażony tym co widzę, pozdrawiam drozdu