Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Diablo III (X360/PS3)

Featured Replies

Opublikowano

Jak wyglada coop ? Trzeba robić nowa postać czy mozna grać z ta z singla ? I jeżeli pare questow zrobię w coop moge pózniej grać samemu ?

Tak jeszcze z ciekawości kim gracie ?

Ja gram magiem - kobietą / kombinacja lodowa tarcza + "laserowy promień" + tnące ostrza i idę przez hordy demonów jak terminator :P

• Odpowiedzi 268
  • Wyświetleń 40,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Krzysztof Tomczak
    Krzysztof Tomczak

Kolosalna różnica w porównaniu do PC. Mam dopiero 25lv a już około 5 legendarnych - nie można było tak odrazu? Może wkońcu poczuję starą esencje diablo, a nie to co zrobili z PC. No i COOP na jednej k

• To zwiększ poziom trudności...

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

No to najwyraźniej nie jesteś za bardzo na to wyczulony. Na DF pokazywali analizę i gra normalnie zjeżdża o 20 FPS podczas akcji. A na PS3, to już w ogóle średnio 10 FPS wolniej niż na X360 i ponad 30

Opublikowano

Ja tam nie wiem bo w kołopa nie grałem ;)

Opublikowano

I jeszcze jedno: jak działa save'owanie? Można jakoś w dowolnym momencie, czy muszę czekać na checkpoint/kręcące się kółeczko? Co się zapisuje w momencie autosave'a? Exp/gold/loot i miesce czy bez tego ostatniego, a zacznę od ostatniego checkpointa?

Opublikowano

Chyba, ze grasz Co-op'a online, wtedy kazdy ma swój loot o ile sie nie myle. 

Opublikowano

I jeszcze jedno: jak działa save'owanie? Można jakoś w dowolnym momencie, czy muszę czekać na checkpoint/kręcące się kółeczko? Co się zapisuje w momencie autosave'a? Exp/gold/loot i miesce czy bez tego ostatniego, a zacznę od ostatniego checkpointa?

Możesz wychodzić z gry kiedy chcesz (wszystko co zebrałeś zostaje w Twoim ekwipunku), ale w przypadku questów i zadań musisz poczekać do jakiegoś checkpointu czy autozapisu, np. zabiłeś jakiegoś demona z questu i wyjdziesz przed autozapisem, to wszystko co zebrałeś dalej masz, ale przeciwnik razem z questem się zresetuje - tak naprawdę to też jakiś sposób na farmienie jeśli dany przeciwnik wyrzuca sporo dobrego lootu :) Ja np. miałem jeden taki quest, że musiałem części pewnego trupa pozbierać i po wykonaniu dostawałem spory loot - quest ten robiłem chyba ze 3-4 razy i za każdym razem zgarniałem końcowy loot zanim ostatni raz go zrobiłem i poczekałem do jakiegoś autozapisu.

Raczej nie ma to zastosowania zbyt dużego do misji ściśle fabularnych gdyż zaraz jest jakiś zapis, ale też da się zrobić. 

I jeszcze jedno, czasem natkniesz się na takiego przygarbionego demona który po ciosie wyrzuca kasę i ucieka - ta kasa nie jest ważna, trzeba go gonić i ukatrupić zanim przejdzie przez portal bo w chwili śmierci wyrzuca masę stuffu.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

A jak to jest w coopie z lootem? Kto pierwszy ten lepszy?

tak właśnie jest

Dodam jedynie, że fanty są dla wszystkich, gdy gramy lokalnie (kanapowo). W kooperacji sieciowej każdy gracz ma oddzielny loot.

Opublikowano

Ponawiam pytanie, ile mi jeszcze gry zostało - tylko dzisiaj sytuacja trochę się zmieniła bo

ubiłem już Azmodana i wszedłem do Królestwa Niebios

Opublikowano

Kolosalna różnica w porównaniu do PC. Mam dopiero 25lv a już około 5 legendarnych - nie można było tak odrazu? Może wkońcu poczuję starą esencje diablo, a nie to co zrobili z PC. No i COOP na jednej konsoli, rozp**dala :D

Edytowane przez Krzysztof Tomczak

Opublikowano

No i pierwsze przejście pękło - 39h. Teraz trzeba cisnąć Koszmar :) 

Opublikowano

Jakie statystyki?

Opublikowano

Start -> Wyzwania. Czasu niestety nie zlicza.

Opublikowano

Mam chyba plus 500% do golda a po przejściu gry 6 raz nadal muszę farmić 2,3M hajsu. masakra :/ Macie jakieś miejscówki nadające się do farmy szmalu?

Opublikowano

Jak wygląda online w diablo ? Jest jakaś strefa pvp, w krórej mogę Cię ubić czy tylko i wyłącznie coop ?

Opublikowano

Select -> Kwadrat?

Ja Ci dam Select/Kwadrat na X360 :P

Opublikowano

Select -> Kwadrat?

Ja Ci dam Select/Kwadrat na X360 :P

Heh, staję się sonybotem szybciej niż mi się wydawało ;].

Gierka jest obłędna. Gra mi się tak dobrze, że nawet nie wiem, kiedy z południa zrobiła sie 19. Właśnie zacząłem trzeci akt, 26 lvl, jakieś 350 dps. Legendy lecą jak szalone, już chyba z 5 mi wypadło i jeszcze kilka nie wiem jakim cudem, ale znalazłem w stashu.

Dużo expa było za Beliala? Zginąłem równocześnie z nim i chyba nic mi nie zaliczyło :D

Opublikowano

No i pierwsze przejście pękło - 39h. Teraz trzeba cisnąć Koszmar :)

ILE?????????