Opublikowano 13 września 201311 l W tym trofiku chodzi o zebranie złota z potworów/skrzyń - gold za questy czy odprzedanie itemów się nie wlicza. Po skończeniu gry na Inferno miałem ~1 400 000. Dużo brakuje...
Opublikowano 13 września 201311 l W tym trofiku chodzi o zebranie złota z potworów/skrzyń - gold za questy czy odprzedanie itemów się nie wlicza. Po skończeniu gry na Inferno miałem ~1 400 000. Dużo brakuje... o fuck. no to przegieli. mam nadzieję, że faza na Diablo nie przejdzie mi jeszcze na długo
Opublikowano 13 września 201311 l No to nie jest gra na 20 h jak się przyzwyczaili konsolowcy,a aczik ze 100 mln golda to setki godzin.
Opublikowano 15 września 201311 l skonczylem normal, zaczynam nightmare. super gierka, wysmienicie sie bawilem. koncowka spoko, niezla rzeznia byla. poziom na koniec mialem 32 a chyba zabilem wszystkich po drodze;)
Opublikowano 15 września 201311 l A jednak jest demo, trafiłem dzisiaj jak dasha przeglądałem. Pomimo tego, że tearing jest technicznie rzecz biorąc duży, to o dziwo nie rzuca się tak w oczy, bardziej widać w trakcie jakiegoś normalnego przechodzenia z lokacji niż podczas walki. Może to zasługa większego niż standardowo framerate'u, jest całkowicie do zaakceptowania. Kurde, pół godziny wystarczyło żebym się napalił Muzyczka, która leci w grze, to jakieś odświeżone nuty z pierwszej części?
Opublikowano 16 września 201311 l Bierz gierałkę, kombinuj towarzystwo i ruszaj oczyścić świat Sanktuarium z wszelakiego plugastwa. Muzyczka, która leci w grze, to jakieś odświeżone nuty z pierwszej części? No jest to jakaś wariacja nt genialnego utworu z Tristram, bardzo udana, ale w moim odczuciu nie tak posępna jak oryginał.
Opublikowano 16 września 201311 l Niestety mam od cholery roboty przez następne 3-4 tygodnie i nie będę ryzykował kilkugodzinnych rajdów z Diablo 3 - w demo chyba dzisiaj z półtorej godziny grałem PS. Dobra polonizacja. Edytowane 16 września 201311 l przez DonSterydo
Opublikowano 16 września 201311 l Dojrzałe podejście do tematu, miałem zamiar postąpić podobnie, ale się nie udało Edytowane 16 września 201311 l przez stoodio
Opublikowano 16 września 201311 l Koszmar zaliczony, ale kiedy zaliczac dalej, jak od jutra prawdobodobnie GTAV? A wbrew obawom, nie mam uczucia przesytu, a raczej syndrom kolejnego checkpointa, sprawdzenia kolejnej legendarki, nabicia nastepnego levelu i tak wkoło. W normalnym ukladzie te dwie gry starczyłyby mi na dobre kilka miesięcy, dlaczego wychodzą w odstepie 2 tygodni? Jak tu życ?
Opublikowano 18 września 201311 l speedrun diablo 3 - inferno akt 3 http://zeratulpl.blogspot.com/2013/09/diablo-3-inferno-akt-3.html Przelazlem Inferno... nie jestem jednak w stanie zrobic jednego challenge za diablo bo chocbym nie wiem jak sie staral to i tak zlapie orba zdrowia, nawet jezeli mam pelny pasek hp. Wiec musze to lyknac w kims w co-op. 5 achievementow zostalo...- 5 mln zlota- challenge za diablo- 30 lvl hardcore- 100 goblinow- pelen upgrade stashOgolnie giereczka jest niesamowicie czasochlonna i troche nuzy na nightmare i hell, ale juz na inferno jest fajna zabawa. I pomimo braku checi na robienie calaka chyba ja wymorduje do konca... W szczegolnosci, ze probowalem wczoraj Inferno - Master I i wprawdzie duzo wiecej czasu trzeba spedzic na klepaniu potworow, to z moja nowa zbroja i tak wydawalem sie nietykalny... a zloto lecialo w dosyc fajnych ilosciach. Koniecznie musze jeszcze sprawdzic hardcore bo z tym moze byc lekki problem bo wiem ze dosyc czesto ginalem na poczatku...
Opublikowano 18 września 201311 l Jaką postacią grasz? Co do wyzwania Diabolo - odpal grę na nightmare, atakuj z dystansu (warto zredukować do minimum pickup radius). Postacią z Inferno powinieneś mieć "koszmarnego" Diablo na parę hitów. Podczas zbierania 5 milionów golda wpadną ci gobliny oraz upgrade skrzyni. Pozostaje zatem 30lvl hc - z uwagi na niezabezpieczone save'y ten ciekawy, jaki mi się wydawało trofik, staje się banalnym łupem dla plebsu. edit: Postanowiłem wrzucić na pożegnanie moją postać: W Master I oraz II na Inferno wchodziłem jak w masełko, III robiłem normalnie a VI i V powoli, ale do przodu Edytowane 19 września 201311 l przez stoodio
Opublikowano 19 września 201311 l monkiem cisne... a teraz robie 30lvl wizardem na hardcore... i jestem na lvl 9... ale wycisne wszystko z gry...
Opublikowano 20 września 201311 l Ja monkiem mam 393 na sucho z szelma 414, 50k życia z czerwonym kamieniem i lecę na mistrzu v jak szalony i ogólnie gra straciła nie co sens
Opublikowano 20 września 201311 l Mnie demo złamało i jutro rano pędzę do sklepu po pełniaka. Jakbym za mało gier miał do przejścia Niby mam Torchlight i Crimson Alliance z tego samego gatunku na X360, ale jakoś nie mogłem przysiąść, a w Diablo 3 nawet w demo tłukę po 2h Edytowane 20 września 201311 l przez DonSterydo
Opublikowano 21 września 201311 l Polskie tłumaczenie jest dobre Np. Mięsny jeż Rozwaliła mnie też nazwa jednego z osiągnięć żywcem wzięte z jednego z tekstów Barneya Stinsona: Legen - wait a minute - dary
Opublikowano 21 września 201311 l Da się w grze sprawdzić ile się czasu grało? Jakie są od początku dostępne poziomy trudności - mam jakiś normal, w nawiasie wysoki czy jakoś tak, który przeszedł mi z dema.
Opublikowano 21 września 201311 l Da się w grze sprawdzić ile się czasu grało? Jakie są od początku dostępne poziomy trudności - mam jakiś normal, w nawiasie wysoki czy jakoś tak, który przeszedł mi z dema. Zaloz sobie konto na raptr.com. Pokazuje ile czasu gralo sie w dana gre, a takze fajne statystyki np. miesiac w ktory gralismy najwiecej w ciagu roku itp.
Opublikowano 21 września 201311 l Da się w grze sprawdzić ile się czasu grało? Jakie są od początku dostępne poziomy trudności - mam jakiś normal, w nawiasie wysoki czy jakoś tak, który przeszedł mi z dema. Zaloz sobie konto na raptr.com. Pokazuje ile czasu gralo sie w dana gre, a takze fajne statystyki np. miesiac w ktory gralismy najwiecej w ciagu roku itp. Mam Na raptr mam 6h w demie + 2h z fullem. Sęk tylko w tym, że raptr czasem nie rejestruje wszystkiego.
Opublikowano 23 września 201311 l Mam uno pytanie - jak w Diablo 3 działa system zapisu stanu gry? Można samemu zapisywać? Pytam się bo jak kończę grę i wychodzę, to później jak odpalam i zejdę np. do krypty gdzie już wykonałem poboczne zadanie, np. zebranie szczątków jakiejś damy, to ponownie mam ten quest do zrobienia. Poziom postaci i wszystkie przedmioty jak miałem tak mam, ale czy questy normalnie same si,ę restartują bez końca?
Opublikowano 23 września 201311 l Questy nie zapisuja sie dopoki nie pojawi sie napis checkpoint, nie mozna robic samemu zapisu gry. Blizzard przegial pale z tym achievementem za 5mln zlota z dropa. Mam raptem zebrane 1.5mln banki i jest to ostatni achievement ktory wisi
Opublikowano 23 września 201311 l Ogrywam demo i zdecydowanie powyżej moich oczekiwań, szczególnie jeśli chodzi o sterowanie. Nie grałem na PC, ale jeśli gry są na podobnym poziomie grywalnościowym to nie wiem o co ten ból du*y wśród pecetowców. Edytowane 23 września 201311 l przez Hide999
Opublikowano 23 września 201311 l Sterowanie jest świetne, bardzo intuicyjne. Sama gra jest w ogóle łatwa do ogarnięcia.
Opublikowano 24 września 201311 l Ktoś się już bawił z kluczami i demoniczną maszyną na Inferno? O ch*j w ogóle z tym chodzi? Ta gra nie ma końca
Opublikowano 24 września 201311 l Ktoś się już bawił z kluczami i demoniczną maszyną na Inferno? O ch*j w ogóle z tym chodzi? Ta gra nie ma końca Zdobywasz plany na Infernal Machine, biegasz po akcie 1, 2, 3 i na 5 stakach Nephalem Valor zabijasz kluczników (takie elite bossy, w akcie 1 na Fields of Misery, w akcie 2 w Dahlgur Oasis czy jakoś tak, w akcie 3 w Stonefort), z nich mają szanse spaść klucze, z 3 różnych kluczy robisz Infernal Machine, otwierasz je w Akcie 1 w takim domku na północy miasta i masz wtedy dostęp do losowej pary dopakowanych bossów z normalnej gry. Z tych bossów za to ma szansę spaść jedna z trzech części, z których tworzy się Hellfire Ringi przypisywane do twojego konta. Brzmi skomplikowanie, ale ciężko inaczej wyjaśnić ;p