Opublikowano 26 listopada 20159 l Ja tam się dobrze bawię i przy tym raczku W eskadrę i potyczkę zdecydowanie najlepiej mi się gra. Sokół Millennium i Slave powinny być troszkę słabsze, jak się przypadkowo o coś nie rozbijesz albo ktoś w ciebie nie wleci to jesteś zbyt ciężki do ubicia
Opublikowano 27 listopada 20159 l na razie ten mod zjada połowę fpsów z gry, także jeszcze na niego poczekamy
Opublikowano 28 listopada 20159 l Krotka i z lekkim humorem recenzja Battlefront Dosc dluga recenzja TotalBiscuit Szczerze mowiac nie moge sie doczekac recenzji AngryJoe
Opublikowano 29 listopada 20159 l Dla preorderow 1 grudnia, reszta tydzień później Dobił już ktoś do 50lvlu ?
Opublikowano 29 listopada 20159 l Ma wyjść na PC mod z foto realistyczną grafiką. Na zdjęciach może i tak wygląda ale strzelam że w ruchu nie będzie zbyt foto realistycznie. Po za tym gra sama w sobie jest bardzo ładna , więcej nie potrzeba.
Opublikowano 29 listopada 20159 l Dobił już ktoś do 50lvlu ? Kumpel wbił, 60h mu to zajęło razem z platyną
Opublikowano 30 listopada 20159 l Boże, jak się cieszę, że jednak tego nie kupiłem teraz... poczekam z pół roku, na full wypas edycję, pogram 2 h i tyle.
Opublikowano 30 listopada 20159 l Wbiłem 50lvl w 57h i już mnie zaczyna nudzić, myślałem że będzie jak bf4 na lata. Jedynie teraz fun mam z kampienia w at-at na zimowej, mój rekord 94:0 ;D
Opublikowano 1 grudnia 20159 l W trybie fali poziom trudności skaluje się w zależności czy gramy solo czy w co-opie?
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Szkoda, że to tak świetnie wygląda tylko na trailerze. Tzn.co wygląda tylko tak na trailerze, intensywność? Bo jeżeli tak, to czasami jest równie intensywnie co na trailerach. Edytowane 1 grudnia 20159 l przez YETI
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Szkoda, że to tak świetnie wygląda tylko na trailerze. Tzn.co wygląda tylko tak na trailerze, intensywność? Bo jeżeli tak, to czasami jest równie intensywnie co na trailerach. Bitwy, starcia, epickie akcje. Jak ogladalem ten trailer to mialem ciarki na plecach bo wszystko do siebie pasuje natomiast jak dochodzi do rozgrywki to juz tak srednio z tym wszystkim. Ogolnie gierka na dluzsza mete nudna bo brakuje zawartosci.
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Wiadomo, że o takie akcje jak na trailerach to rzadkość, ale nie można powiedz, że się nie zdarzają się w ogóle. Czasami odchodzą takie akcje, że łapie się za głowę, jak w dobrze wyreżyserowanym trailerze, ale to w grach DICE żadna nowość.
Opublikowano 1 grudnia 20159 l I pojawila sie recenzja Angryjoe Oglądałem ostatnie recki AJ znanych gier (niestety single mocno spoiluje) i ze wszystkimi się zgadzałem. Szkoda, że tak słabo ocenili, ale po becie miałem podobne wrażenie.
Opublikowano 1 grudnia 20159 l ktoś już gra na nowych mapkach? wpisałem kod, pobrało mi się 300mb i wyskakuje error że nie ma takiej zawartości XD może później będzie działać