Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 257,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj no już Kyo, i bluber i Ty macie swoje racje i swój punkt widzenia  oba prawidłowe, w pewnej części. Ale i tak istotnym jest to, by nie spamować i nie robić CW poza CW, więc uprzejmie proszę o SPOKÓ

• no też liczyłem na inFamous, co zrobić

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo   Trine2? Serio? Plus schodzi na psy. Czyżby miał racje mój ziomek, który stwierdził, że od kiedy PS+ będzie obowiązkowy dla posiadaczy PS4, to nie ma co

Opublikowano

NBA pewnie ogram ponownie dla najgłupszego trybu kariery w historii gier. Wypas, że dają Siren bo może w końcu ludzie to ograją i zaczną  w końcu domagać się Siren 3.

Opublikowano

Ile się zagrywałem w nba 2k14, jeśli 16 jest tak samo dobra to :obama: poza tym inne ciekawe tytuły. Świetna oferta. 

Opublikowano

Bardzo ok, ale jednak o The Crew w goldzie mam leciutki ból doopki

Opublikowano

The Crew ma za niską ocenę na MC by się załapać do Plusa :sorcerer:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

jaram się NBA jak pochodnia, jak ja dawno w kosza nie grałem ;) z tego co kojarzę tam jest coś na wzór Ultimate Team...jestem mega ciekaw co tam za tryby do pogrania są w ogóle..

no i jeszcze jakiś ambitny indie...mmmm

pyszny miesiąc, oby tak zostało (1AAA i 1 indie) na dłużej 

Opublikowano

Ambitny indyk symulator chodzenia heh

The Crew ma za niską ocenę na MC by się załapać do Plusa :sorcerer:

Jakoś Contrast się załapał :reggie:

Opublikowano

NBA ma to do siebie, że ma szanse przyciągnąć koszykarskich laików, takich jak mnie. Nie znam się za dobrze, czasami zobaczę jakiś meczyk, ale grać w gry zawsze lubiłem.

Opublikowano

Zombie Tycoon 2 tez? :reggie:

Opublikowano

Elegancko. W NBA zawsze chciałem zagrać, do tego God of War na Vitę. W przyszłym miesiącu 1 i 2? Oby!

Opublikowano

No w koncu jakis sztos w ofercie! Wzialem niedawno na PC, ale ciesze sie, ze bede mogl pograc z kumplami - kariera, klimat, historyczne druzyny, zmagania na ulicznych boiskach - jakl dla mnie GOTY!

Opublikowano

NBA sprawdze na pewno. Gone Home mam na PC ale jeszcze nie odpaliłem. Bardzo spoko miesiąc na PS4. Siren skonczone dawno temu na PS3 - bardzo polecam fanom horrorów bo jest zacnie (poza kamera która jest tragiczna). Vita kolejny miesiąc failem. 

Opublikowano

Z listy tylko Syrenki.

Gdybym nie przeszedl na yt :reggie:

Opublikowano

Vita kolejny miesiąc failem. 

E tam, dwa za(pipi)ongo GoWy mnie jarają, bo nie grałem ani na PSP ani póżniejszych wydań jako kolekcja. Akurat to jedyne GoWy, w które nie grałem, bo 1 i 2 ogrywałem na PS2 a GoW 3 i Ascension platynki na PS3. Może dzięki temu skuszę się na powtórkę 1 i 2 na Vitę (teraz mała konsolka wydaje się idealna pod ten tytuł).

Opublikowano

Szkoda tylko, że to wersje z PSP, czyli bez podniesionej rozdziałki i wsparcia trofików. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Już po promocji:

Cena promocyjna obowiązująca w dniach od 10.00 GMT 27-05-2016 do 10.00 GMT 10-06-2016
Opublikowano

Bez problemu pobraliście NBA z plusa?

Mi co jakiś czas wyrzuca error i stopuje pobieranie, biore ponów i rusza i znowu przerywa za jakiś czas..

W tej chwili idzie wiec nie podam nr errora, googlowałem już to i ludzie też mają taki problem

Pierwszy raz mam coś takiego, DNS ustawione na googlowskie, restartowałem też konsole

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

tez tak mialem franek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.