Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Nie popadajmy w paranoje.

To nie platne DLC tylko darmowy content.

Lepiej dociagnac dodatkowe fury ktorych nie zdazyli zrobic do procesu certyfikacji, niz calkowicie je wyciac i dodac jako platne DLC.

Niestety w przypadku startu nowych konsol terminy gonia a taki zabieg daje developerom dodatkowe kilka tygodni prac.

Podobnie moze byc z Driveclub gdzie tworcy powiedzieli ze nie na start nie bedzie zmiennych warunkow atmosferycznych bo sie po prostu nie wyrobili.

Jednoczesnie mowia ze zmienna pogoda moze sie pojawic w przyszlosci jako patch.

Taki juz urok startu nowych sprzetow. Terminy gonia a konsola bez dobrego racera to h*j, nie konsola :P

Opublikowano

driveclub, to jest po prostu żenada xD

ma być pierd,olniecie na początku  a oni sie pytaja czy chcemy zmienną pogodę czy plynna grafikę, no to ktoś tu nas robi w ch,uja ciężkiego.

Opublikowano

po prostu sie nie starają, jak gierka na dzień dobry będzie w ps+ w okrojonej wersji z contentu, to wiadomka nie zarobia tyle hajsu ile by zarobili za sprzedaz samego fulla w pudełku. zarobić i sie nie narobić

Opublikowano

Jak mozna sie jarac Driveclubem, kiedy juz niedlugo dostaniemy to:

Otwarty swiat na mapie USA odzwierciedla podobno 5 tys. km kwadratowych, a podroz z NY do LA zajmie kilka godzin. Haslo dewelopera 'jesli cos widzisz, to mozesz tam dojechac' dziala na wyobraznie. Kazda (licencyjna) fure mozna rozebrac na 19 skladowych i miksowac czesci do woli.

cytat z nowego PE
Opublikowano

dokładnie, jak zobaczyłem The Crew na E3 to się napaliłem, że chyba na premierę łyknę. szkoda jedynie, że wyjdzie dopiero w przyszłym roku. po DriveClub dużo się nie spodziewam. lepiej się miło zaskoczyć, niż rozczarować

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

ogólnie(nie bijcie) eksluzywy na ps4 zapowiedziane na premierę nie zabijają. Najmocniejsza konsola w dziejach, a killzone w 30fps, a przy driveclub się wahają bo przy 60fps nie będą mogli zrobić lepszej grafy. Infamous na targach choć sliczny czasem podobno dość znacznie gubił klatki. Oczywiście wszystko można logicznie zwalić na barki wersji alpha silników graficznych i faktu, że pewnie wiele tytułów szykowanych na pierwszy rzut nie będzie korzystać z dobrodziejstw podwojonego ramu ale na razie, przy najmniej dla mnie jest lekki niesmak. Nadzieja w GC - wtedy Sony musi pokazać wszystko co szykuje na premierę i mam nadzieję, że znajdzie się tam jakaś masakrująca gały ekskluzywna perełka

Opublikowano

@Qvstra

DC to ex, więc nic dziwnego :P

Na E3 jakoś The Crew mi nie podeszło, i właśnie DriveClub podobał mi się bardziej. Ten wrzucony zwiastun jednak teraz pokazuje, że trzeba się zainteresować tym tytułem. Fajnie, że od razu jest wysyp arcade racerów, bo ich fani raczej nie przejdą obojętnie obok DC, NFS i TC.

Opublikowano

Niektórzy chyba zapominają, kto robi DC, to kolesie od WRC z czasów PS2 i MotorStorma. Czy te gry były słabe? Ja jestem dobrej myśli, zwłaszcza, że w DC zagram za free, a jak mi podpasuje to kupię resztę gry. Zobaczymy co na GC pokażą, a mają być z nowym kawałkiem kody.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Dla mnie motorstormy to największe rozczarowanie jakie mam z PS3. Szczególnie Pacific Rift, który ponoć jest najlepszy, a jest nudny a grafika mocno razi. Jedyna nadzieja Driveclub to ludzie pracujący kiedyś przy PGR.

Opublikowano

Ale po tym co zobaczylem na E3 bardziej jaram sie The Crew, niz DC. Niemniej, mam nadzieje, ze obie beda zayebiste, bo dobrych samochodowek nigdy malo.

Opublikowano

Z The Crew podobał mi się tylko trailer na E3. Reszta meh. :(

Opublikowano

the crew to dla mnie totalna klapa, liczyłem na ten tytuł, ale po filmikach z gameplayu mi przeszło, wygląda to jak wyścigi resorakami

Opublikowano

The Crew IMO zapowiada się mocno średnio, ale może dlatego, że takie klimaty mi nie do końca leżą. Gameplay na E3 był słaby, ot w kilka osób obijali się o uciekające auto. W Driveclub mocno wierzę, a że gameplay już mi się podoba, więc o resztę jestem spokojny.

Nie zmienia to faktu, że wolałbym, aby Sony wykupiło licencje WRC i przekazało ją Evolution właśnie, piękne czasy na PS2, to były rewelacyjne wyścigi.

Opublikowano

dawno tak słabego fejka nie było XD

Opublikowano

Zdjęcie jest ewidentnie robione przy pomocy bidetu, nie wiem jak mogłeś tego nie zauważyć MaZZ ;)

Opublikowano

Niektórzy chyba zapominają, kto robi DC, to kolesie od WRC z czasów PS2 i MotorStorma. Czy te gry były słabe? Ja jestem dobrej myśli, zwłaszcza, że w DC zagram za free, a jak mi podpasuje to kupię resztę gry. Zobaczymy co na GC pokażą, a mają być z nowym kawałkiem kody.

o wrc z ps2 nic nie wiem Ale Motorstormy były spoko grami, ale były brzydkie.

Teraz robią ładną gre to sory będzie crap. taka karma :D

Opublikowano

Motorstormy były brzydkie? Pacific Rift był brzydki? :ooo

Opublikowano

Motostorm i brzydka grafa? Coś tu nie tak. Nawet Apokalipsa niekiedy naprawdę daje radę i mimo, że zarzucano jej najwięcej bardzo mi się spodobała. Jedynka w swoim czasie po prostu wywołała u mnie ciche "wow". 

Opublikowano

Jako że Motorstorm to IP/gierka Sony to u niektórych z  zasady będzie brzydkie , crapowate itp. bo mają zaburzone postrzeganie rzeczywistości :whistling:

Opublikowano

Tylko czekam jak ktoś napisze, że pierwsze dwa Motorstormy to "samograje". To jedne z trudniejszych wyścigówek, zwłaszcza jedynka. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.