Opublikowano 19 lutego 201411 l Rapek: oddajesz czy wymieniasz? Wział bym Sistersy of Gianna ewentualnie
Opublikowano 19 lutego 201411 l Jeśli dobrze zrozumiałem, to chce najpierw oddać jeden kod HeXie w podziękowaniu za jakiś poprzedni? Ja w każdym razie byłbym chętny na Guacamelee!, jeśli byłoby wolne...
Opublikowano 19 lutego 201411 l Accoun: Dokladnie tak . Ok, rezerwacje wisza - tylko teraz poczekac na Hexe. Kodow nie mam - mam linki (kupilem bundle ot tak, wiec podrzuce tylko linka do dodania do konta - samego kodu ni ma).
Opublikowano 20 lutego 201411 l Mam na wymianę kod na origin do Crissisa 2 maximum edition. Czekam na propozycję
Opublikowano 20 lutego 201411 l Accoun: Dokladnie tak . Ok, rezerwacje wisza - tylko teraz poczekac na Hexe. Kodow nie mam - mam linki (kupilem bundle ot tak, wiec podrzuce tylko linka do dodania do konta - samego kodu ni ma). Ja i tak gram tylko w lola tak że mi kod nie potrzebny Dodatkowo rzucam kodzik na uj wie jakie gry od cdp.pl 1.Wejdź na: www.cdp.pl/kupon 2.Załóż konto i zaloguj się na nie. 3. Wpisz kod : 4b264d6b1cd76afed3ab2268935e9b6
Opublikowano 20 lutego 201411 l Giana Sisters: Twisted Dreams The Swapper Guacamelee! Gold Edition Gift linki. Czekam najpierw z rozdaniem na HeXe ;P. Giana i Guacamelee! poszly na PW do zainteresowanych. Pozostal The Swapper.
Opublikowano 22 lutego 201411 l Na wymianę gifty z HB: -Guacamelee! Gold Edition -Giana Sisters: Twisted Dreams -Sid Meier's Civilization III: Complete -Sid Meier’s Ace Patrol -Sid Meier’s Ace Patrol: Pacific Skies Edytowane 23 lutego 201411 l przez Ryhol
Opublikowano 22 lutego 201411 l Nie chciałbyś może podarować Guacamelee? Chętnie przygarne, odwdzięcze się w przyszłośći
Opublikowano 25 lutego 201411 l Mam FEZ-a i Dusta do oddania. Został sam Dust. Edytowane 25 lutego 201411 l przez raven_raven
Opublikowano 25 lutego 201411 l FEZ do oddania również. Rozdany Tak wertuje te humble i jakby ktoś chciał to mam jeszcze kod do Bastionu i FEAR 2. EDIT. Został tylko F.E.A.R 2 Project Origin Edytowane 26 lutego 201411 l przez MysteryGaz
Opublikowano 25 lutego 201411 l Ja także mam kod na FEZ, chętnie zamienię na originowego Dead Space'a, jeśli ktoś jeszcze ma. EDIT: Nieaktualne. Edytowane 2 marca 201411 l przez wiki1993
Opublikowano 26 lutego 201411 l Bardzo chętnie przygarnę FEZa, mogę oddać Half-Life: Episode 2 jakby ktoś chciał.
Opublikowano 19 marca 201411 l Kilka gierek do wymiany/oddania. Piszę z głowy, więc możliwe, że o czymś zapomniałem: Aerena - Clash of Champions (Steam Gift) Takedown: Red Sabre (Steam Gift) Interstellar Marines (Steam Gift) Gun Monkeys (Steam Gift) Postal (Steam Key) Hydrophobia Prophecy (Steam Key) Greed: Black Border (Steam Key) Satazius (Steam Key) Edytowane 11 kwietnia 201411 l przez Suavek
Opublikowano 27 marca 201411 l Gdyby ktoś miał Incredipede z nowego Humble Weekly to byłbym chętny. Na wymianę mam: Trine 2: Complete Story Steam Key Bastion Steam Key Humble Indie Bundle #3 Steam Key Dead Space Origin Key Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key Crysis 2 Maximum Edition Origin Key Medal of Honor Origin Key Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key
Opublikowano 4 kwietnia 201411 l ktos chce a nie ma klucz do bety wildstar ktora bedzie w ten weekend? jak cos to na pm
Opublikowano 10 kwietnia 201411 l Mam do zamiany kody na Prince of Persja Zapomniane piaski oraz Nihilumbra
Opublikowano 11 kwietnia 201411 l Kilka gierek do wymiany/oddania. Piszę z głowy, więc możliwe, że o czymś zapomniałem: Aerena - Clash of Champions (Steam Gift) Takedown: Red Sabre (Steam Gift) Interstellar Marines (Steam Gift) Gun Monkeys (Steam Gift) Postal (Steam Key) Hydrophobia Prophecy (Steam Key) Greed: Black Border (Steam Key) Satazius (Steam Key) Dochodzą: Hero Siege (Steam Key) Tales of Maj'Eyal (Steam Key) Edytowane 24 czerwca 201410 l przez Suavek
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Sadze, ze taki temat moze sie przydac na czas steamowego eventu. Skonczy sie zabawa, to sie go skasuje. Zeby nie bylo spamu, prosze edytowac swoje posty na biezaco. mam: Summer Adventure Card 5 Summer Adventure Card 6 Summer Adventure Card 9 szukam: chwilowo nic karta za karte. Mozna mnie dodac http://steamcommunity.com/id/kubicz albo wyslac oferte http://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=39667426&token=__bJzEti Edytowane 19 czerwca 201410 l przez kubicz