Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

Jakiego exa byście polecili poza TLoU? Najlepiej z fajnym multi, jakimś rozwojem postaci lub czegokolwiek. Ale żebym kurwicy nie dostał. Ma to być gra do odstresowania się. Więc Bloodborne niestety odpada.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 411,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wolfenstein i Doom

• Yakuza 0 warto chcociaz spróbować nie wiem czy ci podejdzie bo gra jest dosyć specyficzna, ale jest na to duża szansa jeśli lubisz gry z mocna historia zaskakującymi zwrotami akcji i gęstym klimatem.

• Nigdy nie rozumiałem fenomenu DB, więc dla mnie pytanie wydaje się absurdalne na maxa To tak jakby ktoś zapytał czy kupić nowy album Enej czy może zremasterowane wydanie koncertu Queen na Wembley -

Opublikowano

U4 ale to dopiero za dwa miechy. Nie ex, ale z czystym sumieniem mogę polecić Rocket League.

Opublikowano

Jakiego exa byście polecili poza TLoU? Najlepiej z fajnym multi, jakimś rozwojem postaci lub czegokolwiek. Ale żebym kurwicy nie dostał. Ma to być gra do odstresowania się. Więc Bloodborne niestety odpada.

Division, Call fo Duty Black Ops 3 a za 2 miechy doom to takie multi na odstresowanie

Opublikowano

Dobre exy.

Opublikowano

Hehe :). Exy to to nie są :P ale dzięki za propozycje. Division ogram na PC. CoD już ograny. Doom to nie moje klimaty ale może spróbuję ( oka z jedyneczki do dziś się boję :P ).

Nie chcę wyjść na marudę ale myślałem że trochę gier wyszło przez pół roku ( dzieciak, praca, brak czasu nawet na sprawdzanie newsów ). Nawet takie pozycje jak Helldivers ( od jakiegoś czasu też nie jest już exem ) mi pasują. Nie muszą to być duże tytuły. 

Jak na razie zostaje poczekać na U4.

Opublikowano

Wracam do ps4 po 1,5 rocznej przerwie. Jakie powiedzmy 3 must have nadrobić? Rodzaj dowolny.

Opublikowano

On chyba pytał ogólnie o gry, które wyszly w przeciągu 1,5 roku na ps4 Blant. Widzę, że kolega zatrzymał się na watch_doge więc no tak must have to

-Bloodborne

-Wiedzmin 3 oraz dlc

-Divinity: Original Sin

i masz grania na 250h

Gry które mogą ci się spodobać, ale niekoniecznie bym ja je polecał to

-Batman Arkham Knight

-MGS V

-Fallout 4

-kolekcja Uncharted (nie widzę w twoim psncardzie)

Opublikowano

Black Flaga oraz Far Cry'a 4 też można by było dorzucić no i Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Opublikowano

far cry 4 i black flag wyszły więcej jak 1,5 roku temu chyba. rainbow six nie grałem to nie polece a division to gra nie dla każdego a dla koneserów .

Opublikowano

ale kolega nie grał więc trzeba dobre gierki polecac:)))))

Opublikowano

A ten toukiden dobry, czy marny klon Monster Hunter? Odczucia po demie sa rozne, wiec chcialbym poznac opinie kogos kto ogral pelna wersje. Jestem fanem MH i powiem szczerze ze widzialem rozne jego klony ktore wypadaly blado.Pytania:

1. Czy gra jest wymagajaca (walka z potworami)

2. Zroznicowana bron, zbroje

3. Farming, zadania

4.Ciekawi bossowie

Opublikowano

Jestem kompletnie nie w temacie gier na ps4, a kupilem konsole i chcialbym w cos pograc. Jakie mozecie polecic powiedzmy ze 3 gry, ktore moga byc dobre do ogrania na poczatek? Nie interesuja mnie sportowe i bijatyki. Na chwile obecna mam Killzone Shadow Fall, Battlefield 4, Kolekcje Uncharted i leci do mnie Wiedźmin. Gusta są różne, ale moze sa jakies gry wyróżniające się na tle innych?

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Na pierwszym miejscu The Last of Us Remastered, polecam również Obcego izolacje i Wolfenstein New Order, Bloodborne, a kompletnie na luzacko inFamous Second Son

Opublikowano

Jestem kompletnie nie w temacie gier na ps4, a kupilem konsole i chcialbym w cos pograc. Jakie mozecie polecic powiedzmy ze 3 gry, ktore moga byc dobre do ogrania na poczatek? Nie interesuja mnie sportowe i bijatyki. Na chwile obecna mam Killzone Shadow Fall, Battlefield 4, Kolekcje Uncharted i leci do mnie Wiedźmin. Gusta są różne, ale moze sa jakies gry wyróżniające się na tle innych?

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

BLOODBORNE

Opublikowano

Ograj Wieska i kolekcje Uncharted, może wyrobisz sie do 10maja na przyjście mesjasza :)