Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

DLC jest trudniejsze, ale przy tym wprowadza dużo nowych lokacji i broni, świetny dodatek do świetnej gry. Natomiast Dying Light po dwóch godzinach robi się nudne. Ot, bieganie w tę i z powrotem i powtarzające się zadania, a do tego fabuła jest do bólu przewidywalna. Może faktycznie w coopie robi się ciekawiej, ale mimo wszystko brałbym The Old Hunters, bo BB to zwyczajnie lepsza gra niż nudne Dying light.

Edytowane przez jacoPL

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 412 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wolfenstein i Doom

• Yakuza 0 warto chcociaz spróbować nie wiem czy ci podejdzie bo gra jest dosyć specyficzna, ale jest na to duża szansa jeśli lubisz gry z mocna historia zaskakującymi zwrotami akcji i gęstym klimatem.

• Nigdy nie rozumiałem fenomenu DB, więc dla mnie pytanie wydaje się absurdalne na maxa To tak jakby ktoś zapytał czy kupić nowy album Enej czy może zremasterowane wydanie koncertu Queen na Wembley -

Opublikowano

Tu się zgodzę - jest pewna powtarzalność i w sumie to DLC The Following trochę ratuje grę, a zawsze jak znudzi się granie w pojedynkę, to coop jest pewną odmianą. Prawda jest taka, że zależy czego potrzebujesz w danym momencie, a że kolega obie gry posiada to nie widzę problemu przeskakiwania między tytułami kiedy jednego lub drugiego zacznie mieć chwilowo dość, a o to niestety w jednym i drugim przypadku nietrudno :P

Edytowane przez Matriks_1111

Opublikowano

Nie ma takiej potrzeby, ale wyglądają na prawdę ładnie na czwórce. W UDF masz dodane pełne spolszczenie do wyboru razem z dubbingiem :)

Opublikowano

W UDF masz dodane pełne spolszczenie do wyboru razem z dubbingiem :)

Aż tak nie musisz go zniechęcać   ;)

Opublikowano

W UDF masz dodane pełne spolszczenie do wyboru razem z dubbingiem :)

Aż tak nie musisz go zniechęcać   ;)

Da rade grac po angielsku jak kupie KOLEKCJA NATHANA DRAKE'a z PL?

Opublikowano

Tak. Pełną konfiguarcję możesz zrobić

Opublikowano

Witam,mam zamiar kupić 2 gierki i zastanawiam się którą wybrać.Pierwsza gra to coś z horroru i tu pytanie jaką 1 wybrać z tych gier : Until Dawn czy The Evil Within czy Resident Evil Origins Collection czy Resident Evil 5?

A druga gierka do wyboru z tych gier:God of War 3 remastered,Sniper Elite 3,Metal Gear Solid v Phantom Pain,Ratchet and Clank,Wolfenstein New Order

Z góry dziękuję za pomoc 

Opublikowano

Jeśli jesteś Januszem to:

Until Down i God of War 3

w przeciwnym wypadku:

The Evil Within/ Resident Evil Origins Collection oraz Wolfenstein New Order.

Opublikowano

Witam,mam zamiar kupić 2 gierki i zastanawiam się którą wybrać.Pierwsza gra to coś z horroru i tu pytanie jaką 1 wybrać z tych gier : Until Dawn czy The Evil Within czy Resident Evil Origins Collection czy Resident Evil 5?

A druga gierka do wyboru z tych gier:God of War 3 remastered,Sniper Elite 3,Metal Gear Solid v Phantom Pain,Ratchet and Clank,Wolfenstein New Order

Z góry dziękuję za pomoc 

Cokolwiek wybierzesz - będzie zaje.biste. Serio, wymieniłeś same świetne tytuły.

Z horrorów najbardziej polecam The Evil Within, ale kolekcja dwóch zremake'owanych i zremasterowanych Residentów to też smakowity kąsek (RE5 też polecam, ale kolejność taka, jak napisałem).

Z drugiej grupki zdecydowanie Wolfenstein the New Order, ale reszta też obowiązkowa do ogrania, jeśli jeszcze nie miałeś styczności.

Opublikowano

Czy Shadow of Mordor czuć klimat Śródziemia? Czy to po prostu taki Assassins Creed w świecie fantasy

Opublikowano

Czuć dość wyraźnie. Ale to taki strasznie szarobury, przygnębiający, deszczowy i przepełniony zgnilizną klimat Mordoru.

Po Wiedźminie czułem się, jakbym z Dubaju trafił do Detroit :)

Opublikowano

No, i sam nie wiem: for honor, czy zero? Like rpg :)

Opublikowano

For honor kojarzy mi się ze sztosem z dzieciństwa , a mianowicie: Shadow of Rome...

Zero trochę z Falloutem 4  :(

Opublikowano

Mi For Honor kojarzy się z Dynasty Warriors, a Horizon z Wiedźminem - na podstawie tak powierzchownych skojarzeń wybieram produkcję GG :)

Opublikowano

Zupełnie inne gry. For Honor opiera się na multi gdzie player base jest ważną rzeczą i będzie się wykruszać z czasem. To przemawia za zakupem tej gry blisko premiery. No, ale to dwie odmienne gry.

Opublikowano

Pograłem parę godzin w betę For Honor i jeśli to wszystko, co ma do zaoferowania i na tym ma polegać gra, to dziękuję, ale nie, dziękuję.

Opublikowano

Pograłem parę godzin w betę For Honor i jeśli to wszystko, co ma do zaoferowania i na tym ma polegać gra, to dziękuję, ale nie, dziękuję.

Ja zagrałem ledwie ze trzy meczyki i o ile pojedynki 1 vs 1 są zajefajne, tak dominacja z bandą botów to jakiś chaotyczny rozpierdziel rodem z Dynasty Warriors.

Słabo zopytymalizowany chaotyczny rozpierdziel, należałoby dodać.

Szał ciał, masa znaczników, nie wiadomo, w którą stronę się obrócić... Grafika i animacja całkiem przyjemne, ale sam gameplay... Jakieś to puste i bez większej głębi - ot, kolejna gra, która niby oferuje singla, ale tak naprawdę cała rozgrywka to tylko kolejne starcia z innymi graczami - jakoś nie jestem fanem tego typu szpilów.

Opublikowano

A dodam, że szkoda, bo dobrze zapowiadało się połączenie trzech kultur. Jarałem się na wikingów, potem zobaczyłem, że jest też gość z kiścieniem (a to rzadko spotykane w grach), samurajami pewnie też bym pograł... no ale jednak nie.

Opublikowano
Witam.

Mam pytanie. Poszukuję jakiejś gry/gier pod multiplayer.

Myślę nad jakimś FPS - Battlefront mnie nudzi, Battlefield 1 grałem na Xbox One i gra dla mnie też ssie. Polecicie coś? 

Zastanawiam się nad Destiny (na PSN jest w tej chwili w promocji) pytanie czy warto, czy są jeszcze gracze i czy The Collection to faktycznie pełna wersja z dodatkami wszystkimi?

Drugą sprawą jest to, że poszukuje jakiegoś MMO/MOBA zastanawiam się nad darmowym Smite i Neverwinter? Czy są jakieś lepsze gry (w tym płatne) w tej tematyce? Może ESO? 

I ostatnie w promocji jest też Attack On Titan Wings of Freedom, młodzieniaszkiem nie jestem ale manga i anime była świetna. Grał ktoś w grę i może polecić?

Dzięki z góry za wszelkie informacje ;-) 

Opublikowano

Powiedzcie cos o Kilzonie Shadow Fall ? Nigdy nie miałem z tym styczności a jest za śmieszne pieniądze do kupienia.