Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

True Detective - 2014 - HBO

Featured Replies

• Odpowiedzi 564
  • Wyświetleń 64,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

elegancko

Opublikowano

od razu widać, że tym razem chcą trochę bezpieczniej to rozegrać

Opublikowano
4 minuty temu, ragus napisał:

od razu widać, że tym razem chcą trochę bezpieczniej to rozegrać

no i na plus brak trzech bohaterów bo jakoś kompletnie nie siadło to w poprzednim sezonie

Opublikowano

wspaniały sezon

tnULXwO.pngdym50yl.png

Opublikowano

Idealny przykład jak zawiesić poprzeczke ponad stan i tylko liczyć na cud przy kolejnym sezonie zeby przynajmniej dorastał do pięt. Ni chuya panie. Pan Matiu zaorał. 

Edytowane przez II KoBik II

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gorzej niż w drugim sezonie nie będzie, tak dobrze jak w pierwszym pewnie też nie.

Opublikowano

No ja oczekuje ze ten sezon pozamiata w chuy. Sami tworcy mowili ze ten drugi sezon wypadl blado a porownujac go z pierwszym to juz w ogole wstyd. Wiec licze ze spieli dupy, pelna mobilizacja i nie moge sie juz doczekac

Opublikowano

Ja nastawiam się na rewelację. Skupienie się na jednym bohaterze, prawdopodobnie bardzo niejednoznacznym i granym przez znakomitego aktora wyjdzie tylko na dobre.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Aww yiss :banderas: 

74 na RT i 72 na Meta czyli jest poziom wyżej od S02 ale do S01 nadal nie ma podjazdu. 

Edytowane przez _Be_

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja jestem po dwóch epach i jest bardzo, bardzo dobrze. Zupełnie inna liga niż 2 sezon od samego początku. Małomiasteczkowy klimat Arkansas oddany perfekcyjnie. Montaż, zdjęcia, powolne budowanie historii, gra aktorska i nieustające uczucie niepokoju powodują, że nie da się oderwać wzroku od ekranu. Warto było tyle czekać na "prawdziwą" kontynuację 1 sezonu :banderas: 

Opublikowano

No i 4 odcinek znowu elegancki. 69 minut minęło jak z bicza strzelił. Jak ktoś jeszcze myśli czy oglądać ten sezon to niech najszybciej nadrabia.

Opublikowano

Tak, jest klimacik. Słabizna z poprzedniego sezonu została zmieciona z powierzchni ziemi od pierwszego odcinka, ale nie jestem zbyt przekonany do trzech timeline'ow coś mi zgrzyta w nich, ale poczekam jeszcze do końca sezonu z werdyktem odnośnie tego. Oglądać ino raz 

Opublikowano

Dobre pyrdolnięcie na koniec, obczajcie promo 5 ep, to dopiero się zaczyna będzie ostro czuję, jedna scena jak z Sicario 1, gdy rozwalają ściane gipsową na początku.