Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dawne (i dzisiejsze) pisma o grach poza PE (PSX Fan, P+, OPSM, i inne)

Featured Replies

Opublikowano

A tak w ogole skad jest to info co wrzucal Insane?

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 384,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Porządkami tego nie nazwę, bo zaraz większość z powrotem wyląduje w szafie, ale wspomnienia z dzieciństwa obudziły się we mnie dość mocno. Część pism sobie zachowam, ale Secret Service czy Bajtki musz

• Marzy mi się zrobienie konkurencji dla PSX Extreme:   Tak wziąć te posty i wkleić w "pismo", zrobić 100 stron, przecież to byłby hit (dla forumowiczy na pewno). A dział "właśnie ukończ

• Odwiedzając rodziców postanowiłem posegregować moje stare magazyny: wiele Playów, trochę CD-Action, jeden egzemplarz Neo i Neo+... oczywiście szmatławca najwięcej. Gdzieś poginęły mi Mangazyny i Game

Opublikowano

To info widziałem na FB na grupie SecretLevel, a zamieścił je Łapusz.

Opublikowano

Covidek ty ch.uju! Ale z tego tekstu Łapusza wynika że w razie czego pierwszy padnie Pixel, więc póki co jesteśmy bezpieczni. Zbiórka na Patronite to dobry pomysł. U nas w Kraku uratowano w ten sposób małe, studyjne kino. 

Opublikowano

No wlasnie pisal o Pixelu ale proces wydawniczy jest chyba jeden. Mi to wyglada tak, ze PE tez moze miec problem. Chyba, ze maja inna drukarnie i ona nie chce kasy z gory.

Opublikowano

Czyli- teoretycznie- wydawca może reanimować Pixela za kasę ze Szmatławca?

Opublikowano

Czyli już tylko CD Action zostanie? No nic, ostatnio mieli chyba jakiś tekst o  Nintendo3DS to może nie będzie tak źle...

Opublikowano

Najlepiej to by bylo gdyby Perez albo Roger sie wypowiedzieli w kwestii PE.

Opublikowano

Łapusz ostatnio zorganizował dwie duże zbiórki - zbiorcze wydanie Komiksu dla Pixela Śledzia i reedycję Puszki Pandory, podejrzewam że to już była jakaś "ukryta" dywersyfikacja i ciągnęli na oparach ze zbiórek :frog:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Łapusz umie w zbiórki, hehe Niech robią na reaktywację ŚGK albo Neo Plus. Od razu rzucę pieniążek. 

Opublikowano

square dawaj baner na głowną

Opublikowano

Ciekawe czy przeszedłby numer z 1% podatku na ratowanie życia małego szmatławcunia?

Opublikowano
1 godzinę temu, Mejm napisał:

Najlepiej to by bylo gdyby Perez albo Roger sie wypowiedzieli w kwestii PE.

A to już Roger co nieco napisał w temacie bieżącego numeru. 

Opublikowano

To były gry a nie to co teraz. Wtedy wiedziałeś przynajmniej, że grasz w grę a nie w jakieś chuj wie co.

Opublikowano
18 godzin temu, Plugawy napisał:

To były gry a nie to co teraz. Wtedy wiedziałeś przynajmniej, że grasz w grę a nie w jakieś chuj wie co.

Co nie? Widziales gre i nie towarzyszylo ci uczucie, ze jak wyjdzie to bedzie spier.dolona, z zapowiedzianymi paczami, z wycieta zawartoscia do dlc i blizniaczo podobna do 5 innych ktore wyszly ostatnio.

Opublikowano
On 3/11/2021 at 10:59 PM, Plugawy said:

no indie w przypadku gier to niestety nie to samo to niezależne filmy. To tak nie działa :(

Opublikowano

Kupiłem nowe jubileuszowe CDA i wprawdzie czyta się to całkiem ok, to już przegląda się fatalnie. Tam zawsze było najebane reklam, ale po tej reaktywacji to przechodzą samych siebie - te artykuły sponsorowane to ciary żenady (2 strony copywriterskiego wysrywu o bootcampie kodilli xd), a przecież do tego dochodzą zwykłe reklamy. No i rozjebal mnie kod na pizzę - tzn sam kod może i spoko (sam skorzystałem :cool2:), ale naczelny wspominający we wstępniaku żeby pamiętać że z kody można skorzystać z dwa razy i Smuggler który gdzieś mimochodem rzuca, że taki kod na pizze to całkiem fajna sprawa to XD aż widzę oczyma wyobraźni zapisy w umowie karzące im dokładnie w tych miejscach wspomnieć o tej pizzy.

Całość to trochę jak przeglądanie całkiem fajnego portalu z wyłączonym adblockiem. 

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Aż tak Cię to razi? Ja też kupiłem numer z sentymentu i wiesz co, nie zauważyłem żadnej reklamy. Niech sobie są. W Pixelu i PSE nieraz nie było praktycznie reklam i teraz pisma są na skraju upadku. Myślisz, że redakcja to robi czytelinkom na złość?? To główne źródło utrzymania magazynu. A kod na pizzę - sam skorzystałeś, a narzekasz, że jest. 

W d.pach się przerwaca. Hejt dla hejtu, ić stont. 

Opublikowano

Ja przeczytałem ten numer co dali za darmo ostatnio i tak średnio bym powiedział. Na pewno nie kupię nowego numeru, chociaż poziom lepszy niż kilka lat wcześniej jak przestałem ich czytać. Dziwnym trafem mocne średniaki które były u nich dobrze ocenione lądowały później w pełniakach i jeszcze polecali ,że dobrą ocenę w CDA otrzymało. Do tego ten artykuł o emotkach, coś mi świta ,że to już kiedyś w cda było więc ładny recykling. Przynajmniej w podobnej formie. 

pamiętam ,że po Space Hack zapaliła mi się czerwona lampka. A byłem jeszcze w gimnazjum wtedy i co by nie mówić tak średnio ogarniałem życie.