Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTA V - smaczki, lokacje, easter eggs

Featured Replies

Opublikowano

gta 5 jest ubogie w unikatowe wozy, które można skosić w trakcie misji. ale jedno auto znalazłem:

w 1. misji minute men trevora można zakosić mariachi ich tornado z gitarami i meksykańską flagą. furę można zapisać w garażu i cały ten stuff zostaje. wrzuciłbym fotę ale snapmatic nie działa

.

• Odpowiedzi 208
  • Wyświetleń 45,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Araby dostali swoją wersję    

• http://www.youtube.com/watch?v=NvEp11B83wM   Nie miałem pojęcia o niektórych z tych rzeczy. To przywiązanie do szczegółów, słodki jezu.

• raven_raven
    raven_raven

https://www.youtube.com/watch?v=DhIpXyaqyW0   Mój ukochany kanał na yt robi filmik o easter eggach w mojej ukochanej grze .

Opublikowano

Znaleźliście łom i kij bejsbolowy?

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Baseballa znalazlem na boisku niedaleko domu Michaela.

Opublikowano

Baseball jest też chyba w wiosce kanibali, na końcu wioski na kamieniu.

Opublikowano

A łom na budowie domków za torem wyścigowym w Vinewood.

Opublikowano

gta 5 jest ubogie w unikatowe wozy, które można skosić w trakcie misji. ale jedno auto znalazłem:

w 1. misji minute men trevora można zakosić mariachi ich tornado z gitarami i meksykańską flagą. furę można zapisać w garażu i cały ten stuff zostaje. wrzuciłbym fotę ale snapmatic nie działa

.

też ten samochód sobie zachowałem, wyobraź sobie moje wkur.wienie gdy spotkałem przypadkiem kolejnych grajków i ich auto przy autostradzie

ponadto w misji dla paparazzi

gonimy jakąś gwiazdę w różowym cognoscenti, unikalne o tyle, że ma customowe tablice rejestracyjne

Opublikowano

wszystko w tej grze dzieje sie w czasie rzeczywistym np. własnie doprowadziłem do przypadkowego spotkania sie ziomków w mieście.

zaowocowało to krotka rozmowa miedzy bohaterami - niezłe :) przy okazji możecie spróbować potracić tego drugiego. jesli akurat jest na motorze i spadnie z niego to z miejsca dzwoni pod 911.

bania mała, jaka ta gra jest dopracowana :)-

Opublikowano

Jechałem Trevorem po mieście i spotkałem Franklina. Uderzyłem w jego furę z takim pędem, że aż przekoziołkowała. Franklin wysiadł i zaczął do mnie pruć z karabinu. Ale jazda :D

Opublikowano

Przełączam się dziś na Trevora a on

wali konia przy tym swoim kiblu w przyczepie i krzyczy przy tym wniebogłosy xD

Opublikowano

.

dotyczy misji dla dziwaków ale głównie o unikatowej furze:

kiedy spotykamy jednego kolesia z pochodzenia meksykanina, daje nam zadanie powiązane ze strażą obywatelską. przed jego pickupem, do którego wsiada, stoi Sabre, z tego co widziałem chyba jedyne z grze.

a propos fur fajnie jest kiedy podjeżdżam jakąś sportową albo luksusową bryką a przechodnie zatrzymują się, wyciągają telefon, robią zdjęcie i idą dalej :D

Opublikowano

Trevor prawdopodobnie jest gejem. A przynajmniej biseksualny :D

Wziąłem na raz Majkela i Franklina, żeby się pobujac po mieście i w pewnym momencie taki dialog:

Trevor: Dobra, teraz możecie zadawać mi pytania.

Franklin: Zawsze chciałem cię o to zapytać, jesteś gejem?

T: Nie, to znaczy tak, ech nie nawidzę szufladkowania.

Nie jest to dokładny cytat ale sens wypowiedzi zachowany.

Opublikowano

co do trevora to przeciez wyraznie daje znac cala gre, ze plec i rasa jest mu obojetna

Opublikowano

W jednej z misji pobocznych nawet

matka Trevora pyta się go czy jest gejem... nie zaprzeczył, ani nie potwierdził.

Opublikowano

W jednej z misji pobocznych nawet

matka Trevora pyta się go czy jest gejem... nie zaprzeczył, ani nie potwierdził.

Pojawi się jeszcze po dostarczeniu ciezarowki z lekami? Bo scena byla kozacka, nie dziwie sie, ze Trevor wyrosl na takiego psychopate

śmigając Trevora pickupem po wioskach czy autostradach łapiemy często coś na CB, raz usłyszałem, że policja z radarem stoi niedaleko i rzeczywiście za jakieś 500m stali na poboczu :D

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Sprawdźcie sobie liveinvadera kuzyna franklina,sporo nawiązań do czwórki "Taksówki Romana=najgorsza taksówka na świecie" xD

Opublikowano

Haha, mieszka z dwoma jamajczykami, chyba wiadomo o kogo chodzi. xD

@edit

WTF 

8a88a76d25fe14446e7e2d363.jpg

???

:D

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie wiem czy już było: jak odłożymy pada na parę minut to gra przeskakuje na obraz z oczu bohatera. Zostawiłem tak Franklina na ulicy to pozdrowiła go jakaś przechodząca dziewczyna a on automatycznie spojrzał na jej pośladki i odpalił ogromny zoom :)

Opublikowano

Sprawdźcie sobie liveinvadera kuzyna franklina,sporo nawiązań do czwórki "Taksówki Romana=najgorsza taksówka na świecie" xD

Masakra, on tam wspomina o Pathosie, że chciał mu sprzedać płyty na ulicy. A w LS dostałby za to po mordzie czy jakoś tak xD Fuck, easter eggi nawet do tak "mało istotnych" postaci z poprzedniej części. Grając w V tak sobie myślę, że zamiast Oficjalnych Poradników; Rockstar powinien zacząć wydać poradniki do GTAV. Tylko z samymi smaczkami, nawiązaniami, easter eggami etc. Podejrzewam, że jeszcze za kilka miesięcy, nie zostanie odkryte wszystko.

No dobra, będąc przy easter eggach - "HOMIE, I'M A GANGSTA" czyli OG LOC w Alei Sław (a jednak udało mu się!)

0_0.jpg

+

0_0.jpg

i

0_0.jpg

Heh, wszystkich tabliczek i tak nie sprawdzałem (jest ich trochę) bo akurat trafiłem jak słońce grzało. I słabo było widać, może później obczaję wszystkie.

Opublikowano

Wszystkie osoby z tabliczek były w newsie o easter eggach na GOL-u. ;)

Opublikowano

A to sorry, nie czytałem tego newsa bo nie chciałem sobie spoilerować ;) Dopiero za jakiś czas chciałem przejrzeć.

Opublikowano

podwożąc autostopowiczke na pustynie zaczęła jakąś gadkę na temat ludzi którzy porzucili nowoczesność i bawią się w mafie, pewnie chodziło jej o amiszów, kto oglądał ich program na discovery ten wie XDD

Edytowane przez mersi

Opublikowano

W pewnym garazu w los santos jest nawiazanie do filmu 60 sekund :) nazwy aut pisane na scianie widziane tylko pod ultrafioletem :D kto chce to wkrzuce foto :)

Raz przelaczajac sie na trevora jechal on na skuterze za innym kierowca skutera wykrzykujac scooter brotha :D