Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uncharted 4: A Thief's End

Featured Replies

Opublikowano

Mega rozpierdol i wygląda jakby pozbyli się kapiszonów

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 546,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Podniecacie sie tym Uncharted jakby nie wiadomo co. Co tak w ogole Naughty Dog do tej pory pokazalo? Jedna dobra gra na PSX, jakies popluczyny na PS2, a o PS3 juz nie mowie. Karykatury gier, nic wiece

• SzczurekPB
    SzczurekPB

jakie miejscówki Najbardziej zróżnicowane Uncharted, Naughty Dog kończy z serią z pjerdolnięciem

• Nie rób tego błędu. Ta gra to przereklamowany gniot. Oprócz grafiki (momentami) to stary odgrzewany kotlet. Dziś wymieniłem na Dooma i już w pierwszych 10 min. było wiecej gameplayu niz w 4h U4. Dla m

Opublikowano

Najlepsza i najbardziej szalona akcja ze wszystkich części Uncharted. Zupełnie jakby się chcieli wyżyć po pracy nad stonowanym TLoU i znowu pójść na całość :D

Świetna jest praca kamery od momentu wypadku do przyjazdu Sama i przejścia do ucieczki. Wszystko w jednym ujęciu.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Elena :wub:

Te akcje z ciągniętym Nathanem po błocie, wywracające się ciężarówki... skojarzenia z trailerem MotorStorm :)

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ta Elena :banderas: najlepsza ze wszystkich części. Technicznie to absolutny majstersztyk, aż nie jestem w stanie sobie wyobrazić co oni mogą zrobić z TLOU 2. 

Opublikowano

O żesz Ty, warto było czekać bo druga część wygląda lepiej, jak to się rusza :) coś niesamowitego co oni wyprawiają z tą grą.

Opublikowano

o slodki huyu co oni wyprawiaja. ale sully to sie postarzal, ciekawe czy dociagnie do konca gry. dobra nie ma co, seria jest w najlepszej formie i czuje ze ta czworka przebije wszystkie trzy czesci razem wziete mimo ze kazda z nich byla doskonala. trzeba bedzie kupic remastera i wbic znowu 3 platynki przed premiera czworki zeby wbic sie w klimat.

smuci mnie troche ten 2016. dobrze jakby dali gdzies tak w marcu, ale jak beda jakies problemy i nie daj boze na jesien obsuwa to (pipi) straszna

Opublikowano

ej ale niech to będzie ostatnai część i robią już nowe TLOU oraz ip :reggie:

Opublikowano

ja tylko prawilnie chce przypomniec ze ZAWSZE pierwsza gra danego deva na danym sprzecie wyglada zawsze najgorzej - pierwsza gra naughty dog na ps4 jest uncharted4 tak wygladajacy, strach sie bac, po prostu strach sie bac co oni zrobia dalej z tlou2

sam gameplay - jezus maria, jakby mi ktos jeszcze pare lat temu powiedzial, ze tak beda wygladac w realtime gierki t obym go sromotnie wysmial

Opublikowano

Co tu dużo pisać, o ile graficznie nie ma jakiegoś wielkiego WOW na pierwszy rzut oka bo ND przyzwyczaiło mnie do takiej oprawy tak diabeł tkwi w szczegółach, to stare dobre Uncharted w 1080p z kapitalnymi ostrymi jak brzytwa teksturami i masą ale to masą detali/szczegółów. Nie wspomną już o fizyce wszystkiego i tego co z nią jest związane w tej grze, animacja po prostu wymiata a to co się dzieje na ekranie wygląda lepiej niż nie jedna animowana bajka to nowy poziom to jest next gen to ja qrva rozumiem ! Jazda na tym motocyklu O___o o_0 O_O 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Akcja z 8:00 i ten koziołkujący Jeep... coś niesamowitego.

PS. Ciekawe co z PS4 wyciągnie Santa Monica i Quantic Dream :obama:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

jesli noowy GOW od santa monica bedzie dalej opierac sie na sztywno przypisanych kamerach bez pelnego 3d i rotacji pod prawa galka czyli to co zawsze cechowalo serie i pozwalalo zaoszczedzic niesamowita ilosc mocy na epickie akcje to po prostu sie boje oprawy nowego boga wojny

Opublikowano

Nie spodziewałem się, że gierki na PS4 będą wyglądały, jak rendery, a do tego jeszcze miały fizykę, jak w prawdziwym świecie :O Prawdziwe spełnienie moich najskrytszych marzeń, jeśli chodzi o to, jak ma wyglądać i działać gierka. Dokładnie o czymś takim co prezentuje U4 marzyłem, jak chodziłem jeszcze do podstawówki, czyli gra wyglądająca, jak animacja od Pixara, a w dodatku z fajną fizyką. SZOK, że sprzęt o takiej mocy, jak PS4 jest w stanie coś takiego wyświetlać. 

Opublikowano

to musi już być max PS4, granica hardware, jak oni w ogóle z tej konsoli wycisnęli coś takiego

nawet jeśli większość jest w skryptach samemu i tak można podjąć częściowo swoja droge = obliczenia fizyczne skoro wszystko tam sie rozpierdala w droby mak. No i akcja non stop akcja!

Pewnie nie zobaczymy ładniejszej gry w tej generacji, no chyba że TLOU2, lub gry typu labirynt jak The Order

cieszą bardzo oko takie gry i można to w końcu nazwać next-gen, szkoda tylko że przez całą generacje takie gry będą pewnie tylko jako exy PS4 i do tego kilka tytułów.

ND grubo pojechali

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Zakladasz sie o konto Fanek, ze PS4 jest w stanie wygenerowac ladniejsza grafike?

Opublikowano

załóżmy sie o konto Dona

Opublikowano

No i cały misterny plan w piz.du... Miałem jutro kupować białego Xboxa One, ale jak to obejrzałem to wymiękłem odpuściłem - czekam na białe PS4 z dyskiem 1TB...

Opublikowano

Przesadzili z tym gameplayem... . Bardzo czekam na Rise of the Tomb Raider, ale to jest zupełnie inna jakość. :O To co oni pokazali w tych 2-óch gameplayach z E3 się w pale nie mieści.

A dodatkowo pod względem bajerów elementów fizycznych wygląda to tak:

Uncharted: Drake's Fortune - woda

Uncharted 2: Among Thieves - śnieg

Uncharted 3: Drake's Deception - piasek

Uncharted 4: At Thief's End - błoto

Opublikowano

ND podpisało cyrograf z diabłem. Oczywiście za cenę kopii U4. To jest po prostu FE-NO-ME-NAL-NE! Ja nie wiem jak ja wytrzymam do 2016. 

Opublikowano

ta scena z drakiem uwiezianym pod jeepem,  ten miment zapłonu... tak gry jeszcze nie wygladaly, panowie :obama: