Skocz do zawartości

Uncharted 4: A Thief's End

Featured Replies

Opublikowano
40 minut temu, c0ŕ napisał:

ta "walka" w trójce to o ile pamiętam było

Ukryj zawartość

QTE kończące się utopieniem się głównej złej z dubbingiem Krystyny Jandy w jakichś ruchomych piaskach? 

no dramat :yao: Już walka na koniec dwójki była lepsza, przynajmniej było w pełni oparte na gameplayu.

No starcie z

Spoiler

Talbotem, walka na pięści, przeplatana QTE.

38 minut temu, McDrive napisał:

Ogólnie moim zdaniem cała seria ma "problemy" z ostatnimi walkami przed końcem.

A to tak z ciekawości, jakiego starcia byś oczekiwał? Zastanawia mnie, co chcieli by dostać Ci co narzekają.

Co do walki z U2, to właśnie w niej było fajne to, że była w całości oparta na gameplayu, byciu w ruchu i wykorzystywanie otoczenia. No jak dla mnie starcia idealnie pasowały do tego co dostawaliśmy w trakcie każdej przygody.

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 521 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Podniecacie sie tym Uncharted jakby nie wiadomo co. Co tak w ogole Naughty Dog do tej pory pokazalo? Jedna dobra gra na PSX, jakies popluczyny na PS2, a o PS3 juz nie mowie. Karykatury gier, nic wiece

• SzczurekPB
    SzczurekPB

jakie miejscówki Najbardziej zróżnicowane Uncharted, Naughty Dog kończy z serią z pjerdolnięciem

• Nie rób tego błędu. Ta gra to przereklamowany gniot. Oprócz grafiki (momentami) to stary odgrzewany kotlet. Dziś wymieniłem na Dooma i już w pierwszych 10 min. było wiecej gameplayu niz w 4h U4. Dla m

Opublikowano
46 minut temu, aphromo napisał:

Glowny zly w U4 ? To jest raczej konkurent niz "zly", sadze ze mozna go nazwac go Drakem z innym charakterem/temperamentem, kregoslupem moralnym.

I właśnie dlatego jest ciekawszym antagonistą, niż te wszystkie sztampowe "dyktatory", watażki, generałowie.

Opublikowano

Taki mocarny że nie pamiętam typa. Walka ostatnia to QTE Fest :reggie:

Ten z dwójki bardzo ok jeśli chodzi o samą potyczkę

Opublikowano
48 minut temu, Square napisał:

No starcie z

Pokaż ukrytą zawartość

Talbotem, walka na pięści, przeplatana QTE.

A to tak z ciekawości, jakiego starcia byś oczekiwał? Zastanawia mnie, co chcieli by dostać Ci co narzekają.

Co do walki z U2, to właśnie w niej było fajne to, że była w całości oparta na gameplayu, byciu w ruchu i wykorzystywanie otoczenia. No jak dla mnie starcia idealnie pasowały do tego co dostawaliśmy w trakcie każdej przygody.

Nie wiem, może przeciwników, którzy nie są prawie nieśmiertelni i otoczeni prawie nieśmiertelnymi przydoupasami.

Opublikowano

Hmm, no to nie wiem skąd te narzekania, bo coś takiego właśnie dostaliśmy w każdym Uncharted, za wyjątkiem U2 gdzie jest to wyjaśnione fabularnie, ale i tak nie odbiega to od reszty.

Opublikowano
41 minut temu, Square napisał:

Hmm, no to nie wiem skąd te narzekania, bo coś takiego właśnie dostaliśmy w każdym Uncharted, za wyjątkiem U2 gdzie jest to wyjaśnione fabularnie, ale i tak nie odbiega to od reszty.

I dlatego napisałem, że zakończenia w serii są jakie są.

Opublikowano
2 godziny temu, McDrive napisał:

Albo nawalanie w niego z pięści w nadziei, że nie rzuci granatem:reggie:

Na najwyższym poziomie tak się robiło (no nie do końca waliło piąchami) żeby sie nie pie.rdolić :yao:

Opublikowano

Te ostatnie Bossy to w każdym Uncharted ssały pałkę, czwórka nie jest tu jakimś odstępstwem:)

Opublikowano

Nawet nie wiedzialem, ze U2 mozna tak skonczyc. Ile mi krwi napsulo przejscie tej sekwencji na crushingu. I ten bol gdy po zarwanej nocy kolega w pracy pokazal mi filmik na yt, na ktorym wystarczylo wisiec na jakiejs skalce i na wy*ebce to rozpykac.

Opublikowano
2 godziny temu, izon napisał:

Te ostatnie Bossy to w każdym Uncharted ssały pałkę, czwórka nie jest tu jakimś odstępstwem:)

Ponowie pytanie, to jakie starcie chciałbyś otrzymać, aby mieć pozytywne odczucia?

Opublikowano

Szermierka na koniec U4 co by nie mówić irytująca, szczególnie na crushingu, przede wszystkim z uwagi na powtarzające się za każdym razem skrypty i dialogi, "zamachy" wroga też mało czytelne momentami. 

Opublikowano
3 godziny temu, Square napisał:

Ponowie pytanie, to jakie starcie chciałbyś otrzymać, aby mieć pozytywne odczucia?

Jakiekolwiek starcie zbliżone do jakiejkolwek walki z MGSa 3:) a tak serio to minimum więcej zróżnicowania niż seria QTE, aczkolwiek dla mnie nie ma to znaczenia bo giera i tak na dyche

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

reka do gory kto wiedzial

36820636_1723473184402996_72607675753934

Opublikowano

To ja już nie chcę wiedzieć, co to będzie w TLOU2 :)

Opublikowano
5 minut temu, Ficuś napisał:

reka do gory kto wiedzial

Eee, przecież to było oczywiste, to samo jest z jego przeciwnikiem.

Opublikowano

a ja myslalem ze niezaleznie od tego jak bedziemy naciskac i tak beda pocieci na koniec z uwagi ze sie czasami szarpali niezaleznie od naszych poczynan

Opublikowano

Można, ale jak masz chęci to polecam spróbować normalnie :)

Opublikowano

Ja The Lost Legacy od razu na Crushinngu poleciałem :obama:
c0rwy latały aż miło przy kilku chapterach - stary już się zrobiłem... ale dałem radę :potter:

Opublikowano

Dobrze wiedzieć po tylu latach, najlepsze że pomysł na "wyczerpujące się szczęści" funkcjonował od pierwszej części.

Edytowane przez YETI

Opublikowano
7 godzin temu, Szymek_PL_ napisał:

mozna bez obaw korzystac z bonusow chcac wbic sb pucharek za przejscie na miazdzacym??

Jak wspomniano, można, ale nie warto moim zdaniem. Satysfakcja większa, puchar jakby bardziej "zasłużony", a wcale tak trudno nie jest. Ewentualnie zwolnienie czasu sobie włącz przy ostatniej walce, bo można się powku.rwiać trochę. 

Opublikowano

Najgorszy jest

Spoiler

początek 20 rozdziału na statku,

reszta spokojnie do ogarnięcia bez większych problemów.

Opublikowano

Ja  nie mogłem sie obejść bez B.Time. Ale to było dobre.