Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Ale porażka. Myslałem ze jakis biały kruk na psxa. Nie wiedziałem ze nalezy sie podniecac takimi rzeczami. U mnie w lombardach tez czesto sa wersje ntsc. 

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dwie najświeższe gry, jedna z wczoraj druga z dziś.

Jako pierwszy PSX

vAU93FS.jpg

wwAWzRd.jpg

vevprpk.jpg

Drugi zakup śliczna i jak się okazało super rzadka History Legends Of War na Vitę - w folii  :banderas:

mGFkX4f.jpg

Gęba się cieszy, kolekcja rośnie. 

PS. Pozdrowienia dla sprawcy ;)

Opublikowano

Takie tam poniedziałkowe zakupy.

31f3a0d8390450a505f32dff3e7ba9ad.jpg

Pani Lara tym razem musi sobie trochę poczekać.

Na pierwszy ogień idzie Divinity w co-opie z żonką.

Mała ciekawostka i ewenement - otwieram pudełko, a tam instrukcja. :obama:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Urodzinowo <3

f6482ab0567188fb6e3041865ac2e3ba.jpg

c6617b42cfdd41a2545a6efd3001f5c6.jpg

d20c928b9e9a461763166f8b2e843855.jpg

d5ac658dc55aca955f976033431d3d73.jpg

Opublikowano

Widzę, że kupiłeś te Luminesy z recyclingu po 8 zeta ;) Zacny tort no i Shovel na 3DS.

Tak, czekałem na niego 2 miesiące, bo znajomy zapomniał mi przesłać :potter: to jedyna gierka jaką kupiłem z tych fotek, reszta to gifty

Opublikowano

Ostatnie zakupy, Drake i nowy dysk do plejki, wyszedł z obudowy bez probemu, już czeka na cyfrowe Starwarsy :)

d9chBvq.jpg?1

Opublikowano

Po HYPE nakręconym przez użytkownika VELIUS postanowiłem wziąć sprawy we własne ręce i pokazać mój zakup growy:

DYSK TWARDY 1TB DO MOJEGO EUROPEJSKIEGO XBOXA 360, ŻEBY GRY W WERSJI CYFROWEJ POMIEŚCIĆ. MAM ICH SPORO, ALE 1TB STARCZY.

a2YleM9.jpg

Ale hola, hola! To jeszcze nie koniec! Jest też trochę RETRO.

krDaXWb.jpg

Odrobina pudełeczek na GameBoye, podobają mi się boxy, zaczynam się nimi interesować na poważnie. Pokemony i Doreamon trochę podniszczone, no ale może się uda trafić lepszą sztukę kiedyś.

Z1eoy80.jpg

Natomiast Mario Golf i Mario Tennis - CYMES :banderas:

NXS3mWS.jpg

Wpadł też Godfather II w nagannym stanie płyty (trzeba będzie kupić drugi raz) no i dwa Idolmastery 2.

BWMF2rD.jpg

A na tą giereczkę czekałem bardzo mocno. HYPERSTONE HEIST :banderas: szkoda, że etykieta podniszczona, ale zniosę, grunt, że cart jest ORYGINALNY.

eyGBpPi.jpg

Oprócz Hyperstone były też giereczki, większość niestety mam już w komplecie oboxowanym, więc polecą do kartonu/może na allegro, ale nie chce mi się ze zyebami użerać.

dapAVzB.jpg

Do gier była też SEGUNIA, w całkiem spoko stanie, ale nie jest tak idealna jak to pisał sprzedawca. Użył słowa STAN KOLEKCJONERSKI, ale liczne rysy i przetarcia mówią co innego.

Vwb7gIT.jpg

Star Soldier na N64, nawet nie wiedziałem że istnieje, taki ze mnie niby ludolog a tu zonk. Dlatego kocham japoński rynek, zawsze można się mile zaskoczyć :daddy:

hlbkauo.jpg

No i tu już pierdoły, drobnica, kupione głównie dla obu Beatmanii, Twin Bee i Zeldziory.

Gooowniane trochę te zakupy, pomyśli większość z Was, ale ja się jaram :rayos:

Opublikowano

Ping przykro mi, ale "odwaliłeś Velusa". 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Mario Tennis na GBA = najleprza gra sportowa od Nintendo, sam miód.

Do dziś mam ból dupy że w kolejnych wersjach nie ma tego trybu story z elementami RPG :frog:

Opublikowano

W kolejnych wersjach to nic nie ma.

Opublikowano

Dzisiejszy zakup. Może nie taki jak u Pinga, czy Veliusa, ale mnie cieszy:

IMG_0081.jpg:)

Lubię kupić czasem te jubileuszowe numery.

Opublikowano

Oddzielne opakowanie dla Heroesów? :O

Ja też powinienem dzisiaj mieć. Jaram się. :D

Opublikowano

Jubileusz CDA? Trzeba kupić.

Opublikowano

Ta, Heroesy wersja DRM free. Na płycie jeszcze wrzucili sporo dodatków. Ten Splinter Cell jest jedynie na uplay.