Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Co ty gadasz Emtebe? Nie wyszedłbym z domu bez tempered glass na ekranie smartfona. Folia oczywiście jest do niczego,ale tempered glass to zupełnie inna bajka. Nie dość, że doskonale chroni to w niczym nie przeszkadza.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

img_6715pws81h6snn.jpg

Dwie dobre gierki i jeden średniak.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
YpUdfK9.jpg
Opublikowano

W weekend sam sobie wkrecilem, ze to ostatnia chwila na zakup BD nowki w normalnej cenie. Tak sobie wkrecilem, ze juz niedlugo tego nie dostane, ze az niemca wzialem. Jbane Nintendo. W Sunseta juz chwile pogralem i moje pierwsze skojarzenia to takie Jet Set Radio tylko bardziej wykrecone i z lepsza muza.

2v00e94.jpg

14xm41.jpg

Opublikowano

Najładniejszy xbox. A wersja błyszcząca to w ogóle sam sex. 

Opublikowano

TLoU kupiłem jakiś czas temu. Wczoraj skończyłem drugi raz. Cóż za przygoda. TLG dosZło dzisiaj. Bieganie z szczurem czas zacząć.

a6013d7bcd1bb0fa6108c49128cc8337.jpg

14b4089f8435f4a088f2b1a28d5709d3.jpg

Opublikowano

TLoU kupiłem jakiś czas temu. Wczoraj skończyłem drugi raz. Cóż za przygoda. TLG dosZło dzisiaj. Bieganie z szczurem czas zacząć.

a6013d7bcd1bb0fa6108c49128cc8337.jpg

14b4089f8435f4a088f2b1a28d5709d3.jpg

TLoU tez zasługuję na steelbooka :)

Opublikowano

No i nadszedł ten dzień, kiedy Nadkonsola Prosiak zawitała w me progi:

S36PdyZ.jpg

:sir: :rose: :banana::fsg:  :ohboy:  :exact:  :shieeet:  :banana-santa:

Dane przeniosłem bez problemu, zaraz chyba odpalam Rise Of The Tomb Raider na ultra :cool:

Opublikowano

A masz Tv 4K? jak nie, to nie na Ultra  :cool:

Opublikowano

No to nie na ultra jak w 1080p  :cool:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ależ będzie grane K,URWA MAĆ

ff66c2bd83f7147c2894f220a18b9b51.jpg

Rodzinka w komplecie :3

d7becfbc4914a5011afa0a27530f807a.jpg

No i mały bonus, pozdrawiam fanów Vity :lapka:

2555cb7beffeac661ed1952401992222.jpg

Opublikowano

styczen u mnie skromny w zakupy, cyfrowy salt and sanctuary czekajacy na luty i wersje na vite oraz takie dwa sztosiki

gdCqwIX.jpg

tyle sie nasluchalem na forum ile to ten shovel knight z fangamers leci do polski, zamowilem 25 stycznia, a przed chwila patrze co w skrzynce na listy wystaje, a tu juz gierka u mnie o_O

Opublikowano

Ile by nie gadać o tym "polskim akcencie" na okładkach gier z PS4, to będzie za mało. Dobrze, że Amazon łyka moją kartę debetową  :reggie:

Opublikowano

W styczniu 2 zaległości plus Yakuza. Oczywiście była brana na premierę :lapka:

liibrBK.jpg

Opublikowano

styczen u mnie skromny w zakupy, cyfrowy salt and sanctuary czekajacy na luty i wersje na vite oraz takie dwa sztosiki

gdCqwIX.jpg

tyle sie nasluchalem na forum ile to ten shovel knight z fangamers leci do polski, zamowilem 25 stycznia, a przed chwila patrze co w skrzynce na listy wystaje, a tu juz gierka u mnie o_O

Najwidoczniej przez okres świąteczny szło dłużej ;) dwa sztosy, ależ będziesz miał grania ficek :banderas:
Opublikowano

307yjvr.jpg
Po wielu miesiącach czekania udało mi się wreszcie dopiąć temat zebrania pudełkowych wersji pięciu najlepszych moim zdaniem exów na Vitkę. Największym problemem była czwarta Disgaea - zamówiłem ją w pewnym polskim sklepie, który w związku z brakiem towaru na miejscu, koniecznością zamówienia go zza granicy i przecher z firmą K-ex (omijać z daleka!) dostarczył mi grę ponad miesiąc po złożeniu zamówienia. Plusem całej sytuacji okazał się dany w ramach przeprosin artbook Dragons Crown oraz brak policzenia kosztów za wysyłkę  :cebula: 
Udało mi się też zdobyć VP Lenneth - tym samym domknąłem też temat zbierania pudeł na PSP :banderas:

Edytowane przez columbo

Opublikowano

Disgaea 4 nie jest exclusivem na Vite ;)

Jak czlowiek przeglada ta strone zakupów to az go zazdrość żzera ze jest taki biedny i nie moze sobie pozwolic na tyle dobroci co wyzsza klasa na forumku :obama:

Opublikowano

Szybko przyszło :)

Vn3YPWC.jpg

Opublikowano

Disgaea 4 nie jest exclusivem na Vite ;)

Jak czlowiek przeglada ta strone zakupów to az go zazdrość żzera ze jest taki biedny i nie moze sobie pozwolic na tyle dobroci co wyzsza klasa na forumku :obama:

3 razy sprawdzalem czy tego posta serio napisal Velius