Opublikowano 13 marca 20178 l Zacne książki. To Nintendo Archives to i ja bym przytulił. Podziel się, o ile to nie tajemnica, skąd zamawiałeś i w jakiej cenie.
Opublikowano 14 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnia gierka na PSXa i trza sie brać za ps2:)
Opublikowano 15 marca 20178 l O mamusiu! Pamiętam jak katowałem demko Rollcage z OPPM. Zawsze olewałem ściganie się a jeździłem pojazdem tak, żeby zniszczyć wszystkie budowle na trasie. To były czasy gdy człowiek spędzał więcej czasu grając w demo, niż obecnie w jakieś pełne wersje gier.
Opublikowano 15 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ponoć można kupować trofea to wziołem
Opublikowano 15 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dobrocie na Nintendo doleciały. :okemi: BTW pierwsza fota w dziennym świetle od nie pamiętam kiedy.
Opublikowano 15 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Z uwagi ze xkom zrobil w ciula z edycja limitowana, sytuacje uratowal szanowny uzytkownik forum Czezky Serdecznie polcam tego uzytkownika! Oto ona, piękna i tak niesamowicie japońska: Waifu: Automata
Opublikowano 15 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Podsumowanko lutego i marca. Już raczej nic więcej nie wpadnie do końca tego, więc podsyłam fotkę. Co te Sony to ja nawet nie... Torment prawilnie na blachę (już ograny). P.S. A tu nadal Yakuza 0 niezmiennie w czytniku się kręci od końca stycznia. Do końca roku z tym wszystkim co na zdjęciu powinienem wyrobić. Persona 5 za pasem jeszcze. Edytowane 15 marca 20178 l przez ireniqs
Opublikowano 15 marca 20178 l irenigis fantystyczny zakup, poleci plusik jak tylko sie odnowia :) widze ze podobne gusta mamy i ..... rozna glebokosc portfelaxD Edytowane 15 marca 20178 l przez aphromo
Opublikowano 15 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. A wy co? Dalej szukanie ziarenek dla kupy bez poradnika
Opublikowano 15 marca 20178 l Zasilacz dodatkowy do roboty bo żadna inna ładowarka nie pozwala grać i ładować jednocześnie. Persona w końcu fizyczna bo cena była OK. Kupione w x-consoles w Mysłowicach.
Opublikowano 15 marca 20178 l Przepraszam, że tak nie śmiało spytam, ale dlaczego ładowarka Nintendo kosztuje 120 zł? Donkey Kong nią jaja wycierał, czy o co chodzi?
Opublikowano 15 marca 20178 l Jakość wykonania w miarę wysoka, długi kabel, dwa napięcia zasilania (czyli monopol na jednoczesne ładowanie i granie) + zaradość nintendo.
Opublikowano 15 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lutowo marcowe zakupy, dwie giereczki na vite i horizon ed. limitowana, preorderowy steelbook za friko od usera z forum (nawet za friko przesylka) w okresie kiedy na allegro schodza po 50zl to tylko forumek potrafi i za to kocham to miejsce, wpadl tez plakat za 15zl to sie wsadzilo w antyrame, ktora mialem i dumnie wisi na scianie niedaleko lodowki ;)
Opublikowano 16 marca 20178 l Co włączyć pierwsze? Mózg. A potem Painkillera. Edytowane 16 marca 20178 l przez Janusz Gamingu
Opublikowano 16 marca 20178 l U mnie na spokojnie :) Ot, taki skutek pomysłu pt: "A może by tak zacząć kolekcjonować gry Psygnosis?" :) Już kilka mam, ta jest kolejna.