Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Vitę kupiłem specjalnie dla Persony 4: Golden i było warto. Wczoraj przyszło GOTY. Takie sztosiki wychodzą raz na 10 lat.

bc17132442558f79.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Czwórka to przy tej grze slabizna. :lapka:

Opublikowano

Świąteczne zakupy zrobione.

5b587df0e5475801fc9aa67363131def.jpg

awww, pięknie obie te okładki kolorystycznie dobrane

Opublikowano

ZPPt8Irh.jpg

Prawdopodobnie ostatni zakup na Wii U, a do tego Asasyn do kolekcji. Grać przed czy po Black Flag?

Opublikowano

ZPPt8Irh.jpg

Prawdopodobnie ostatni zakup na Wii U, a do tego Asasyn do kolekcji. Grać przed czy po Black Flag?

Ogrywam aktualnie tego Asasynka.

Chyba lepiej ogrywać po 4. Masz tutaj sporo nawiązań tak do 4, jak i 3. Gra wygląda kapitalnie na poprzedniej generacji. Gdyby nie nudne sekcje morskie - tak, to mix 3 i 4 - to byłby świetny Asasyn (wiem, że niektórzy uwielbiają te pojedynki morskie, więc jeśli do niech należysz to będziesz wniebowzięty).

Ogólnie gra na duży plus i na pewno lepsza od nudnych Revolution czy 3.

Opublikowano

ZPPt8Irh.jpg

Najpierw Black Flag, później dłuuuuuga przerwa i możesz zacząć Rogue.

Opublikowano

Dzięki,tak chyba zrobię. Przechodząc gry z danej serii i tak staram się nie grać w więcej niż jedną w danym kwartale.

Opublikowano

Zestaw świąteczny

ZNWgTen.jpg

Opublikowano
J11EtOeh.jpg
Opublikowano

wykorzystałem limit minusów

Opublikowano

Nie mój zakup, ale chyba się liczy. Prezent wielkanocny od dziewczyny  :obama:  :obama:

dCDY7jZ.jpg

Opublikowano

Dieta antynowotworowa.

x7VZiqQ.jpg

serio dobra giera, nie żeby mi się udało skończyć, uparłem się, że nigdy mi nie zginie żadna postać no i trochę mnie to zblokowało w jednej planszy

Opublikowano

Świeża dostawa z UK 

CDf54Pu.jpg

Opublikowano

35c054b4a18ce75002f181b23a4abf76.jpg

Już miałem obejrzeć na YouTube, ponoć popularny sposób na przejście gierki, do tego za darmo, no ale pozostanę przy starych metodach jeszcze.

Opublikowano

3xtgLEF.jpg

Lego zapchaj dziura do premiery Mario Kart, Zeldunia w maju po wypłacie :banderas:

Opublikowano

Zakupy z ostatnich 2tydni. Po niedawnym zakupie WiiU dokupuje hity, a że jakoś mi te gry na wii u bardzo się ładnie prezentują na półce to chyba zaczne kolekcje. :)

bnBKKQH.jpgb5i8b7Z.jpg

To dostałem w cenie 10 Funta za oba w lombardzie, ewięc kupiłem na wszelki wypadek. Jak się VR kiedyś rozkręci

ec58saa.jpg

Następna perełka za całe 50 funta ze wszystkimi papierami i w super stanie :)

ej7v6xg.jpg

BgXAz0A.jpg?1

lNacH6a.jpg

p5bXq9D.jpg

Edytowane przez Sqtr78

Opublikowano

Gry Wii U part 2. 

Kiedy ja to wszystko ogram jak na razie tylko Okami Okemi skończone (po prawie 3 tygodniach od kupna konsoli). 

UKl6N3F.jpg

link poprawion

Edytowane przez Mirumoto

Opublikowano

Nie dziala jpg

Opublikowano

Nareszcie doszlo z Anglii :banderas:

Podziekowania dla Ukyo <3

f9a5bb0ff2588f8eda293444ec82d7d2.jpg

a804392320f85a050244005310f2bed2.jpg

ba77c09368b99b4cc6c05f93c0fc1350.jpg

W pokoju stulejka 10/10 :obama:

cfa10936b9ddbb351cb95dcbd8d0e34c.jpg

Opublikowano

(pipi)a mac, pcha mi sie na usta gdy pomysle, ze tyle gier ostatnio wyszlo a ja nie mialem jak kupic ani jednej z nich. Teraz, gdy konsola odzyla i pokazala pazury, w dodatku kwietniowa Persona. Ale jeszcze przyjdzie czas...